Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsalalah bitanem insallah sen ben diğer isteyen tüm arkadaşlarimiz yeni yıla bebekle gireriz
İnşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben bir kaç ay ara vercem sanırım, şu sıralar iş mevzusu biraz otursun bide azıcık diyet falan yaparım bu dönemde

İnşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben bir kaç ay ara vercem sanırım, şu sıralar iş mevzusu biraz otursun bide azıcık diyet falan yaparım bu dönemde
Herşey gönlümuzce olsun balım

Ne beyin göçü sadece onla kalır mıyım yoksa kendim de göçer miyim bilemiyorum
Kiz tobe de

iyiyim çok şükür kuzucumm
hadi şarja tak yine konuşuruz o zaman Diloş kurtuldu sıra sende
Ya benimki iyi bile dayaniyor kizim da isteyip oyun oynuyo biseyler yapiyo bugun evde yoktuk evdeyken cok telefn vermiyorum internet acmaynca sklyo zaten birakiyo . Bugun o da cok oynadi ben de geceye kdr bitmemesi bile mucize

Kiz tobe de

Ya benimki iyi bile dayaniyor kizim da isteyip oyun oynuyo biseyler yapiyo bugun evde yoktuk evdeyken cok telefn vermiyorum internet acmaynca sklyo zaten birakiyo . Bugun o da cok oynadi ben de geceye kdr bitmemesi bile mucize
Allah korusun Töbee tabii çayıım

Çok da dırdır etmiyor aslında
Kendisi de aRaba videolar izlediği için bana fırsat kalmıyor
Arabasi batsin. Bi donem esim de iyi sardiydi benim instagramdan araba videolari bakiyordu Kesfetim arabalarla dolmustu. Bir gun onun telinde acik unuttum instagramimi. adam instagram deryasina daldi. Kendine de hesap acmiyor boyna benden girip bakiyor artik

Gece sizmisim
Nasıl baydigimi bile hatirlamiyorm

Evet olabilir bnmkilerde işe yaradı çok şükür ama benm çok değişik çocuklarım var
Sürekli brokoli yemek istiyorlar ama bunda benm payım asla yok

Kız benmki sadece baksa iyi bir de arabada uygulamaya kalkışıyor
Sanayiye çevirdi evi evin önünü görsen
Tamirat tadilat izlemekten o kısa kollu tişörtün içine uzun kollu giyip enseye kdr saçları olan adamdan booogk geldi

Yoksun kaç gündür
Bnde burdayim
Burda olsan gorurdum
hhahaha doğru diyorsun
Cumartesi misafirlerim vardı balımm, pazar günü de sabahtan ev bakmaya gittik akşama doğru geldik sonra çok yorgundum yatıp uyudum
Sen napıyorsun bebişler nasıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…