Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rosss karnın büyüdü mü sehba görevi goruyormu top gibi yuvarlaniyon mu nasıl oldu kızçe
Biraz büyüdü baya büyüdü off sorma sığmıyorm hiç biyere otursam rahat değil yatsam gönül razı değil

Panda.gbi yuvarlanıp koala gbi uyuyorm

yaa ahahah kaslarını yerim onların sende az fena değilsin ha

C Cay6 nasılsın kuzum
Iyiyim tatlisim sukur Allah a sagolasinn seni de iyi gordumm .

Valla sohbet guzel akiyoda benm telf sarji bitti sarja taktim uyumayin birazdan gelecegummm

Biraz büyüdü baya büyüdü off sorma sığmıyorm hiç biyere otursam rahat değil yatsam gönül razı değil

Panda.gbi yuvarlanıp koala gbi uyuyorm
Sizi küçük koala siziimaşallah diyelim de panda gibi datlu kızın olsun

yaa ahahah kaslarını yerim onların sende az fena değilsin ha

C Cay6 nasılsın kuzum
Bir çocuğun ıspanağı iştahla yediğini gördün mü sen hiç ? Sorarım sana

Cevap veriyorum eminim görmemişsindir
Peki ben nasıl sevdirdim ? :d

Tabiki Temel reis açarak
Wouwww gördünüz mü ıspanağı yedi nasıl da güçlendi
Bnce hemen ıspanak yemelisiniz

Anneeee bir tabak daha ıspanak ayy ben seni yerim bakayım ooo kaslar da çıkmış haaa

İşte sana pratik çözüm

Iyiyim tatlisim sukur Allah a sagolasinn seni de iyi gordumm .

Valla sohbet guzel akiyoda benm telf sarji bitti sarja taktim uyumayin birazdan gelecegummm
iyiyim çok şükür kuzucumm
hadi şarja tak yine konuşuruz o zaman Diloş kurtuldu sıra sende

Diloşum sen adet oldun mu pekii Aralığın başıydı sanırım
Oldum aşkım kalirmi iki gün erken bile geldi salak şey yazdım yaa tophige aşkım bat 31 Aralık diye kırmızı kırmızı girmeyi düşünüyorum yeni yıla çok severim özel günleri

hahahaha vitamine giden yolda yapılan her şey mubahtır annelere günah yoktur
yesinler aslan gibi olsunlar afferin onlara

Oldum aşkım kalirmi iki gün erken bile geldi salak şey yazdım yaa tophige aşkım bat 31 Aralık diye kırmızı kırmızı girmeyi düşünüyorum yeni yıla çok severim özel günleri
31 aralıkta gelmezde yeni yıla muhteşem girersin inşallah kuzumm

İns dilosim yaa
Kızdır da bir güzel.isiririm
Aha kız olup olmadığımida belli değil rossss evde 4 erkek artık baş edemezsin Ross sende bıyık fln birakmaya başlarsın saç sakal birbirine girer vayyykız olsun erkek olsun amann sağlıklı olsun da

Aha kız olup olmadığımida belli değil rossss evde 4 erkek artık baş edemezsin Ross sende bıyık fln birakmaya başlarsın saç sakal birbirine girer vayyykız olsun erkek olsun amann sağlıklı olsun da
Boxer giycem bende
4 erkeğin içinde hacı naber laaaa derm artiik
Bıyık kesin birakirim

Şaka kız yemeyen çocuk yemez
Benimkiler hemen kanıyor ahhahaha
ama gerçekten böyle pembe yalanlar işe yarayabiliyor
bide damak tadı onu beğenmezse bazen ne yaparsan yap yemeyedebiliyor kuzenlerden biliyorum
o yüzden senin pembik yalanlarınla onların damak tatları uyuşmuş muhteşem gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…