Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Off ben böyle gizli işleri sevmiyorum ya eşim de bana açtırmıyor hiç bı şekilde ama kendi açsa kıyamet koparirim,sırf bana müsade etmeyip te kendi aciyo diye ben huzurum kaçmasın istemediği biseyi yapmayın diye saygı duyuyosam ondan da aynını bekliyorum çünkü.
Sizde nasıl durum bilmiyorum ama akşam keskin bı sekilde net konuş sor içini rahatlat bari derim konuşursan çözüme kavuşur durum

Cok msjlastk bide erken yatiyo ben cocugu uyutiyim derken filan yataknodasna ben gecene kdr uyumus oluyo coktan . Kaynanam bu hafta bizde detayli konusamam yuzyuze . Cok krildim .
Canim istedi actim soylicektm firsatm olmadj yuz kizartici biseymi yapmisim diyor . Sorun olduysa kapattim iste diyo ama anlamiyoki neden istemedgmi bile bile aciyo sorunum bu

İşte saygı duysa da açmasa iyi olurmuş tabi ama kapattım demiş sonuçta, uzatmadiysa sende üzülme daha fazla kapattiysa sorun yok

İşte saygı duysa da açmasa iyi olurmuş tabi ama kapattım demiş sonuçta, uzatmadiysa sende üzülme daha fazla kapattiysa sorun yok
Kapatti ya kardesim gordugu icin onan baktirdim emin olmak icin dusun neden esimjn sozune inanmayayim.kirildim cok ama uzatpta ....unu da cikarmak istemjyorum milletn kocasj neler yapiyorda affediyo cok buyuk meselemj degl mi bilemedim hislerm cok uzgun ama size danismak istedm fikjr verin diye. Kardesm zaten yeni acms belli bide hep akrabalar var demis sakli kalmasi icin acmamis zaten oyle bi guvensizligim olmaz sukur de soyleseydi keske acmadan

Sen sosyal medya hesabı kullanıyor musun?
Eğer evet ise eşinin açmasını niçin istemiyorsun

3 mesaj mi
Evet canım kesinlikle normal bir süpürge şart . ama anlatamadım sanki ablasına bir şey demişim gibi anladım ben anladım ben diyor. Ablasinda var diye aldırmıyorum sanki

Eşimin de benim de her türlü sosyal medya hesabımız var, benim sosyal medyalar eşimin telefonunda da yüklü, bir tıkla giriyor hesabıma,
Onun şifrelerini de ben biliyorum, ben de istediğimde giriyorum,
Onda pek bayan yok hatta hiç yok gibi,olanlar kendi kardeşleri benim kardeşlerim bir iki akraba,
ama benim uniden ve işyerinden birkaç erkek ekli,
Hatta eşimin tanimadigim bir sürü akrabası kuzeni vs ekli bende, istek gönderiyorlar kabul ediyorum ayıp olmasın diye

3 mesaj mi

Evet canım kesinlikle normal bir süpürge şart . ama anlatamadım sanki ablasına bir şey demişim gibi anladım ben anladım ben diyor. Ablasinda var diye aldırmıyorum sanki
Robot superge hakkında hiçbir bilgim yok ama Philips maraton kullanıyorum, memnunum

Ben de kullanmiyorum sosyal medya M mehlika nur
Peki sen açsan eşin izin verir mi,
Bence sosyal medya çok iyi bir sey değil, tamam uzaktakileri görüyorsun haberdar oluyorsun ama hrm vakit öldürüyor hem yanlış etkilenenler olabiliyor, iyi kötü her türlü bilgi mevcut,

Bilmem acikcasi hic acayim mi diye sormadim ama onun da acmasni istemedgmi konusmustuk biliyordu . Ayni o yazdgn seylerden oturu ilk sirada zaman aliyor dha cok tlfn elne aliyor insan zaten bu basta olmak uzere istemiyorum yani . Konusunca niye actn bilirken deynce iste soylicektm dun actm aksamda misafir var diye zaman olmadi dedi sorn olduysa kapatirjm kapattm dedi yuz kizartici biseymi yapmisim dedi suan o bana benden dha cok tripli ben annesi var kadncagz gerilmesn diye normal konusuyprum .

Bence uzatmayın canım, kapatmış zaten, kayınvaliden gidince konuşursunuz

Takilcak bisey olup olmadgna emin olamiyorm
Benim eşim de sosyal medyayı yasakladı kendinin de yok ama bana kapattirip da o açarsa olay çıkardi eminim. Zaten aramız limoni iyi bı kavga ederdik artık ağız tadıyla. Ama onda keyif vermiyor komşular duyar diye

Sizin durum bizimkinden farkli cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…