Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayırlı cumalar kuzumm nasılsın ❤
Cok sukur iyiyim tatlisim gorusemedik ne zamandir sen de iyi olursun insallah Allah hakkinda hayirljsini nasip etsin her yonden

Aynen cifkofte yogurmya filan geregim yok sukur istesem alirim yolun karsisindan dolmaya da bayiliyorj xaten de bu kavurma da harika oluyor yaparsam resim atcemm

Git ya niyeti bozdurmaya calisiyinda yok bozmam ben bozarsa esim bozar o da en az 4 sene bozmaz eminim ha kazara olursada basm gozum ustune kizim bebekken cok asiri korkardm hamile kalirsam diye smdi sukur okdr cok korkmuyorm tabiki istemem genede bi supriz Rabbim hersey hayirlisini versn tabi biz bilemeyiz

way anasını duyuyorum da bana hiç güven vermezdi
Eminevime biz cok baktik ev almadan cnm da guvenemedik ofislerine gidip gorusebilirsini cok guzel anlatiyorlar ilgileniyorlar aslnda . Cok ev araba alan var

Evet kuzum çok giremiyorum ya iyiyim ama çok şükür, amin inşallah herkes için hayırlısı olsun

Cicim afiyet olsun can olsun kan olsun minnaka

İyi olmanıza sevindim canım bende bir hafta raporluyum evde yatış kanamam benimde olmadı ama kasık ağrılarım devam oda geçicek inşallah bir haftadır bende progestan içiyorum haftaya ctesi kontrolüm ozamana kadar içicem

kız ne güzel humanaları içersin işte
eşim araştırdı canım, iki kardeşiyle girdiler ,miktarı çok değil, çok para geçmicekelimize ama kısa vadeli,
bir yandan da borsaya para yatırıp kazanıyor falan, birikim yapmaya çalışıyor,
amacımız 2 tane 1+1 ev alıp kiraya vermek ve çocuklar için yatırım yapmak

Amin ins kuzummm ins öyle olur
Neden öyle bir his geldi onu da anlamadm hiç zaten

Naptın teyzem heryerini boyamışsın ben böyle mi sürüyorum diyorum ııııı sen zaten bnu nasıl sürüyosun anlamadım ki ama tadı süt dilimi gibi ımmm çok tatlı diyooo

Allahımmmm
Ben bıraksam ben oğlanlar bile sürecek o kdr meraklılar

Oje sürerim bazen ohh mis gbi kokiyor derler ahahahhaah

Benm rutin aynı şeyler cicim :)
Çok güzel rüyalar gördüm yine

Hayirlisi olsn hakknzda ins.
Bosver ben smdide icerm humanayi onca zahmete gerek yok bi nardak humana icin bebek yapmaya dpgurmya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…