- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.121
Kullanmayalm diye konusan benim ama bana fikr verinBende de olay çıkar
Kullanmayalım diye konusup habersiz açarsa vay haline
Demekki esin kullanmak istiyorKullanmayalm diye konusan benim ama bana fikr verin
Belli ki ayni goruse sahip degiliz canom senle ve esinleDemekki esin kullanmak istiyor
Sende aç kullan neye kime zararı var ki
Arada kontrol edersin
Bnm tivitirim vardı telefon değiştik sonra eşim kullanmaya başladı ismini değiştirerek ama şuan bnm tivitirim yok çok da sorun değil benm icin :)
Facebook'ta arkadaş bile değiliz mesela eşimle
Öyle değişik ilişki hallerimiz var
Sizin durum bizimkinden farkli cnm
Yani bu sosyla medya sadece oralar değil YouTube u da var işin içindeBelli ki ayni goruse sahip degiliz canom senle ve esinle
Blmiyorm istemiyorum gerek gormuyorum kendim olursa esimde bende elmzde telf dha cok vakit geciricez suan evdeuken esim hafta ici hic tlf almaz hafta sonu ise araba bakar izler filan... bilincli kullanip dengeleyemiyor erkekler biliyoruz goruyoruz yani sonucta istemedgmi bilerek acmaya kalkmasi beni cok uzdu kirdi..
Nasılsın nihalimo zaman ben kaçırmışım konuyu
İyiyim canım çok şükür. bebisleri büyütmeye çalışıyorumNasılsın nihalim
Daha belli olmadı cnm göstermediİyiyim canım çok şükür. bebisleri büyütmeye çalışıyorumsen napiyorsun nasılsın cinsiyeti belli oldu mu bıdıgın
Canım bence büyük mesele değil inan dediği gibi yuz kızartıcı bı suç olsa haklısın ama açmış bı kere artık sonradan da kapatmış huzurunuz daha fazla kaçmasın diye,hiç önemsemeyip kullanmaya devam da edebilirdi,merak etti demek ki olabilir insanız sonucta,kafan da hallet bu mevzuyu ve rahatlaKapatti ya kardesim gordugu icin onan baktirdim emin olmak icin dusun neden esimjn sozune inanmayayim.kirildim cok ama uzatpta ....unu da cikarmak istemjyorum milletn kocasj neler yapiyorda affediyo cok buyuk meselemj degl mi bilemedim hislerm cok uzgun ama size danismak istedm fikjr verin diye. Kardesm zaten yeni acms belli bide hep akrabalar var demis sakli kalmasi icin acmamis zaten oyle bi guvensizligim olmaz sukur de soyleseydi keske acmadan
Ohh iyimis menün ellerine sağlık benimde cumartesi öğlen oturmaya kuzenimle kardeşlerim gelicek,bende mi bunları yapsam acebaEvet aynen
Portakalli kakaolu kek
Peynirli borek
Kisir
Garniturlu makarna
Ha mevzuyu başka anlamış canım eşin bende pahalıya gelir fln diye düşündü sandım önce,ama hemen orta da ima fln yokken böyle düşünmesi itici ya boşa kızdırıyor seni,boşver nasıl anlarsa anlasın erkeklerin kafası farklı çalışıyor :) sonuçta son sözü sen söyleyeceksin3 mesaj mi
Evet canım kesinlikle normal bir süpürge şart . ama anlatamadım sanki ablasına bir şey demişim gibi anladım ben anladım ben diyor. Ablasinda var diye aldırmıyorum sanki
Biliyorum zaten amacim int kullanmasin hicbiseu ellemesin telefnu degil ins. Face. Istemiyorum sadece... digerlerni hepimiz bakiyoruz o da bakiyor ama bu sklde olmasi beni rahatsiz etmiyor zaten.Yani bu sosyla medya sadece oralar değil YouTube u da var işin içinde
Bn eşimden daha çok kurcalarim telefonumu
O da TV izler
Çocuklar erken uyuduğu içinsknti olmuyor bizde
Bana kullandirtmayip kendi açarsa kizarmBiliyorum zaten amacim int kullanmasin hicbiseu ellemesin telefnu degil ins. Face. Istemiyorum sadece... digerlerni hepimiz bakiyoruz o da bakiyor ama bu sklde olmasi beni rahatsiz etmiyor zaten.
Ya sana bosa anlatiyorum aslnda sana gore zaten bi sorun yok ortada dmjben uzatmalimiyim ona karar veremedim cok buyuk bi olay diye dusunseydim boyle olmazdm direk kararli seklde tripli olurdum galiba
Halletmek istiyorum aslnda tadim tuzum yok gbi de tuhafim ... degdmi huzurumuzu bozdgna desem ne yapmisim diyecek anlamiyorki neye kirildigimj asil sen bozdun dicek ya da kapattim hala nerdesin dicek bliyormCanım bence büyük mesele değil inan dediği gibi yuz kızartıcı bı suç olsa haklısın ama açmış bı kere artık sonradan da kapatmış huzurunuz daha fazla kaçmasın diye,hiç önemsemeyip kullanmaya devam da edebilirdi,merak etti demek ki olabilir insanız sonucta,kafan da hallet bu mevzuyu ve rahatla
Ohh iyimis menün ellerine sağlık benimde cumartesi öğlen oturmaya kuzenimle kardeşlerim gelicek,bende mi bunları yapsam aceba
Ha mevzuyu başka anlamış canım eşin bende pahalıya gelir fln diye düşündü sandım önce,ama hemen orta da ima fln yokken böyle düşünmesi itici ya boşa kızdırıyor seni,boşver nasıl anlarsa anlasın erkeklerin kafası farklı çalışıyor :) sonuçta son sözü sen söyleyeceksin
Duam seninle, sizinle Cicimm ❤ ama bak moral de önemli böyle zamanlarda. İllaki kafana takılır ama lütfen üzüp yıpratma kendini. Belki strese bağlı olarak da oluyordur.
