- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.141
Gelir gelir keyfin de bu kdr dibe batacak mevzu değil bu rahatla artık en olmadı gece kocanı uyandırıp konuş düzgünce kendini yiyip bitirene kadar sende fazla takma huyu var anlaşılan en güzel çözüm konuşmak :)Hazir menu fikri sana yap iste K Kendinisevenbirii kekimi yaptim , boregi de tepsiye dosedim aksamdan ... yarinda kisir ve makarnami yaparimaz birazda temizlik yeter ... bide keyfim gelse biraz
Zaten o konusmayi bi defa merak edip acmisti ozaman yapmstik zatn cokta sevmedim dedi bilmedigi bi mecra degildiki ama ozamanda tas catlasin1 hafta filan kullanmsti ben kapat demedim smdi de demedim zaten neydi tekrar acmani gerektirecek sey dedm canim istedi bi sebebi yok diyor ama hep msjla konustuk bnlari yuzyuze konusmadjk .kapattim dedi az zaman sonra Bidaha acarsam bilmem ne olsun dedi ama sinirle . Kendi de ona guvenmeyisime sinirleniyor halbuki guvenmi sarsacak bisey yapmafi bugune dek guveniyorumda fakat boyle seyler yapinca guvenmedgmi dusunuyor bukadar sorgulayip uzatmama.. ama benmde icim boyle rahatliyo biseye kafam takildgndaAynen canım öyle dese hakli da olur ama sonuçta kapatmis mevzu kapanmış sen fazla takmissin sadece ama inan bana gereksiz böyle düşünüp üzülmen kocana güven sen.
Bide gerçekten açtım kullanicam karışma fln diye sert çıksa kullanmaya devam etse daha çok canın sıkılırdı,boşver uzatma kaçırma tatlı huzurunuzu,bidaha da açmak istese iki kere düşünür eşin sonuçta uyarımıni yapmışsın
Var var asiriii uyandirip konusasm yok annesi yan odada sesmz filan yukselir kadncagzi uzmek istemem seviyorm onuGelir gelir keyfin de bu kdr dibe batacak mevzu değil bu rahatla artık en olmadı gece kocanı uyandırıp konuş düzgünce kendini yiyip bitirene kadar sende fazla takma huyu var anlaşılan en güzel çözüm konuşmak :)
aynen bende böyle bı menü hazır ediyim bakalım yarın düşünürüm
Zaten o konusmayi bi defa merak edip acmisti ozaman yapmstik zatn cokta sevmedim dedi bilmedigi bi mecra degildiki ama ozamanda tas catlasin1 hafta filan kullanmsti ben kapat demedim smdi de demedim zaten neydi tekrar acmani gerektirecek sey dedm canim istedi bi sebebi yok diyor ama hep msjla konustuk bnlari yuzyuze konusmadjk .kapattim dedi az zaman sonra Bidaha acarsam bilmem ne olsun dedi ama sinirle . Kendi de ona guvenmeyisime sinirleniyor halbuki guvenmi sarsacak bisey yapmafi bugune dek guveniyorumda fakat boyle seyler yapinca guvenmedgmi dusunuyor bukadar sorgulayip uzatmama.. ama benmde icim boyle rahatliyo biseye kafam takildgnda
İşte bazı insanlar senin gibi kafaya fazla takabiliyor herseyi,eşinde bunu bilip ona göre davranmaliydi ama diyorumya olan olmuş artık eşin paranoyak olduğunu düşünmesin :) hem kayinvalidene de ayıp olur sesiniz yüksekse tabi o zmn ertele annesi gidince konusursunVar var asiriii uyandirip konusasm yok annesi yan odada sesmz filan yukselir kadncagzi uzmek istemem seviyorm onu
Hem de nasılDaha belli olmadı cnm göstermedi
Nasıl büyüyorlar mi zorluyorlar mi seni
Evet canım. Bir de dediği şu, beni dusundugu için demis sağ olsun, normal süpürgeyle evi supurunce aman yoruldum belim tutuldu demeyecekmisim. Sanki 1 kez dedim de böyle bir şey! Bana bunu diyor hiç soylenmedim simdiye dek hatta hamileyken 2 ya da 3 kez sırtıma masaj istedim onda da dayanılmaz ağrım vardı yoksa öyle kolay kolay dert yanmam.a mevzuyu başka anlamış canım eşin bende pahalıya gelir fln diye düşündü sandım önce,ama hemen orta da ima fln yokken böyle düşünmesi itici ya boşa kızdırıyor seni,boşver nasıl anlarsa anlasın erkeklerin kafası
Korkma cici benim ilk hamileligimde kahverengi kanamam vardı az da değildi progestan içtim çok şükür bir şey olmadı . Bu çoğu gebelikte oluyor sen dinlenme bak ayakta fazla kalma. Rabbimiz ona bu dünyada nimet nasip ettiyse kanama vız gelir.Destek dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim ballarım, muhabbete pek dahil olamıyorum gerçekten moral olarak çökük hissediyorum.
