Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resim bekliyoruz K Kendinisevenbirii kolay gelsin
Valla kalkalidan beri kosturuyorum bende bacaklarm agridi pazara gittim geldim yuruyus yaptjm o esnada a101 e maskara gelmis ondan aldm kendimi odullendirdim
Sonra eve gelip kahvalti hazirladim kaynanamla kizim evdeydi yedik kaldirdim yemege giristim onu hallettm derken esim geldi simdi de ona kahvaltilik melemen filan hazirladim yicek cay icicez sonra mutfak toplama uyyyyy darlandm

Tünaydın moruklar
Nasılsınız şekerlerim. Ben adamı nöbete yolladım koştum size geldim
Cumartesi cumartesi neler ettiniz, kocalar evde mi, oralarda neler oluyor, neler dönüyor anlatın bakem
Bu arada diloş gelmiş, hoşgeldin kuzum nerelerdeydin yav. Yeni telefon mu aldın yoksa
Kızlar bu arada çok kırgınım. Hastahaneden resim paylaşmama rağmen yakuza ve çetesi bir arayıp neyin var bebek iyi mi, sen iyi misin demedi.. Hala daha da arayıp soran yok yakuzagillerden. Gerçekten şoking içindeyim.
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii misafirin mi var kuzum
Youlost16 nerelerdesin alçak
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
Bloss
berlin8982

Merhaba güzel anne taze annehoşbulduk güzelim sonunda geldim yeni tilifonumla geldim kurtulduk ondan aynı bildigin gibi kuuzm herşey aynı hiçbir değişiklik yok kuzum
Boşver yakuzagilleri sen 9ay tadını çıkar senin ailen eşin yanında dostların yanında onlarda olmayi versin senin gibi hatuna kurban olsunlar
En güzel zamanlar hamilelik donemleridir napiyoruz peki 9ay boyunca hayatın keyfini sürüyoruz tadını çıkarıyoruz işte bu kadar

İnan umrumda değiller ama bu kadarına şaşırıyorum gerçekten.
Senelerdir çok sevineceklermiş gibi bebek de bebek dediler bebek oldu herkes kendi inine çekildi ama ben biliyordum inan böyle yapacaklarını. O yüzden senelerce gazlarına gelmedim.
Yeni telefonun hayırlı olsun diloşum hangisinden aldın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…