- 12 Haziran 2019
- 19.731
- 121.691
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.721
Ben geçen şey gördüm yorumlarda ne zmn oldu bilmiyorum ama rosum belki siz bilirsiniz. 2 erkek birbirlerini kadın sanıp konuşmuşlar özeldenEee tabi herkes kendisini güzel kamufule edemiyor
Oyunculuğu iyi değil demekki hemen enselenmis
Kk da çok erkek olduğu dusuncesindeyim bu ara
Off sorma biraz öyle olduSenin doğum günün değil miydi ya? E ona hediye olmus
+1000 rosuummEee tabi herkes kendisini güzel kamufule edemiyor
Eee tabi herkes kendisini güzel kamufule edemiyor
Ahahahaa
Ne mutlu biriyi guldurebildiysemAhahahaaçayyy kahkaha attim beğendim valla el alışkanlığı
Tabiki,Ne mutlu biriyi guldurebildiysem
HahahahahahahahahBen geçen şey gördüm yorumlarda ne zmn oldu bilmiyorum ama rosum belki siz bilirsiniz. 2 erkek birbirlerini kadın sanıp konuşmuşlar özelden
Güzeller güzelinden +1000 aldım artık rahat bir gece gecirebilirm :)Off sorma biraz öyle oldu
+1000 rosuumm
İyiyiz çay sen nasılsınNedense bende oyleyim bu ara
Nasilsiniz gizlaaaa geceniz hayrolsun
Geçmiş olsun rosuumHahahahahahahahah
Olayın da bu kadarı pes yani
Beklerim Yaaa artık herkesden herşeyi bekler oldum
Güzeller güzelinden +1000 aldım artık rahat bir gece gecirebilirm :)
İyiyiz çay sen nasılsın
Büyük oğlan ateşli hastaneye gitti babasıyla sıra da cokmus geri dönecekler
Geceler geceler diye akicam artik
Saol canmGeçmiş olsun rosuum
Saol canm
Bıktım zaten smdiden
Büyük oğlan daha çok hastalanıyor maalesef.Çok sık hastalanır mı çocukların rosum
Kıyamam ya demek ki düşük bağışıklığı. Ben de öyleydim kışın devamlı hastaneye giderdik filan.. İnşallah geçer rosum ama biraz daha büyüyünce daha iyi oluyor.Büyük oğlan daha çok hastalanıyor maalesef.
Geçenlerde soğuk vişne suyu icmisler o da boğazlarını sisirmis büyük ihtimal
İki gün sonra böyle ateşi çıkıyor işte
Bu gece geçse bari.
Bende oyleymisim her ay penisilin iğne vurulurmusimKıyamam ya demek ki düşük bağışıklığı. Ben de öyleydim kışın devamlı hastaneye giderdik filan.. İnşallah geçer rosum ama biraz daha büyüyünce daha iyi oluyor.
Desenee her yerimiz penisilin. Vallahi üniversiteye başlayana kadar kurtulamadım. Gittim yaban ellerde başıma bişey gelir filan diye yaptırmadımBende oyleymisim her ay penisilin iğne vurulurmusim
Eşimde çok boğaz iltihabı geçirmiş çocukluğundan beri hala geçirir
Benm kalmadı ama onjn var haliyle çocuk bize çekmiş
Kalabalikmis sabah gider heralde bakalım belki hemen geçer antibiyotiksiz keşke geçse hiç sevmiyirm antibiyotik kullanmayi özellikle çocuklarda resmen karaciğeri mahvediyor minicik bedenlerindeDesenee her yerimiz penisilin. Vallahi üniversiteye başlayana kadar kurtulamadım. Gittim yaban ellerde başıma bişey gelir filan diye yaptırmadım
Aynen öyle, havanın da hali ortada. Geçer inşallah yaa, saatte epey olmuş, o kadar kalabalık mıymış kii
Bir de onu da uzun süre kullanınca artık etki etmiyor.Kalabalikmis sabah gider heralde bakalım belki hemen geçer antibiyotiksiz keşke geçse hiç sevmiyirm antibiyotik kullanmayi özellikle çocuklarda resmen karaciğeri mahvediyor minicik bedenlerinde
Hep evde aynı havayı almaktan da hasta oluyor benm çocuklar o da bı değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?