- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.061
Diloşum sen adet oldun mu pekii Aralığın başıydı sanırımRosss karnın büyüdü müsehba görevi goruyormu top gibi yuvarlaniyon mu nasıl oldu kızçe
Biraz büyüdü baya büyüdü off sorma sığmıyorm hiç biyere otursam rahat değil yatsam gönül razı değilRosss karnın büyüdü müsehba görevi goruyormu top gibi yuvarlaniyon mu nasıl oldu kızçe
Yalan söylüyor üşengeç faln değil evde bir iş yapiyor kendini kaybediyorNapacaksın kuzumm kıyılıyorrben de üşengeçlik var da biraz da
Kpss az çöz bak beyin göçü yasiyacaksin. d
Iyiyim tatlisim sukur Allah a sagolasinn seni de iyi gordumm .
Sizi küçükBiraz büyüdü baya büyüdü off sorma sığmıyorm hiç biyere otursam rahat değil yatsam gönül razı değil
Panda.gbi yuvarlanıp koala gbi uyuyorm
Bir çocuğun ıspanağı iştahla yediğini gördün mü sen hiç ? Sorarım sana
HaahahYalan söylüyor üşengeç faln değil evde bir iş yapiyor kendini kaybediyoröyle hamarat
iyiyim çok şükür kuzucummIyiyim tatlisim sukur Allah a sagolasinn seni de iyi gordumm .
Valla sohbet guzel akiyoda benm telf sarji bitti sarja taktim uyumayin birazdan gelecegummm
Oldum aşkım kalirmi iki gün erken bile geldi salak şeyDiloşum sen adet oldun mu pekii Aralığın başıydı sanırım
İns dilosim yaaSizi küçükkoala sizii maşallah diyelim de panda gibi datlu kızın olsun
Bir çocuğun ıspanağı iştahla yediğini gördün mü sen hiç ? Sorarım sana
Cevap veriyorum eminim görmemişsindir
Peki ben nasıl sevdirdim ? :d
Tabiki Temel reis açarak
Wouwww gördünüz mü ıspanağı yedi nasıl da güçlendi
Bnce hemen ıspanak yemelisiniz
Anneeee bir tabak daha ıspanak ayy ben seni yerim bakayım ooo kaslar da çıkmış haaa
İşte sana pratik çözüm
31 aralıkta gelmezde yeni yıla muhteşem girersin inşallah kuzummOldum aşkım kalirmi iki gün erken bile geldi salak şeyyazdım yaa tophige aşkım bat 31 Aralık diye kırmızı kırmızı girmeyi düşünüyorum yeni yıla çok severim özel günleri
Beni al çantama skisirimNe beyin göçü sadece onla kalır mıyım yoksa kendim de göçer miyim bilemiyorum
Burda afern bana olmaliydihahahaha vitamine giden yolda yapılan her şey mubahtır annelere günah yoktur
yesinler aslan gibi olsunlar afferin onlara
Aha kız olup olmadığımida belli değilİns dilosim yaa
Kızdır da bir güzel.isiririm
en büyük aferin sana zaten balım annelere aferin değil de bravoo harikasın demek daha doğru geliyor o yüzden diyemedimBurda afern bana olmaliydi
Ahahahahhahaha
Boxer giycem bendeAha kız olup olmadığımida belli değilrossss evde 4 erkek artık baş edemezsin Ross sende bıyık fln birakmaya başlarsın saç sakal birbirine girer vayyy kız olsun erkek olsun amann sağlıklı olsun da
Şaka kız yemeyen çocuk yemezen büyük aferin sana zaten balım annelere aferin değil de bravoo harikasın demek daha doğru geliyor o yüzden diyemedim
ama gerçekten böyle pembe yalanlar işe yarayabiliyorŞaka kız yemeyen çocuk yemez
Benimkiler hemen kanıyorahhahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?