Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hazir menu fikri sana yap iste K Kendinisevenbirii kekimi yaptim , boregi de tepsiye dosedim aksamdan ... yarinda kisir ve makarnami yaparimaz birazda temizlik yeter ... bide keyfim gelse biraz
Gelir gelir keyfin de bu kdr dibe batacak mevzu değil bu rahatla artık en olmadı gece kocanı uyandırıp konuş düzgünce kendini yiyip bitirene kadar sende fazla takma huyu var anlaşılan en güzel çözüm konuşmak :)

aynen bende böyle bı menü hazır ediyim bakalım yarın düşünürüm

Zaten o konusmayi bi defa merak edip acmisti ozaman yapmstik zatn cokta sevmedim dedi bilmedigi bi mecra degildiki ama ozamanda tas catlasin1 hafta filan kullanmsti ben kapat demedim smdi de demedim zaten neydi tekrar acmani gerektirecek sey dedm canim istedi bi sebebi yok diyor ama hep msjla konustuk bnlari yuzyuze konusmadjk .kapattim dedi az zaman sonra Bidaha acarsam bilmem ne olsun dedi ama sinirle . Kendi de ona guvenmeyisime sinirleniyor halbuki guvenmi sarsacak bisey yapmafi bugune dek guveniyorumda fakat boyle seyler yapinca guvenmedgmi dusunuyor bukadar sorgulayip uzatmama.. ama benmde icim boyle rahatliyo biseye kafam takildgnda

Var var asiriii uyandirip konusasm yok annesi yan odada sesmz filan yukselir kadncagzi uzmek istemem seviyorm onu

Kiz diyorm kendi kendime insanlar arkasndan baska hayat kurup aldatmis adamlari bile affediyo bukdr sprgulamiyo kucuck olayi hazmedemiyorm Allah beternden korusun cici gbi aldatlma korkmda var bilincaltmda heralde ama face ins . Olayi aldatlma korkumdan degil sebebni acikca buraya da yaznak istemiyorm kadin mevzusu degil ...

Var var asiriii uyandirip konusasm yok annesi yan odada sesmz filan yukselir kadncagzi uzmek istemem seviyorm onu
İşte bazı insanlar senin gibi kafaya fazla takabiliyor herseyi,eşinde bunu bilip ona göre davranmaliydi ama diyorumya olan olmuş artık eşin paranoyak olduğunu düşünmesin :) hem kayinvalidene de ayıp olur sesiniz yüksekse tabi o zmn ertele annesi gidince konusursun

Evet canım. Bir de dediği şu, beni dusundugu için demis sağ olsun, normal süpürgeyle evi supurunce aman yoruldum belim tutuldu demeyecekmisim. Sanki 1 kez dedim de böyle bir şey! Bana bunu diyor hiç soylenmedim simdiye dek hatta hamileyken 2 ya da 3 kez sırtıma masaj istedim onda da dayanılmaz ağrım vardı yoksa öyle kolay kolay dert yanmam.

Korkma cici benim ilk hamileligimde kahverengi kanamam vardı az da değildi progestan içtim çok şükür bir şey olmadı . Bu çoğu gebelikte oluyor sen dinlenme bak ayakta fazla kalma. Rabbimiz ona bu dünyada nimet nasip ettiyse kanama vız gelir.
İnşaallah nur topu gibi doğar sağlıkla

Canım iyi hoş seni düşünmüş evet sağolsun da,kenarlardaki köşelerde ki kirintilari vs kendi mi temizleyecekmis peki? Nolacak süpürgenin temizlemedigi kısımlar yani bu kdr düşünüyorsa iki süpürgeyi birden alsın madem,istersen belim kolum sırtımda ağrıdı dersin nolacakmis yani,sindirmeye çalışıyor seni,gelme oyuna sen ne istiyosan onu aldir

Eşim daha baskın karakter sindirdi biraz ama hala umudum var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…