Balım ben bi doktora gidip kontrol edilmesinden yanayım, ihmale gelmez.
Evet ciddi bir durum yoktur muhakkak, olmaması temennimiz. Ama lütfen ihmal etme ve bir an önce doktora git. Doktorun ciddi bir şey yok dese bile gidip bi ultrasona girmenden yanayım
Kuzummm Sen üzülme bebik de üzülür
Alışmaya tutunmaya çalışıyordur o
Strest yapma
Kahverengi akıntı korkulacak birşey değil demişti doktorum. Eski kan bekleyip yeni gelmiştir,korkma. Ama yinede rapor al 2 gün dinlen bence cici.
inşallah bitanem bende bugün dayanamayıp devlet hastanesine gittim ilçedeyim çünkü kendi doktorum ilde. adam dedi ki yatıcaksın kalkmadan seyahat kendini yormak ilişki kesinlikle yasak dedi 1 hafta rapor veriyorum sana yat dedi ama bebeğim iyi çok şükür gördüm kalbi tıkır tıkır atıyo kuzumun. sende üzme kendini canım alabiliyosan rapor al sende senin işin daha yorucu çünkü birkaç gün yat dinlen eminim ikimizede iyi gelicek
ah benim canım Cicim, sakinliğini koru kuzum korkma hiçbirşeycik olmayacak Allahın izniyle, doktor dönünce bize de yaz merakta kalmayalım kuzum dualarımda olcaksın ❤
Mesaja cevap geldimi kuzu doktordan bence gitmelisin doktora onlem icin progestan baslamali ve istirahaf etmelisin en azndan bu hafta tecrubeme gore boyle dusunuyorum canim ya bisey dicem sen gecen gun niyeti bpzmustunya o gece esnle munasebet oldumu acaba o ve gunduzki stres ve kosturma tetiklemis olabilir mi
Destek dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim ballarım, muhabbete pek dahil olamıyorum gerçekten moral olarak çökük hissediyorum.Cicim patilime katılıyorum kesinlikle bende gidip bı görünmenden yanayım,doktor için rahat olsun diye bari çağırır, bu doktorlar hep görüp bildikleri için çok rahatlar ama her kadın her zmn yasamiyo ki bu durumu ve doğal olarak kafası karışıyor sonuçta,bı muayene edip ultrasonda görelim demek çok mu zor,anlamıyorum doktorları ben ya
İnşallah başka bı lekelenme değildir bu yerleşme flndir diye düşünüyorum canım uzulmen daha da tetikliyor bide sanirim.
Ve ne olursa olsun bence rapor al dinlen derim,iki gün bile olsa dinlenmek eminim iyi gelecektir,lütfen fırsat buldukça gir yaz bize de aklimiz kalıyor sende balım,gecer gider bu günlerde inşallah karnın burnunda ki zamanlar gelince bugünleri konuşuruz
@diloyloy1 canım geçmişler olsun sana da okudum msjlarini, inşallah güzel bı dinlenmeden sonra geçer gider bu kanama durumu senin başından da❤
Kullandirtmayan ve acmayan benim ... kullanmayalim diyen yani tamam demisti o da canim istedi actim sorn ettn kapattm diyo bitti bukdr ona gore duz mantikBana kullandirtmayip kendi açarsa kizarm
Ama ikimizde kullandığımız için sknti değil yani :)
Insallah cnm sen gonlumu ferah tut iyugeceler hayirli haberlerle gel bana da dua et cnm skknDestek dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim ballarım, muhabbete pek dahil olamıyorum gerçekten moral olarak çökük hissediyorum.
Belki korkulacak birşey yoktur ama yine de o kanı ve lekelenmeyi görmek insanı psikolojik olarak bitiriyor.
Doktoru aradım kahverengi lekelenme biriken kandır ama yine de progestan başla ve yarın kontrole gel ben sana rapor yazarım dedi.
Perşembe cumaya rapor alacağım.
Yarın da geyşam yarın gün izin aldı hastahaneye götürmek için..
Akşam inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olur..
Hepinize iyi geceler diliyorum
Kim olsa kendini kötü hisseder güzelimDestek dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim ballarım, muhabbete pek dahil olamıyorum gerçekten moral olarak çökük hissediyorum.
Belki korkulacak birşey yoktur ama yine de o kanı ve lekelenmeyi görmek insanı psikolojik olarak bitiriyor.
Doktoru aradım kahverengi lekelenme biriken kandır ama yine de progestan başla ve yarın kontrole gel ben sana rapor yazarım dedi.
Hepsi düz mantık hangisi bizim mantigimzdakiKullandirtmayan ve acmayan benim ... kullanmayalim diyen yani tamam demisti o da canim istedi actim sorn ettn kapattm diyo bitti bukdr ona gore duz mantik
Aynen canım öyle dese hakli da olur ama sonuçta kapatmis mevzu kapanmış sen fazla takmissin sadece ama inan bana gereksiz böyle düşünüp üzülmen kocana güven sen.Halletmek istiyorum aslnda tadim tuzum yok gbi de tuhafim ... degdmi huzurumuzu bozdgna desem ne yapmisim diyecek anlamiyorki neye kirildigimj asil sen bozdun dicek ya da kapattim hala nerdesin dicek bliyorm
Canimm iyi olda dahil olma muhabbete önemli değil,çok çok iyi olmuş yarın muayeneye gidecek olman, en azından için rahat eder güzelce dinlenir bünyen iki günDestek dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim ballarım, muhabbete pek dahil olamıyorum gerçekten moral olarak çökük hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?