- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.101
Çok mu sevisgenizGribi de mi kocaya bağladın kiz
Sizin kadar sevisgen çift ne gördüm, yok görmedim
hangi konuda
Ahahah bak üst msjda bı bilgi daha yazdım
Terliyon ya ondan iyilesiyon heraldeÇok mu sevisgenizgripken seviştikce daha çabuk iyilesme ihtimalin artarmis limonsuzum biliyo muydun bunu yada çok sevisgen çiftlerin uydurduğu dahiyane bı yalan bilemedim şimdi
Ahahah bak üst msjda bı bilgi daha yazdımsiz yamacimdan ayrilmayin
Goruntuden hoslanmadimKız benmki sadece baksa iyi bir de arabada uygulamaya kalkışıyor
Sanayiye çevirdi evi evin önünü görsen
Tamirat tadilat izlemekten o kısa kollu tişörtün içine uzun kollu giyip enseye kdr saçları olan adamdan booogk geldi
Ahahah olabilirTerliyon ya ondan iyilesiyon heraldeAslinda gayet mantigima yatti benim
Nasıl içinize sinen biryer bulabildiniz mi kuuzm ev konusundahhahahadoğru diyorsun
Cumartesi misafirlerim vardı balımm, pazar günü de sabahtan ev bakmaya gittik akşama doğru geldik sonra çok yorgundum yatıp uyudum
Sen napıyorsun bebişler nasıl
Yaaaa böyle şeyleri izlemek zorunda kaldığım için izlememk adına kk dayım diyirm iyi tamam diyorGoruntuden hoslanmadimAllah sana sabir versin
İyi olmana sevindimm gülimmmNasıl içinize sinen biryer bulabildiniz mi kuuzm ev konusunda
Bebek uyutur tabi hep
İyiler dün çok yoruldum bende annemler kardeşlerim vardı kahvaltı da :)
Oğlanlar da iyi büyük biraz atesliydi smdi çok şükür geçti bitti
Saol bidenemİyi olmana sevindimm gülimmm
Çocuklara da çokk geçmiş olsun canımm.
Ya bebeğin uyutmasından ziyade ben cok yorulmuştum ctesi akşamı 8-9 kişi misafirim vardı, akşam 6 da geldiler; gece 2 de gittiler
Pazar günü de kalktık kayınvalideme kahvaltıya gittik kahvaltı hazırlayacak halim yoktu,sonra saatlerce dolanmaktan yorgun düştüm
Ev konusunda da içime sinen 1-2 ev buldum sahibinden e bakıp gitmiştik zaten 2 ev arasında kaldım şimdi. 1-2 haftaya karar verip icraata geçicez inşallah bakalım balımm
Beylikdüzü tarafından bakıyoruz kuzumm, yani taşınmayacağız da yatırım için ilerisi için çoluk çocuk falanSaol bidenem
Valla hamile halinle deli misin misafr agirliyorsun (diyene bak)
Senin yatıp dinlenmen lazm kendjne bakman lazm cix cix
İns beğendiğiniz ev olur
Ne taraftan alacaksnz
benim eşim hastaysa ya da ben hastaysam hiç yaklaşmaz,çok pimpirikliAhahah olabilirhormonlar falan da tavan tabi derken iyileşme jet hızıyla gelir
Grip olanlara duyurulur
İyim kuzumm aynı bildigin gibi sen napion küçük panda nasılnaberrr diloşşşşşş
Küçük panda mıİyim kuzumm aynı bildigin gibi sen napion küçük panda nasıl
Güzel haberlerle gelin kuzumKüçük panda mı
iyi valla çabuk uykum gelmesine sebep oluyor sadece o kadaronun haricinde herşey normal Çarşamba günü kontrole gidecez bakalım, yolundadır umarım her şey
sen napıyorsun, nasıl gidiyorr
Kapalı balkonun varsa balkona as kuzum, camlarını da kapat bence.Güzel haberlerle gelin kuzum
Dilos napar iş güç tek yaptığım o çamaşırlar ciksinda asiyim diyorum ama hava çok güzel dışarda is kokusuu var. Assam mı acaba beyazları
Var kuzuum cam.balkon içine asayim is kokusuu sinmesinKapalı balkonun varsa balkona as kuzum, camlarını da kapat bence.
Ben bir de çamaşır hiç asmıyorum, o yüzden çok net bir şey de söyleyemiyorum ama, kapalı balkonun varsa şimdilik orada kurut bence ya
Aynen yavrum sen balkona as, camları da kapatVar kuzuum cam.balkon içine asayim is kokusuu sinmesinyıl olmuş 2019 apatmanlarda soba yakanlar var
Gecenlerde salgam onermistim gribe. Bundan sonra duzenli sex oneriyorumAhahah olabilirhormonlar falan da tavan tabi derken iyileşme jet hızıyla gelir
Grip olanlara duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?