- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.621
Gunaydin kizlar
Ben biraz fazla uyumusum heralde
Canm gece uyuyamiyorm ondan bu saata kadar yatiyorm heraldeöğle oldu kızz ama hava çok kapalı ya tam ytmalık
Canm gece uyuyamiyorm ondan bu saata kadar yatiyorm heralde
Birde evet hava kapali ve soguk insanin yattikca yatasi geliyo
Cok sukur iyiyim tatlisim gorusemedik ne zamandir sen de iyi olursun insallah Allah hakkinda hayirljsini nasip etsin her yondenHayırlı cumalar kuzumm nasılsın ❤
Aynen cifkofte yogurmya filan geregim yok sukur istesem alirim yolun karsisindanOhh yakında bı yerde çiğ köfteci varsa daha ne kızyada hazır paket al yap oda kolay oluyor hiç yapmadım onu bilmiyorum ama dolmasını yedim,kuru biber patlıcan karışık yapıyorlar burda dolduruyorlar içini çok lezzetli oluyor kavurması da güzeldir eminim hiç bilmiyorum da.ellerine sağlık şimdiden
Git ya niyeti bozdurmaya calisiyinda yok bozmam ben bozarsa esim bozar o da en az 4 sene bozmaz eminimçocuk doğur
Eminevime biz cok baktik ev almadan cnm da guvenemedik ofislerine gidip gorusebilirsini cok guzel anlatiyorlar ilgileniyorlar aslnda . Cok ev araba alan varway anasını duyuyorum da bana hiç güven vermezdi
Evet kuzum çok giremiyorum ya iyiyim ama çok şükür, amin inşallah herkes için hayırlısı olsunCok sukur iyiyim tatlisim gorusemedik ne zamandir sen de iyi olursun insallah Allah hakkinda hayirljsini nasip etsin her yonden
Aynen cifkofte yogurmya filan geregim yok sukur istesem alirim yolun karsisindandolmaya da bayiliyorj xaten de bu kavurma da harika oluyor yaparsam resim atcemm
Git ya niyeti bozdurmaya calisiyinda yok bozmam ben bozarsa esim bozar o da en az 4 sene bozmaz eminimha kazara olursada basm gozum ustune kizim bebekken cok asiri korkardm hamile kalirsam diye smdi sukur okdr cok korkmuyorm tabiki istemem genede bi supriz Rabbim hersey hayirlisini versn tabi biz bilemeyiz
Eminevime biz cok baktik ev almadan cnm da guvenemedik ofislerine gidip gorusebilirsini cok guzel anlatiyorlar ilgileniyorlar aslnda . Cok ev araba alan var
Yazarım kuzumHadi hakkında hayırlısı canım,bize de yaz sonucu
Cicim afiyet olsun can olsun kan olsun minnakaGünaydın datlu kertenkelelerim
Herkese hayırlı cumalar
Daha şimdiden yatamıyorum ben ya bir taraftan diğer tarafa dönerken karnıma bıçak saplanıyor sanki. Zaten karın üstü ve sırt üstü yatmak iyi değilmiş diye onları da çıkardım hayatımdan. Her yerim tutula tutula kalkıyorum, tadım kaçtı bende uyanma kararı aldım
1 2 saat sonra geyşamın babannesine kahvaltıya gideceğiz..
Sizler neler yapacaksınız bakalım cuma vakti mümin kertenkelelerim
poncikvegece kuzum hayırlı olsun. İnşallah gönlünüze göre bir ev bulup güzel bir yatırıma dönüştürebilirsiniz♥Bu arada lahmacunu eve söyledim nasıl bir yer bilmiyorum broşür bırakmışlardı siteye ordan buldumdu ama pişmanım hala midem haşlanıyorur
@Kendinisevenbirii balım nasıl geçti doğum günü? Enişte birşeyler yaptı mı
@janejune neden hep ben gidince geliyorsun
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malipina
@HayatSevinceGuzeell
@patilibirhayat
@_Gulnihal_
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Yasnaz
@Casper25
@diloyloy1
Yeni gördüm canım geldim hemendiloyloy1 kuzum ben seni eklemeyi unuttum etikete ya
Pıtırcığım bugün gittik kontrole. Gel de anlatam..
