- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.061
Allah cezasi bir de gelmiş benim başıma gelenler siizn de başınıza gelsin de görün demiş
Sus sus orayı okuyunca gülmeye tereddüt ettim bedduasi tutar mutar Allah esirgeyeAllah cezasi bir de gelmiş benim başıma gelenler siizn de başınıza gelsin de görün demiş
Köşe de gittim güldüm
Cici annem kuru siyah üzüm olur mu? Bir arkadaşım için sordum.minik kalp0753 Ayyy çok güzel haber verdin miniğim ne zaman yapılacak transfer?
Bol bol siyah üzümü çekirdeği ile ye.
Doktor doğurganlığı arttırır demişti. Ben çalışmalara başlamadan önce 1 ay boyunca yemiştim artık ondan mıdır bilmiyorum ilk denemede oldu
insaAllah canm inşaAllahAllah sağlık ve sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin kuzum. Kavuşmaya son 1 hafta
Hepimiz erişelim o günlere inşallah
Guzelmis beybisiii ama duvak yok yaaa duvak hevesin yok mu
bundan istiyorum kızzlaaarr :)
Aslında o kısmını hiç düşünmemiştim çayım :) biz de evde çıkarken duvak üstüne bşka şeyler de örtülüyor snra çıkarılıyor :)Guzelmis beybisiii ama duvak yok yaaa duvak hevesin yok mu
Kirmizi ortudenmi bahsediyorsun ... ya zevk meselesi duvaksiz gelinlerde oluyor da ben hep duvak meraklisi oldgmdan direk aklma geldiAslında o kısmını hiç düşünmemiştim çayım :) biz de evde çıkarken duvak üstüne bşka şeyler de örtülüyor snra çıkarılıyor :)
Yok çayım duvak üzerine beyaz bi örtü onun üzerine de yeşil başörtü yemeni deriz biz.Kirmizi ortudenmi bahsediyorsun ... ya zevk meselesi duvaksiz gelinlerde oluyor da ben hep duvak meraklisi oldgmdan direk aklma geldi
Sen yasadigin yerli misinYok çayım duvak üzerine beyaz bi örtü onun üzerine de yeşil başörtü yemeni deriz biz.
Aynenn çyıımSen yasadigin yerli misindaha dogrusu yasadigin yeri yazmistinya bana oranin yerlisi misin
YazdmmAynenn çyıımkıız sen nerelisin buraya yazmak istemezsen özelden yaz
Akrep oldularOlsun ve gülparem iyi olsunlar da
Burçları ne şimdi bebelerin
Canim tup bebek yapilacak sanirim hayirlisiyla tutunur insallah en kisa ve hayirli olan zamanda bebisin olsun insallah
İnşallahhhh
Folik asit kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?