- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.041
insaAllah canm..Ayy ne diyorsun delüm.
Ben çok heyecanlandım şimdi
Nasıl olacak ya baya şimdi bildiğin önümüzdeki perşembe doğuruyor musun. Kesin sezaryen mi. Hislerini alalım
Benimki de almayı becerebilirse ocakta izne çıkacak inşallahKız eşim yılık iznine ayırlımış evde öküz ondan yazamıyorum fazla sadece duvarıma yazıp hemn çıkyrm yarın başlıyr rahtım artık
Yaaaa bende öyleydim. Ama bebekten beridir spor giyiyorum topuklularımı çok özledimÇok ağırlaşmadan keyfini çıkarıyorum ballı lokmam
Topuklu = ben demek çünkü
Allah sağlık ve sıhhat ile kucağına almayı nasip etsin kuzum. Kavuşmaya son 1 haftainsaAllah canm..
Vallahi korkuyorum sadece..
Ben de çok severdim yaa fotür şapkayıFotür şapkam ve ben gecenize renk katmaya geldikkk
Neden takmıyorsun balım?Ben de çok severdim yaa fotür şapkayışimdi tabiki takamıyorum ama gelinğimde patlatırım belki bi fotür
cicim şuan olduğum yer günlük hayatta şalın üzerine şapka takıp gezmeyi pek kaldıramaz sankimNeden takmıyorsun balım?
İnşallah o evrelere geldiğin vakit bize yazarsın konuşuruz bol bol,hele ilk adımı atıp bı basla daOyy ne güzel anlattın rahat ve kolay oluyor gibi :) tecrübelerine güvenerek sana inanıyorum valla 1 hafta iyiymiş iğne için kısa ve süper :) inşallah o kısımlara geldiğimde kendiniseven haklıymış bu hatun diceeem
En guzeli cicim,eşin zaten hepsine bedel olur :)Ben sinir krizine girmemek için annemi de hastahanede istemeyeceğim pamuğumanam canım anamdır ama aynı ortamda 5 dk didişmeden duramayız.
Hastahane gecemde Allah nasip ederse bir tek kız kardeşim ve geyşam kalacak
Geri kalan görüp görüp gitsin istemiyorum kimseyi.
Kapalı olsaydım kesinlikle şöyle birşey olurdum,cicim şuan olduğum yer günlük hayatta şalın üzerine şapka takıp gezmeyi pek kaldıramaz sankimadaptasyona uğruyorum bazen Düğünümde kimseyi takmam ama
Ayy çok güzellKapalı olsaydım kesinlikle şöyle birşey olurdum,
Eki Görüntüle 2566973
Kapalıya daha çok yakışıyor fötr şapka
O barnağında ki yüzük fötr'den gıymatlıKapalı olsaydım kesinlikle şöyle birşey olurdum,
Eki Görüntüle 2566973
Kapalıya daha çok yakışıyor fötr şapka
İkizler gazlı tam işimi bitirip oturcam biri basıyor yaygarayi. Sut idare eder bol su ve yemek yiyorum inşaallah daha gelir ama mama desteğine başladık çünkü ikisine yetmiyorKuzum hastahanem hiçbir devlet sigorta türü ile anlaşmalı değil. O yüzden özel sağlık sigortası yaptırdım.
Normal özeller gibi değil yani.
Yakuzanın şifası yok be balım. Deşicem sonunda o onun şifası
İkizler nasıl
Süt geliyor mu
Bulunduğun coğrafya kaderindir sözünü iliklerine kadar yaşıyorsun balım anladım ben seniAyy çok güzellben de çok severim. Lakiin burda yapsam uzaylı gözüylen bakarlar banaa 
Sahte değildir ki zaar takmış kafam kadar pırlantayı 200 yetimin hakkı var puhhO barnağında ki yüzük fötr'den gıymatlı
Olsun ve gülparem iyi olsunlar daİkizler gazlı tam işimi bitirip oturcam biri basıyor yaygarayi. Sut idare eder bol su ve yemek yiyorum inşaallah daha gelir ama mama desteğine başladık çünkü ikisine yetmiyor
Ne ne ne ???K Kendinisevenbirii aşkım gel askim bdv gelinnnkadın kocasını yatakta tangayla yakalamış olaya bak yarıldım cevaplar yıkılıyor
Hmde ne ilik enn küçük minikk hücreme kadarBulunduğun coğrafya kaderindir sözünü iliklerine kadar yaşıyorsun balım anladım ben seni
Ne ne ne ???
Konunun adı ney gizK Kendinisevenbirii aşkım gel askim bdv gelinnnkadın kocasını yatakta tangayla yakalamış olaya bak yarıldım cevaplar yıkılıyor
Aman biz daha güzeliz be cicim kocalarimiz utansın ajhsjsjSahte değildir ki zaar takmış kafam kadar pırlantayı 200 yetimin hakkı var puhh
Ama çok güzel kız buna ben olsam bende takarım o yüzüğü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?