- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.881
İyiyimm gülimmm ya sormaNerdesn sen ya merakta biraktin beni hain
İyiyim.kahvalti hazırlıyorum sen nabiyorsun
Kuzuum iyiyim çok şükürGünaydınn canımm nasılsın
Kurdele önemli her kadının evinde olması şartttSırf sunum yapmak için gittim aldım kurdeledan asla sunumsjz kurdelasiz yemek koymam
Dün pırasanın üzerine bile kurdele koymuş insanm
Havuçları da kurdelanin ponponun yaptm.mesela
Evet kuzum hatta son günleri yarın biter büyük ihtimalle
İyiyim canımm çok şükürKuzuum iyiyim çok şükür ❤ konuşamadık, sen nasılsın bakayım
çok güzel gidiyor bu sefer diyetisyene listesine başladım spora da basladimaypare ackerman spor diyet nasıl gidiyor canımm
Hadi gözün aydın canımm, çok sevindimmmçok güzel gidiyor bu sefer diyetisyene listesine başladım spora da basladim ♥
İyi yavrumm benimde alçak sürünmeye devamhayırlısı olsun kuzucum
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Alçak sürünmek ne demek laİyi yavrumm benimde alçak sürünmeye devam
Aynı tas, aynı hamamm
İyilesemedn mi sen daha Yaaaİyiyimm gülimmm ya sormahahahaha
cumartesi düğündeydik zaten malumm, pazar günü döndük.
Dünde işyerinden izin aldım gitmedim işe, çok hastaydım yattım uyudum bütün gün kolumu kaldırmaya dermanım yktuu
KesinlikleeeeeKurdele önemli her kadının evinde olması şarttt
Evet kuzum hatta son günleri yarın biter büyük ihtimalleya bildirimlerden beğeni bildirimlerini kapat kuzucum ben kapattım sadece etiketler ve alıntılar görünüyor kafam rahat bide kimsenin direk bana yazdığını kaçırmamış oluyorum
İyiyim canımm çok şükürtutanakla çıkış verilmesi/savunmanın kabul edilmesi arası 1 hafta oluyor, bugün tam 1 hafta oldu bakalım bugün belli olacak her şey size de haber veririm mutlaka
Canım benim ne iyi olacaksa o olsuun bekliyoruz haberiniKurdele önemli her kadının evinde olması şarttt
Evet kuzum hatta son günleri yarın biter büyük ihtimalleya bildirimlerden beğeni bildirimlerini kapat kuzucum ben kapattım sadece etiketler ve alıntılar görünüyor kafam rahat bide kimsenin direk bana yazdığını kaçırmamış oluyorum
İyiyim canımm çok şükürtutanakla çıkış verilmesi/savunmanın kabul edilmesi arası 1 hafta oluyor, bugün tam 1 hafta oldu bakalım bugün belli olacak her şey size de haber veririm mutlaka
çok teşekkür ederimHadi gözün aydın canımm, çok sevindimmm
Yok gülimm yaa, ne ilaç içebiliorum ne bişey. Ama biraz daha iyiyim toparlandım ufaktanİyilesemedn mi sen daha Yaaa
Biraz daha iyiyim artemiscimm :)çok teşekkür ederim
sana çok geçmiş olsun bugün nasılsın? iyilesebildin mi
hep iyi olBiraz daha iyiyim artemiscimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?