Belki korkulacak birşey yoktur ama yine de o kanı ve lekelenmeyi görmek insanı psikolojik olarak bitiriyor.
Doktoru aradım kahverengi lekelenme biriken kandır ama yine de progestan başla ve yarın kontrole gel ben sana rapor yazarım dedi.
Perşembe cumaya rapor alacağım.
Yarın da geyşam yarın gün izin aldı hastahaneye götürmek için..
Akşam inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur..
Hepinize iyi geceler diliyorum
Oluyor böyle şeyler bize. Ben de çok buyuturum ve bu kk da gördüğüm konulardan sonra iyice paranoyak oldumSagolun konusmak iyi geldi fazla buyuttgmu bilsemde elmde olmadan atlatamiyorm bu belkide bi pskolojk sorn benm icin
Canım iyi hoş seni düşünmüş evet sağolsun da,kenarlardaki köşelerde ki kirintilari vs kendi mi temizleyecekmis peki? Nolacak süpürgenin temizlemedigi kısımlar yani bu kdr düşünüyorsa iki süpürgeyi birden alsın madem,istersen belim kolum sırtımda ağrıdı dersin nolacakmis yani,sindirmeye çalışıyor seni,gelme oyuna sen ne istiyosan onu aldirEvet canım. Bir de dediği şu, beni dusundugu için demis sağ olsun, normal süpürgeyle evi supurunce aman yoruldum belim tutuldu demeyecekmisim. Sanki 1 kez dedim de böyle bir şey! Bana bunu diyor hiç soylenmedim simdiye dek hatta hamileyken 2 ya da 3 kez sırtıma masaj istedim onda da dayanılmaz ağrım vardı yoksa öyle kolay kolay dert yanmam.
Seni anlayabiliyorum çok sukir canm annen yok mu yardımcı tek başına zorlanmiyor musunHem de nasıluykusuzluk ve yorgunluk çapı 2 ama şükür ki evdeyiz sağlık olsun bunlar gelip geçiyor
Nasılsın bidenem :)merhabalar seksi hatun
Ya biliyormusun bilincaltimiza yerlwsiyor sanirim hepimizin bj korkusu var artik.Oluyor böyle şeyler bize. Ben de çok buyuturum ve bu kk da gördüğüm konulardan sonra iyice paranoyak oldum
Eşim daha baskın karakter sindirdi biraz ama hala umudum varCanım iyi hoş seni düşünmüş evet sağolsun da,kenarlardaki köşelerde ki kirintilari vs kendi mi temizleyecekmis peki? Nolacak süpürgenin temizlemedigi kısımlar yani bu kdr düşünüyorsa iki süpürgeyi birden alsın madem,istersen belim kolum sırtımda ağrıdı dersin nolacakmis yani,sindirmeye çalışıyor seni,gelme oyuna sen ne istiyosan onu aldir
Annemler gelip gidiyor şimdilik idare ediyoruz zaten gece yapacağı bir şey olmuyor. Biraz daha buyusunler sanırım o zaman ihtiyaç olacak.Seni anlayabiliyorum çok sukir canm annen yok mu yardımcı tek başına zorlanmiyor musun
DoğrudurAnnemler gelip gidiyor şimdilik idare ediyoruz zaten gece yapacağı bir şey olmuyor. Biraz daha buyusunler sanırım o zaman ihtiyaç olacak.
Var var bilinçaltımdda üstümde hep var. Zaman kötü.. tamam eşlerimiz öyle insan değildir ama bu devirde babaya güven kalmamış...Ya biliyormusun bilincaltimiza yerlwsiyor sanirim hepimizin bj korkusu var artik.
İyi şanslar o zaman nihalimEşim daha baskın karakter sindirdi biraz ama hala umudum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?