Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy ne diyorsun delüm.
Ben çok heyecanlandım şimdi
Nasıl olacak ya baya şimdi bildiğin önümüzdeki perşembe doğuruyor musun. Kesin sezaryen mi. Hislerini alalım
insaAllah canm..
Vallahi korkuyorum sadece..

Kız eşim yılık iznine ayırlımış evde öküz ondan yazamıyorum fazla sadece duvarıma yazıp hemn çıkyrm yarın başlıyr rahtım artık
Benimki de almayı becerebilirse ocakta izne çıkacak inşallah
Tamam yarından itibaren gelirsin o zaman

Çok ağırlaşmadan keyfini çıkarıyorum ballı lokmam
Topuklu = ben demek çünkü
Yaaaa bende öyleydim. Ama bebekten beridir spor giyiyorum topuklularımı çok özledim
Giy bebişim ama dikkatli ol zaten güzelsin nazar değmesin kuzuma

İnşallah o evrelere geldiğin vakit bize yazarsın konuşuruz bol bol,hele ilk adımı atıp bı basla da
En guzeli cicim,eşin zaten hepsine bedel olur :)

cicim şuan olduğum yer günlük hayatta şalın üzerine şapka takıp gezmeyi pek kaldıramaz sankim adaptasyona uğruyorum bazen Düğünümde kimseyi takmam ama
Kapalı olsaydım kesinlikle şöyle birşey olurdum,

Kapalıya daha çok yakışıyor fötr şapka

İkizler gazlı tam işimi bitirip oturcam biri basıyor yaygarayi. Sut idare eder bol su ve yemek yiyorum inşaallah daha gelir ama mama desteğine başladık çünkü ikisine yetmiyor

O barnağında ki yüzük fötr'den gıymatlı
Sahte değildir ki zaar takmış kafam kadar pırlantayı 200 yetimin hakkı var puhh
Ama çok güzel kız buna ben olsam bende takarım o yüzüğü

İkizler gazlı tam işimi bitirip oturcam biri basıyor yaygarayi. Sut idare eder bol su ve yemek yiyorum inşaallah daha gelir ama mama desteğine başladık çünkü ikisine yetmiyor
Olsun ve gülparem iyi olsunlar da
Burçları ne şimdi bebelerin

Mune geldi de tirpaniyla biçti

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…