- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.601
Kesinlikle, bunu yaparken imkanların doğrultusunda yaparsın.bencede şu hayatta anası babası zengin olupta 1-0 önde başlayanlar varken ben neden çocuğuma bişeyler bırakmayım
günaydın hayırlı cumalar, yatma problemleri senin çok erken başlamış cici,Günaydın datlu kertenkelelerim
Herkese hayırlı cumalar
Daha şimdiden yatamıyorum ben ya bir taraftan diğer tarafa dönerken karnıma bıçak saplanıyor sanki. Zaten karın üstü ve sırt üstü yatmak iyi değilmiş diye onları da çıkardım hayatımdan. Her yerim tutula tutula kalkıyorum, tadım kaçtı bende uyanma kararı aldım
1 2 saat sonra geyşamın babannesine kahvaltıya gideceğiz..
Sizler neler yapacaksınız bakalım cuma vakti mümin kertenkelelerim
poncikvegece kuzum hayırlı olsun. İnşallah gönlünüze göre bir ev bulup güzel bir yatırıma dönüştürebilirsiniz♥Bu arada lahmacunu eve söyledim nasıl bir yer bilmiyorum broşür bırakmışlardı siteye ordan buldumdu ama pişmanım hala midem haşlanıyorur
@Kendinisevenbirii balım nasıl geçti doğum günü? Enişte birşeyler yaptı mı
@janejune neden hep ben gidince geliyorsun
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malipina
@HayatSevinceGuzeell
@patilibirhayat
@_Gulnihal_
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Yasnaz
@Casper25
@diloyloy1
Evet profil resmimde ki yakışıklı oğluşumuz Gece :)
çok güzel düşünmüşsünüz,Günaydın hatunlarrrrr
Dün verdiğimiz ani bir karar ile Beylikdüzü bölgesinden 1+1 ev bakmaya karar verdik; bebiş için. Bu mübarek günün hürmetine umarım dilediğimiz gibi olurbizim olan herşey elbet çocuklarımızın ama ne kadar çok yapabilirsek o kadar iyi diye düşünenlerdenim. Herşeye sahip olan bireylerin çocukların rahatlığını elbet biliyorum kendilerinin ileride çalışıp başarılı olup bunları yapması gerek ama ben en azından her ebeveynin çocukları için elinden geleni yapmasından yanayım imkanlarımız şartlarımız el verdikçe tabi ki; benden sonra çocuğumun rahat bir hayat sürmesi özellikle kız çocuklarının kendi ayakları üzerinde durabilmesi için bu şart.
Uzun zamandır düşündüğüm bir konu idi, çocuk olsa da olmasa da 1+1 bir ev düşünüyorduk, şükür oturduğumuz ev de bizden sonra çocuklarımıza kalacak. Ama refah bir hayat sürmeleri için böylesi sanırım daha iyi, çalışıp birikim yapmayı da ileride kendileri öğrenirler inşallah
Hayırlı cumalar olsun kk nın en minnoş topiğinin güzel hatunları
Patilim ne güzel düşünmüşsünüüzGünaydın hatunlarrrrr
Dün verdiğimiz ani bir karar ile Beylikdüzü bölgesinden 1+1 ev bakmaya karar verdik; bebiş için. Bu mübarek günün hürmetine umarım dilediğimiz gibi olurbizim olan herşey elbet çocuklarımızın ama ne kadar çok yapabilirsek o kadar iyi diye düşünenlerdenim. Herşeye sahip olan bireylerin çocukların rahatlığını elbet biliyorum kendilerinin ileride çalışıp başarılı olup bunları yapması gerek ama ben en azından her ebeveynin çocukları için elinden geleni yapmasından yanayım imkanlarımız şartlarımız el verdikçe tabi ki; benden sonra çocuğumun rahat bir hayat sürmesi özellikle kız çocuklarının kendi ayakları üzerinde durabilmesi için bu şart.
Uzun zamandır düşündüğüm bir konu idi, çocuk olsa da olmasa da 1+1 bir ev düşünüyorduk, şükür oturduğumuz ev de bizden sonra çocuklarımıza kalacak. Ama refah bir hayat sürmeleri için böylesi sanırım daha iyi, çalışıp birikim yapmayı da ileride kendileri öğrenirler inşallah
Hayırlı cumalar olsun kk nın en minnoş topiğinin güzel hatunları
Kesinlikle, bunu yaparken imkanların doğrultusunda yaparsın.
Ev alabiliyorsan, alırsın. Çocuğunun geleceği için. Annem babam bana yapmadı, aman bende cocuguma yapmayayım diy bir düşünce ? bilemedim hangi çağ. Saçma yani. Çok saçma.
Ben mesela 2+1 beni zorlar, çünkü 2 kredi ödüyorum ama 1+1 alabilirim.. İleride kredim biter onu satar daha genişini alırım çocuguma. Bunları yapabiliyorsam yaparım.
