- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.101
Off ben böyle gizli işleri sevmiyorum ya eşim de bana açtırmıyor hiç bı şekilde ama kendi açsa kıyamet koparirim,sırf bana müsade etmeyip te kendi aciyo diyeBenimde yatin gelecek komsularim K Kendinisevenbirii nasilsin napiyosn ... uyuz kocam ins.acmis acmasni istemedgmi bile bile kardesmden ogrendim cok uzuldm haber vermesni beklerdm dun acms bgn ogrendm dun aksam annemler filan vardi onlar gdnce de kaynanam var oldgndan yanlz kalmadk hic soyleyemedim soyleyecektim dedi tartsp edince de kapatti sildi.
Napaym ben he smdi bana biseyler yazn canm skkn
Cok msjlastk bide erken yatiyo ben cocugu uyutiyim derken filan yataknodasna ben gecene kdr uyumus oluyo coktan . Kaynanam bu hafta bizde detayli konusamam yuzyuze . Cok krildim .Off ben böyle gizli işleri sevmiyorum ya eşim de bana açtırmıyor hiç bı şekilde ama kendi açsa kıyamet koparirim,sırf bana müsade etmeyip te kendi aciyo diyeben huzurum kaçmasın istemediği biseyi yapmayın diye saygı duyuyosam ondan da aynını bekliyorum çünkü.
Sizde nasıl durum bilmiyorum ama akşam keskin bı sekilde net konuş sor içini rahatlat bari derim konuşursan çözüme kavuşur durum
İşte saygı duysa da açmasa iyi olurmuş tabi ama kapattım demiş sonuçta, uzatmadiysa sende üzülme daha fazla kapattiysa sorun yokCok msjlastk bide erken yatiyo ben cocugu uyutiyim derken filan yataknodasna ben gecene kdr uyumus oluyo coktan . Kaynanam bu hafta bizde detayli konusamam yuzyuze . Cok krildim .
Canim istedi actim soylicektm firsatm olmadj yuz kizartici biseymi yapmisim diyor . Sorun olduysa kapattim iste diyo ama anlamiyoki neden istemedgmi bile bile aciyo sorunum bu
Kapatti ya kardesim gordugu icin onan baktirdim emin olmak icin dusun neden esimjn sozune inanmayayim.kirildim cok ama uzatpta ....unu da cikarmak istemjyorum milletn kocasj neler yapiyorda affediyo cok buyuk meselemj degl mi bilemedim hislerm cok uzgun ama size danismak istedm fikjr verin diye. Kardesm zaten yeni acms belli bide hep akrabalar var demis sakli kalmasi icin acmamis zaten oyle bi guvensizligim olmaz sukur de soyleseydi keske acmadanİşte saygı duysa da açmasa iyi olurmuş tabi ama kapattım demiş sonuçta, uzatmadiysa sende üzülme daha fazla kapattiysa sorun yok
Sen sosyal medya hesabı kullanıyor musun?Kapatti ya kardesim gordugu icin onan baktirdim emin olmak icin dusun neden esimjn sozune inanmayayim.kirildim cok ama uzatpta ....unu da cikarmak istemjyorum milletn kocasj neler yapiyorda affediyo cok buyuk meselemj degl mi bilemedim hislerm cok uzgun ama size danismak istedm fikjr verin diye. Kardesm zaten yeni acms belli bide hep akrabalar var demis sakli kalmasi icin acmamis zaten oyle bi guvensizligim olmaz sukur de soyleseydi keske acmadan
Evet canım kesinlikle normal bir süpürge şart . ama anlatamadım sanki ablasına bir şey demişim gibi anladım ben anladım ben diyor. Ablasinda var diye aldırmıyorum sankiOlsun annesi yanında iyi olsunlar da yavaş yavaş zorlasalarda büyütürsün inşallah sağlıklaiyiyim bende temizlik fln yaptım, komşum geldi onunla oturduk fln derken günü bitirdik
Tek başına el süpürgeleri Varya mutfakta fln kullandığımız onun gibi olur bu robot süpürge en fazla ama asıl bı makine şart bence 3 çocuklu eve, tek başına iyi olmaz bence de,ama normal kaliteli bı elektrik süpürgesi alip onu da 50 liraya fln nette görmüştüm ben ek olarak alırsan belki iyi olabilir.
Benim mutfak için el süpürgem var günlük çalıştırıyorum oturma odasını da süpürüyorum onunla oda çok iyi düşünürsen,ama yine de büyük asıl süpürge şart bı eve bence
Robot superge hakkında hiçbir bilgim yok ama Philips maraton kullanıyorum, memnunum3 mesaj mi
Evet canım kesinlikle normal bir süpürge şart . ama anlatamadım sanki ablasına bir şey demişim gibi anladım ben anladım ben diyor. Ablasinda var diye aldırmıyorum sanki
Evet aynen
Peki sen açsan eşin izin verir mi,Ben de kullanmiyorum sosyal medya M mehlika nur
Bilmem acikcasi hic acayim mi diye sormadim ama onun da acmasni istemedgmi konusmustuk biliyordu . Ayni o yazdgn seylerden oturu ilk sirada zaman aliyor dha cok tlfn elne aliyor insan zaten bu basta olmak uzere istemiyorum yani . Konusunca niye actn bilirken deynce iste soylicektm dun actm aksamda misafir var diye zaman olmadi dedi sorn olduysa kapatirjm kapattm dedi yuz kizartici biseymi yapmisim dedi suan o bana benden dha cok tripli ben annesi var kadncagz gerilmesn diye normal konusuyprum .Peki sen açsan eşin izin verir mi,
Bence sosyal medya çok iyi bir sey değil, tamam uzaktakileri görüyorsun haberdar oluyorsun ama hrm vakit öldürüyor hem yanlış etkilenenler olabiliyor, iyi kötü her türlü bilgi mevcut,
Bence uzatmayın canım, kapatmış zaten, kayınvaliden gidince konuşursunuzBilmem acikcasi hic acayim mi diye sormadim ama onun da acmasni istemedgmi konusmustuk biliyordu . Ayni o yazdgn seylerden oturu ilk sirada zaman aliyor dha cok tlfn elne aliyor insan zaten bu basta olmak uzere istemiyorum yani . Konusunca niye actn bilirken deynce iste soylicektm dun actm aksamda misafir var diye zaman olmadi dedi sorn olduysa kapatirjm kapattm dedi yuz kizartici biseymi yapmisim dedi suan o bana benden dha cok tripli ben annesi var kadncagz gerilmesn diye normal konusuyprum .
Ben kafamda onu halletmessem izdirapla yasiyorum takintiliyim birazBence uzatmayın canım, kapatmış zaten, kayınvaliden gidince konuşursunuz
Benim eşim de sosyal medyayı yasakladı kendinin de yok ama bana kapattirip da o açarsa olay çıkardi eminim. Zaten aramız limoni iyi bı kavga ederdik artık ağız tadıyla. Ama onda keyif vermiyor komşular duyar diyeTakilcak bisey olup olmadgna emin olamiyorm
Sizin durum bizimkinden farkli cnmBenim eşim de sosyal medyayı yasakladı kendinin de yok ama bana kapattirip da o açarsa olay çıkardi eminim. Zaten aramız limoni iyi bı kavga ederdik artık ağız tadıyla. Ama onda keyif vermiyor komşular duyar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?