- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #57.741
Hep düşük dozajda kullaniyoruz antibiyotiği ama o bile beni rrahatsz ediyor.Bir de onu da uzun süre kullanınca artık etki etmiyor.Umarım geçer
Öyle deme rosum asıl çıkmayıp sonra çıkınca daha kötü oluyor mesela her zmn o havayı soluyunca artık biiz de piss mikrop oluyoruzama öyle olmazsa çarpıyor
Evet daha yaşı da küçük ya rosum en azından düşük dozmuş.Hep düşük dozajda kullaniyoruz antibiyotiği ama o bile beni rrahatsz ediyor.
Her gün de okula gidiyorlar ama neden böyle bilmiorm
Geçer ins
Ateş beni korkutuyor genelde
Antibiyotiği içtiği an ateş kalmıyorEvet daha yaşı da küçük ya rosum en azından düşük dozmuş.
Yinede bağışıklık düşük olunca illaki etkileniyor. Şimdi hafta sonu ama olmadı birkaç gün rapor filan alsanız
Aynenn rosum belki hafta sonu iyi gelir hiç gerek kalmaz inşallahAntibiyotiği içtiği an ateş kalmıyor
Öyle değişik bir etkisi var anlamadm anlayamiyirm :)
Bir kaç gün göndermem ogretmeni bilgilendirirm artık napayım
Bende anliyormAynenn rosum belki hafta sonu iyi gelir hiç gerek kalmaz inşallah❤
Çocukluğunu bir ayın yarısını hasta geçirmiş biri olarak çok iyi anlıyorum
Aslında bademcik alınınca daha iyi oluyor ya, bilemedim ki Rosum.Bende anliyorm
Eşimde bn gbi hassas işte diyor
Bakalım napicaz böyle
Bir doktor bademciklerin alalım dedi
Biri çok büyük dedi
Biri gerek yok dedi
Dedi de dedi
Bende bilemedmAslında bademcik alınınca daha iyi oluyor ya, bilemedim ki Rosum.
Küçükken bademcik alınacak deyince küçük dil sanıyordum
Ayy cidden miiBende bilemedm
Eşime de ameliyat demişler bir daha uzun süre sismemis bizde mi desek çocuğabilemedm smdi :)
Ben bademcik ne onu bile bilmiyordum
Yok ben 6 yaşındayken küçük grip haplarını içmişimAyy cidden miibak o zmn babaya çektiyse o da bi ihtimal
Aldılar mı seninkini
Nasıl YaniiiYok ben 6 yaşındayken küçük grip haplarını içmişim
Annem hasta olmayalım diye banyodan sonra birer tane icirirdi kardeşimi yıkarken bnde bir kutuyu içmişim(kanımda yaramzlik akıi)
Sonra annem apar topar babannemle bni hastaneye götürdüler
Serum yiyip bir gece kaldım
Daha da bademcigim sismedi
Küçük yaşta intihar meyilli işte nasıl bir hayat yasadiysamNasıl Yaniiinettiin Ross Vayyy beee
Cok gecmis olsn simdi nasil oglun cocklarin hasta olmasi cok zor oluyo yaHahahahahahahahah
Olayın da bu kadarı pes yani
Beklerim Yaaa artık herkesden herşeyi bekler oldum
Güzeller güzelinden +1000 aldım artık rahat bir gece gecirebilirm :)
İyiyiz çay sen nasılsın
Büyük oğlan ateşli hastaneye gitti babasıyla sıra da cokmus geri dönecekler
Geceler geceler diye akicam artik
aa anladım kuzum. Ben de dün akşam bir haber geldi mi acaba diye merak etmiştim. Hayırlısı olsun kuzumKuzum durduruldu dediler sadece yazılı bi tebliğ gelmedi hiç belirsiz halde kaldı gitti
Hayırlısı dedim bekliyorum kuzucumaa anladım kuzum. Ben de dün akşam bir haber geldi mi acaba diye merak etmiştim. Hayırlısı olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?