İmkanım varsa çocugum için her ay altın alırım, para birikimi yaparım.
Hayata 1-0 önde başlamak varken daha rahat hayat sürecekken neden çcoguumu bile isteye süründüreyim, bilemedim.
Bence bazı ebeveynler, ebeveyn değil ya; gerçekten.
Teşekkürler telatabikimPatilim ne güzel düşünmüşsünüüz❤ inşallah hayırlı, güzel evlatlarınız olsuunçocukların geleceği çok önemli, ne güzel siz de bilinçli anne babasınız
Çok haklısın minik kalpbencede aynı düşünüyoruz :) bence günümüzde bencillik insanların iyice içine işliyor. insan kendi çocuğuna nasıl naparsa yapsın diyebilir ki anlam veremiyorum yani. bence bilinçli yetiştirilen evlat kendine bırakalandan ziyade kendine birikimde yapar gayette. birde kötü yandan bakalım. çocuk hayırsız çıktı çekti gitti bişeyler oldu sende yaşlısın artık çalışamıyorsun elinde 1 evin fazla olmuş sana mı zarar değil.. ilerde hastalık var her türlü şey var genç yaşta geleceğii garantiye almayacaksında ne zaman alacaksın
Bu emin evim ne ayak yaçok güzel düşünmüşsünüz,
biz de 2 tane 1+1 ev alıp kiraya vermeyi düşünüyorduk, hatta bir kaç emlakçıyla görüşmüştük,
sonradan eşim düşük miktar da olsa eminevime girdi, ayrıyeten kendi de birikim yapıyor
ben de pek bilmiyorum canım, eşim 2 kardeşiyle girdi, elimize çok para geçmicek ama eşim o arada borsada falan da biriktiriyorBu emin evim ne ayak ya
Ben o mantığı hiç bilmiyorum nasıl oluyor ne oluyor
Bence de saçma düşünmüşler canım, ben bebek için çırpınıp çabalıyorum yillardir,hayırlısı ile olsa bende bu şekilde imkanım el verdiği ölçüde yaparım,annem babam yapmadiysa ben yapıyım ne var yani,ayağına taş deyse canımdan can gider eminim çocuğum olsa, niye yaşarım niye çalışırım evlat benim için bambaşka bilmiyorum mesela hiç o duyguyu, yasamadigim halde şimdiden bile geleceği için kaygilaniyorum resmen inan nasıl rahat ettiririm, nasıl güzel imkanlarla büyütür bakarım diye düşünüyorum çoğu zaman ki olsa kendimi düşünemiyorum bileNe güzelll
işyerinde bir kaç arkadaşıma bahsetmiştim..
söyledikleri cümle şu ' biz evi arabayı kendimiz yaptık, annemiz babamız yardım etmedi; çocuklar bence zorluğu bilmeli '
bu nasıl bir cümledir ya? benim imkanım vardır; yaparım. İmkanım olduğu halde yapmamak nasıl bir bencillik ?
Bazen ben mi çok geniş düşünüyorum, insanlar mı çok sığ düşünüyor anlam veremiyorum
Önce beyin fonksiyonları iptal oluyor tek bı şeye çalışıyor iyi de istese de diyemezahahahhaidraklar geç oluyor ya ona bayılıyorum hahahahah ilk önce sorsana yiyorsa kaç para die hahaah
Bence de saçma düşünmüşler canım, ben bebek için çırpınıp çabalıyorum yillardir,hayırlısı ile olsa bende bu şekilde imkanım el verdiği ölçüde yaparım,annem babam yapmadiysa ben yapıyım ne var yani,ayağına taş deyse canımdan can gider eminim çocuğum olsa, niye yaşarım niye çalışırım evlat benim için bambaşka bilmiyorum mesela hiç o duyguyu, yasamadigim halde şimdiden bile geleceği için kaygilaniyorum resmen inan nasıl rahat ettiririm, nasıl güzel imkanlarla büyütür bakarım diye düşünüyorum çoğu zaman ki olsa kendimi düşünemiyorum bilezaten büyüyüp yetisince çabalar kazanır çocuklar elbet ama anne babanın biraktiklari da çok önemli bence
Önce beyin fonksiyonları iptal oluyor tek bı şeye çalışıyor iyi de istese de diyemez
Çok haklısın minik kalp
Çok doğru söyledin evlat hayırsız olup çekip gitse bile en azından ben kendi hayatımı tek başıma idame ettirebilirim
Rabbim herşeyin hayırlısını versin tabiki
Bu emin evim ne ayak ya
Ben o mantığı hiç bilmiyorum nasıl oluyor ne oluyor
way anasını duyuyorum da bana hiç güven vermezdibenim arkadaşım oraya üye olarak araba aldılar :)
way anasını duyuyorum da bana hiç güven vermezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?