- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.021
Anesteziden korkuyorum, epidural anestezi olayım diyorum, karmakarisigim.. bilmiyorumAyyyy minnak geliyordesene az kalmış korkma kız ayyt ne heyecanlı
Kiz Allah seni guldursunnnYaaaa hiçte bile hiçte bile
Tipi bana benzese de kaderi bana benzememiş ne güzel
Sen etiket yapıp benzerimi gördüğünde ben mutfakta fare gibi kenara pısmış besaş ekmek kemiriyordum. O ise öyle mi bak nerelerde neler yapıyor
Dönüyoruz ballı çöreğimmmBende seni seviyorum esmer bombam
Döndünüz mü
Bebişim gelecek insaAllah..Nolcak perşembe nolcak perşembe nolcak perşembe
Sana ne yapacaklar
Allahım çok amiinYavrum bizler gelenek görenek olarak zaten eş ailesine saygıyı bilen saygıdan haberi olan bir toplumuz. Buna rağmen sana gelip aileme saygı olmalısın öğütleri veriyorsa o muhakkak ki senden birşeyleri fazla fazla isteyecek bu konuda.
Geyşam ailesi ile ilk bozuştuğumuzda beni hayatınızda istiyorsanız ciciyi üzmeyeceksiniz o yoksa bende yokum demişti.
Bu tavrı gösterebilmeli.
Hanımcılık kazanacak
Ay benim geyşam 10 tane yakuzayla mücadeleye değer ya. Rabbime çok şükür.
Hayırlı eş en büyük nimet ❤
Sizi poncik cift masallahFotür şapkam ve ben gecenize renk katmaya geldikkk
Kızzzzzzzzzz hamilesin o topuklar neFotür şapkam ve ben gecenize renk katmaya geldikkk
Rabbim hayirla ve sagliklan kucagna aldirsin insallahBebişim gelecek insaAllah..aslında daha erken olacaktı ama ağır bir grip atlattigim için, mecburi o güne kaldı..
Amin amin insaAllahRabbim hayirla ve sagliklan kucagna aldirsin insallah
Enişte bugün izinliydi ama izni yandıDönüyoruz ballı çöreğimmm
Tek misin sen bugün evde enişte gececi mi
Gözün aydın canımımniçi Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin aşk böceginiziCanlarımmm ben geldim üstelik güzel bir haberle hoplaya zıplaya geldim.
Sigorta onaylandııııııı
Allahıma bin şükür, hamd olsunŞu sigortanın moral bozukluğundan bebeğimin sevinci bile kursağımda kalmıştı. Kuzular düşünsenize iki aydan beri muayene ücreti olarak ayda 2 kez gittiğim için 520'şer tl ödedim. Bir yandan sigortanın aylık 350 tl ödemesi var. Tahliller de aylık 200 ü buldu.
Ayda 1000 TL nin üstünde ödemeye patladı bize Hastahane masrafları
Şimdi çok şükür poliçe devreye girdiği için muayene ücretim 40 tl oldu artık
Oh be
Bu arada dün yakuza aradıYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sözünde olduğu gibi resmen o beni fırçamaya kalktı neden beni aramıyorsunuz diyor
Verdim veriştirdim. Geyşam aramış bir ton da o laf söylemiş anasına. Eminim çok anlamıştır
Sizler neler yaptınız, gününüz nasıl geçti?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
Asiye_
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Ayy ne diyorsun delüm.Bebişim gelecek insaAllah..aslında daha erken olacaktı ama ağır bir grip atlattigim için, mecburi o güne kaldı..
Amin balım hepimizin hepimizinAllahım çok amiin❤
Öyle olmaz mı Cicimm, inşallah sizin de herşey çok güzel olsun hayatınızda
Sen bunu yazarken ben aynı anda linç etmişimBu resim için linç yiyeceğimi bildiğim halde attım
Özellikle bromdan
Amin Asyam teşekkür ederimGözün aydın canımımniçi Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin aşk böceginizi
Kız eşim yılık iznine ayırlımış evde öküz ondan yazamıyorum fazla sadece duvarıma yazıp hemn çıkyrm yarın başlıyr rahtım artıkAmin Asyam teşekkür ederim
Nerelerdesin sen profil kuşuboyna profil msjları atıyorsun da neden hiç gelmiyorsun bakalım
Çok ağırlaşmadan keyfini çıkarıyorum ballı lokmamSen bunu yazarken ben aynı anda linç etmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?