- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #56.921
Evet biraz öyle ama kaşarlar falan uzuyor böyle yemesi keyifli oluyor :)hım melemenin peynirli hali gibi, deneyeyim ben de ,teşekkürler
Ben bazen yumurta kirdigim melemene da kasar serpiyorum harika oluyp kaloriler kalorjler geliyohım melemenin peynirli hali gibi, deneyeyim ben de ,teşekkürler
güzeldir bence de,denicem hafta sonuEvet biraz öyle ama kaşarlar falan uzuyor böyle yemesi keyifli oluyor :)
Timamgüzeldir bence de,denicem hafta sonu
Herkesle nerde Yaaa
Bak gidip uyucam haaaa
iyi akşamlar minnoşSelaammİyi akşamlar herkesee ❤
Napıyosun kuzuu nasılsıniyi akşamlar minnoş
iyiyim kuzu incir uyutma tarifi gördüm denemek istiyomNapıyosun kuzuu nasılsın
Ya rosss da tavuk gogsu dedi yapasim geldi ...iyiyim kuzu incir uyutma tarifi gördüm denemek istiyomsağlıklı tatlı tariflerine bakıyordum. sen napiyosun nasıl gidiyor çalışmalar
yap yap bende veririm kiloları siz şişko kalınYa rosss da tavuk gogsu dedi yapasim geldi ...
Ayyy normalde pek sevmem amaa şimdi sen, diyince acayip canım çekti kıııziyiyim kuzu incir uyutma tarifi gördüm denemek istiyomsağlıklı tatlı tariflerine bakıyordum. sen napiyosun nasıl gidiyor çalışmalar
Güzel gidiyor canım çok şüküriyiyim kuzu incir uyutma tarifi gördüm denemek istiyomsağlıklı tatlı tariflerine bakıyordum. sen napiyosun nasıl gidiyor çalışmalar
yemek yesene kızAyyy normalde pek sevmem amaa şimdi sen, diyince acayip canım çekti kııızaçım daha yemek yemedim ondan galiba
iyi bakalımGüzel gidiyor canım çok şükür
Yicem yicem kuzu şimdiiyemek yesene kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?