- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.081
İnsalalah bitanem31 aralıkta gelmezde yeni yıla muhteşem girersin inşallah kuzumm
İnşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben bir kaç ay ara vercem sanırım, şu sıralar iş mevzusu biraz otursun bide azıcık diyet falan yaparım bu dönemdeİnsalalah bitaneminsallah sen ben diğer isteyen tüm arkadaşlarimiz yeni yıla bebekle gireriz
Herşey gönlümuzce olsun balımİnşallah kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin, ben bir kaç ay ara vercem sanırım, şu sıralar iş mevzusu biraz otursun bide azıcık diyet falan yaparım bu dönemde
İyi geceler Diloşumİyi gecler güzelliklerben yatıyorum sizi seviyorum tatlı uykular
İyi geceler kuzumİyi gecelerr cümleten kızlar
Kiz tobe deNe beyin göçü sadece onla kalır mıyım yoksa kendim de göçer miyim bilemiyorum
Ya benimki iyi bile dayaniyor kizim da isteyip oyun oynuyo biseyler yapiyo bugun evde yoktuk evdeyken cok telefn vermiyorum internet acmaynca sklyo zaten birakiyo . Bugun o da cok oynadi ben deiyiyim çok şükür kuzucumm
hadi şarja tak yine konuşuruz o zaman Diloş kurtuldu sıra sende
Allah korusun Töbee tabii çayıımKiz tobe de
Ya benimki iyi bile dayaniyor kizim da isteyip oyun oynuyo biseyler yapiyo bugun evde yoktuk evdeyken cok telefn vermiyorum internet acmaynca sklyo zaten birakiyo . Bugun o da cok oynadi ben degeceye kdr bitmemesi bile mucize
Her konudaGribi de mi kocaya bağladın kiz
Sizin kadar sevisgen çift ne gördüm, yok görmedim
hangi konuda
Arabasi batsin. Bi donem esim de iyi sardiydi benim instagramdan araba videolari bakiyorduÇok da dırdır etmiyor aslında
Kendisi de aRaba videolar izlediği için bana fırsat kalmıyor
Gece sizmisimama gerçekten böyle pembe yalanlar işe yarayabiliyor
bide damak tadı onu beğenmezse bazen ne yaparsan yap yemeyedebiliyor kuzenlerden biliyorum
o yüzden senin pembik yalanlarınla onların damak tatları uyuşmuş muhteşem gidiyor
Kız benmki sadece baksa iyi bir de arabada uygulamaya kalkışıyorArabasi batsin. Bi donem esim de iyi sardiydi benim instagramdan araba videolari bakiyorduKesfetim arabalarla dolmustu. Bir gun onun telinde acik unuttum instagramimi. adam instagram deryasina daldi. Kendine de hesap acmiyor boyna benden girip bakiyor artik
Yoksun kaç gündürCanımmmmm gülimmmm burdAYImmmm sen neydesinnnnnnnn
hhahahaYoksun kaç gündür
Bnde burdayim
Burda olsan gorurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?