Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bencede şu hayatta anası babası zengin olupta 1-0 önde başlayanlar varken ben neden çocuğuma bişeyler bırakmayım
Kesinlikle, bunu yaparken imkanların doğrultusunda yaparsın.
Ev alabiliyorsan, alırsın. Çocuğunun geleceği için. Annem babam bana yapmadı, aman bende cocuguma yapmayayım diy bir düşünce ? bilemedim hangi çağ. Saçma yani. Çok saçma.
Ben mesela 2+1 beni zorlar, çünkü 2 kredi ödüyorum ama 1+1 alabilirim.. İleride kredim biter onu satar daha genişini alırım çocuguma. Bunları yapabiliyorsam yaparım.
İmkanım varsa çocugum için her ay altın alırım, para birikimi yaparım.
Hayata 1-0 önde başlamak varken daha rahat hayat sürecekken neden çcoguumu bile isteye süründüreyim, bilemedim.
Bence bazı ebeveynler, ebeveyn değil ya; gerçekten.

günaydın hayırlı cumalar, yatma problemleri senin çok erken başlamış cici,
şuan istediğin şekilde yatabilirsin, son aylar sırt üstü ve yüz üstü yaymak mümkün olmuyor,
ben ilk aylar 5 alık olana kadar sırt üstü yüz üstü her şekilde yattım
cinsel ilişkide de öyle pozisyon kısıtlaması hiç yapmadık o aylar,
senin ilk çocuk olmasının pimpirikliliği bizim 3. çocuk olmasının rahatlığı olsa gerek

çok güzel düşünmüşsünüz,
biz de 2 tane 1+1 ev alıp kiraya vermeyi düşünüyorduk, hatta bir kaç emlakçıyla görüşmüştük,
sonradan eşim düşük miktar da olsa eminevime girdi, ayrıyeten kendi de birikim yapıyor

Patilim ne güzel düşünmüşsünüüz inşallah hayırlı, güzel evlatlarınız olsuun çocukların geleceği çok önemli, ne güzel siz de bilinçli anne babasınız

bencede aynı düşünüyoruz :) bence günümüzde bencillik insanların iyice içine işliyor. insan kendi çocuğuna nasıl naparsa yapsın diyebilir ki anlam veremiyorum yani. bence bilinçli yetiştirilen evlat kendine bırakalandan ziyade kendine birikimde yapar gayette. birde kötü yandan bakalım. çocuk hayırsız çıktı çekti gitti bişeyler oldu sende yaşlısın artık çalışamıyorsun elinde 1 evin fazla olmuş sana mı zarar değil.. ilerde hastalık var her türlü şey var genç yaşta geleceğii garantiye almayacaksında ne zaman alacaksın

Patilim ne güzel düşünmüşsünüüz❤ inşallah hayırlı, güzel evlatlarınız olsuun çocukların geleceği çok önemli, ne güzel siz de bilinçli anne babasınız
Teşekkürler telatabikim

Amin inşallaahhhh, rabbim hepimize hayırlı evlatlar eş dost nasip etsin

Çok haklısın minik kalp
Çok doğru söyledin evlat hayırsız olup çekip gitse bile en azından ben kendi hayatımı tek başıma idame ettirebilirim
Rabbim herşeyin hayırlısını versin tabiki

Bu emin evim ne ayak ya
Ben o mantığı hiç bilmiyorum nasıl oluyor ne oluyor

günaydın kızlar, bugün 6,5 taki alarmım çalmamış, 7:55t e eşimin alarmına uyandık,
eşim hasta,boğazları kötü dr 13 tane iğne vermiş, bugün işe gitmedi,
oğlumu göndermek için alarm kurmuş, o da çalmasa daha uyuyordum,
eşim ben seni bırakırım dedi, aksilik araba çalışmadı ,aküsü bitmiş,
otobüsle geldim artık

Bence de saçma düşünmüşler canım, ben bebek için çırpınıp çabalıyorum yillardir,hayırlısı ile olsa bende bu şekilde imkanım el verdiği ölçüde yaparım,annem babam yapmadiysa ben yapıyım ne var yani,ayağına taş deyse canımdan can gider eminim çocuğum olsa, niye yaşarım niye çalışırım evlat benim için bambaşka bilmiyorum mesela hiç o duyguyu, yasamadigim halde şimdiden bile geleceği için kaygilaniyorum resmen inan nasıl rahat ettiririm, nasıl güzel imkanlarla büyütür bakarım diye düşünüyorum çoğu zaman ki olsa kendimi düşünemiyorum bile zaten büyüyüp yetisince çabalar kazanır çocuklar elbet ama anne babanın biraktiklari da çok önemli bence
ahahahha idraklar geç oluyor ya ona bayılıyorum hahahahah ilk önce sorsana yiyorsa kaç para die hahaah
Önce beyin fonksiyonları iptal oluyor tek bı şeye çalışıyor iyi de istese de diyemez

bencede canım :)

way anasını duyuyorum da bana hiç güven vermezdi

ama şöyle canım belli bir tutar para yatırıyorsun mesela 10bin sende 50 bin tllik araba istiyın. geriye kaldı 40bin onuda belirlediğin aylık taksitle ödüyorsun. düzenli ödeyip iptal ettirmezsen sorunsuz şekilde aracını alıyorsun hataa aracıda sen buluyorsun yada onların önerdiklerini alıyorsun :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…