Geliyorum kuzum akşama inşallah pro olmuşsun bacimmm
İyi olmanıza sevindim canım bende bir hafta raporluyum evde yatış kanamam benimde olmadı ama kasık ağrılarım devam oda geçicek inşallah bir haftadır bende progestan içiyorum haftaya ctesi kontrolüm ozamana kadar içicemGünaydın datlu kertenkelelerim
Herkese hayırlı cumalar
Daha şimdiden yatamıyorum ben ya bir taraftan diğer tarafa dönerken karnıma bıçak saplanıyor sanki. Zaten karın üstü ve sırt üstü yatmak iyi değilmiş diye onları da çıkardım hayatımdan. Her yerim tutula tutula kalkıyorum, tadım kaçtı bende uyanma kararı aldım
poncikvegece kuzum hayırlı olsun. İnşallah gönlünüze göre bir ev bulup güzel bir yatırıma dönüştürebilirsiniz♥Bu arada lahmacunu eve söyledim nasıl bir yer bilmiyorum broşür bırakmışlardı siteye ordan buldumdu ama pişmanım hala midem haşlanıyorur
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malipina
@HayatSevinceGuzeell
@patilibirhayat
@_Gulnihal_
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Yasnaz
@Casper25
@diloyloy1
kız ne güzel humanaları içersin işteCok sukur iyiyim tatlisim gorusemedik ne zamandir sen de iyi olursun insallah Allah hakkinda hayirljsini nasip etsin her yonden
Aynen cifkofte yogurmya filan geregim yok sukur istesem alirim yolun karsisindandolmaya da bayiliyorj xaten de bu kavurma da harika oluyor yaparsam resim atcemm
Git ya niyeti bozdurmaya calisiyinda yok bozmam ben bozarsa esim bozar o da en az 4 sene bozmaz eminimha kazara olursada basm gozum ustune kizim bebekken cok asiri korkardm hamile kalirsam diye smdi sukur okdr cok korkmuyorm tabiki istemem genede bi supriz Rabbim hersey hayirlisini versn tabi biz bilemeyiz
Eminevime biz cok baktik ev almadan cnm da guvenemedik ofislerine gidip gorusebilirsini cok guzel anlatiyorlar ilgileniyorlar aslnda . Cok ev araba alan var
Amin ins kuzummm ins öyle olurBebekken uyudugunun,uslu oldugunun acısını şimdi fersah fersah çıkarıyorilerde kocasına acısa bari
Herkes kız diyor ross inşallah hıc birimiz yanilmayizbı sen erkek hissettin en yanildigin şey bu olur hayatta umarım da nur topu gibi bir kızın doğar kucağıma
Ben bıraksam ben oğlanlar bile sürecek o kdr meraklılarNaptın teyzem heryerini boyamışsın ben böyle mi sürüyorum diyorum ııııı sen zaten bnu nasıl sürüyosun anlamadım ki ama tadı süt dilimi gibi ımmm çok tatlı diyooo
Allahımmmm
Benm rutin aynı şeyler cicim :)Günaydın datlu kertenkelelerim
Herkese hayırlı cumalar
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malipina
@HayatSevinceGuzeell
@patilibirhayat
@_Gulnihal_
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Yasnaz
@Casper25
@diloyloy1
Tamam cnm insall lah
Hayirlisi olsn hakknzda ins.kız ne güzel humanaları içersin işte
eşim araştırdı canım, iki kardeşiyle girdiler ,miktarı çok değil, çok para geçmicekelimize ama kısa vadeli,
bir yandan da borsaya para yatırıp kazanıyor falan, birikim yapmaya çalışıyor,
amacımız 2 tane 1+1 ev alıp kiraya vermek ve çocuklar için yatırım yapmak
DiloşşşşşşşşGeliyorum kuzum akşama inşallah pro olmuşsun bacimmm
İyiyim sultanım çok şükür sen nasılsınaypare ackerman kuzuu naslsiinnn
kk birinci noteri im nerelerdesinnn yaaaa
B Brunello Cicinelli gittinizmi babanneye cnm nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?