- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.581
Ne banı yedin ne ara yedin de ne ara açıldı miniğim ben seni hep burda hatırlıyorumGayipten minik görmüşüm
Hoşgeldin miniknere gitti kız kocan
Bebiş 2 gün biraz korkuttu hepimizi. Biraz kanamam vardı. Dün gittik doktora. Allahtan iyiymişhahahahayalet minik görmüsün canım eheh napıyorsun bebiş nasıl
Hoşgeldin minikDün gece nöbete gitti,daha gelmedi personel toplantısı varmış cumadan sonra camiden çıkar gelirim dedi,ama benn her zmn ki gibi özledim
Bebiş 2 gün biraz korkuttu hepimizi. Biraz kanamam vardı. Dün gittik doktora. Allahtan iyiymiş
Progestan başladım 2 hafta kullanıcam.
12 mm olmuş daha geçen 1 mm idi
Sen neler yaptın bakalım ban güzeli?
Hoşgeldin cicim gunaydinGünaydın datlu kertenkelelerim
Herkese hayırlı cumalar
Daha şimdiden yatamıyorum ben ya bir taraftan diğer tarafa dönerken karnıma bıçak saplanıyor sanki. Zaten karın üstü ve sırt üstü yatmak iyi değilmiş diye onları da çıkardım hayatımdan. Her yerim tutula tutula kalkıyorum, tadım kaçtı bende uyanma kararı aldım
1 2 saat sonra geyşamın babannesine kahvaltıya gideceğiz..
Sizler neler yapacaksınız bakalım cuma vakti mümin kertenkelelerim
poncikvegece kuzum hayırlı olsun. İnşallah gönlünüze göre bir ev bulup güzel bir yatırıma dönüştürebilirsiniz♥Bu arada lahmacunu eve söyledim nasıl bir yer bilmiyorum broşür bırakmışlardı siteye ordan buldumdu ama pişmanım hala midem haşlanıyorur
@Kendinisevenbirii balım nasıl geçti doğum günü? Enişte birşeyler yaptı mı
@janejune neden hep ben gidince geliyorsun
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malipina
@HayatSevinceGuzeell
@patilibirhayat
@_Gulnihal_
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Yasnaz
@Casper25
@diloyloy1
Tövbe de kız bı dahakine etiketler yerine biz carpiliriz mazallahEtiketledim libişlim ama Allah yine etiketlerimin belasını verdi
Uyku sersemligi fln kalmaz bende yeminle koala gibi sarıl sarmalarim o durumda sen yine iyi sarilmissin sadecehoşbulduk cancağazım :) oyşşş öğleden sonra gelecek desenehak verdim saana gelince birlikte uyursunuz öhöm
benim eşimde bu hafta hep akşamcydı ben eve geliyordum o işte gece uyku sersemi yatakta buluşup sarılıyoruz o kdrherifimin yüzünü göremez oldum birlikte ağlayalım
Hoşgeldin cicim gunaydinkiz sanki çok çok rahatta yatsan 8 olunca uyanmiycan tatil gunleri öyle olurya
Neyse ki kahvaltı hazirlamaya ugrasmiycakmissin buda iyi sarıl azcuk kocana sıcak sicak
Benim ki yemeğe çıkardı dün cicim akşam üstü,bide okkalı bı kahve ısmarladıbide hediye olarak pentiye girdik, bı tanecik seksü gecelik aldı bana gerci kendine hediye almış oldu onu ama neyse dedim bana da büyük hediye ajdvsbxjs sonra da gelince hazırlanıp nöbete gitti
Tövbe de kız bı dahakine etiketler yerine biz carpiliriz mazallah
Günaydın balım, dinlen güzelce oh misGünaydın datlu kertenkelelerim
Herkese hayırlı cumalar
Daha şimdiden yatamıyorum ben ya bir taraftan diğer tarafa dönerken karnıma bıçak saplanıyor sanki. Zaten karın üstü ve sırt üstü yatmak iyi değilmiş diye onları da çıkardım hayatımdan. Her yerim tutula tutula kalkıyorum, tadım kaçtı bende uyanma kararı aldım
poncikvegece kuzum hayırlı olsun. İnşallah gönlünüze göre bir ev bulup güzel bir yatırıma dönüştürebilirsiniz♥Bu arada lahmacunu eve söyledim nasıl bir yer bilmiyorum broşür bırakmışlardı siteye ordan buldumdu ama pişmanım hala midem haşlanıyorur
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malipina
@HayatSevinceGuzeell
@patilibirhayat
@_Gulnihal_
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Yasnaz
@Casper25
@diloyloy1
Hahahah gceligin altındakilere daha çok önem veriyorsa seninki debenim eşim öyle hediyeler almüyür banahatta geçen dedim alayım mı gecelik oda sadece gülücük attı herifin o taraklarda bezi yok herhal asddsadsad
Uyku sersemligi fln kalmaz bende yeminle koala gibi sarıl sarmalarim o durumda sen yine iyi sarilmissin sadece
Hadi hakkında hayırlısı canım,bize de yaz sonucuGünaydın balım, dinlen güzelce oh mis
Benimde bugün tamamen belli olacak Cicim 25 kişiden 20 kişiyi tutmuşlar dediler sende kalıyosun falan dedi müdürüm, sevinç üzüntü hiçbişey yok içimde hep dedim Allahım kalmam hayırlısı ise kalıyım değil ise kalmıyım diye, yinede net belli değil hiçbirine güvenmiyorum çünkü, akşam 17 gibi belli olur
Aşkımm yaa bilmediğin yerlerden bir daha yeme mide spazmı geçirecekmişsin bakGünaydın datlu kertenkelelerim
Herkese hayırlı cumalar
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@malipina
@HayatSevinceGuzeell
@patilibirhayat
@_Gulnihal_
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis_
@Zipzip-
@Yasnaz
@Casper25
@diloyloy1
Ne güzelllNe güzel düşünmüşsünüz canım aynı fikirdeyim şahsenşimdiden hayırlı olsun inşallah
Hahahah gceligin altındakilere daha çok önem veriyorsa seninki deama benim eşimden önce de ben atlarım zaten ona fırsat bile kalmaz çoğunu üstümde görür önce şaşırır sonra mest olur sonra da kaç oara verdin lan buna diye sorgular ajdvsbxjs
Benimle aynı fikir de olanların da şu hayatta olduğunu bilmek ne hoşçok güzel düşünmüşsünüz ya çok tatlı :)
minik kalp0753 hoşgeldin tatlış :)
Evet profil resmimde ki yakışıklı oğluşumuz Gece :)hoşbuldum canım nasılsın profil reesmini değişmişsin sanırım :)
Benimle aynı fikir de olanların da şu hayatta olduğunu bilmek ne hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?