Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyiyim sultanimm sen nasılsın evett teşekkür ederim Aminnn, sen nasılsın ne var ne yok bakımlar nasıl gidiyor

iyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
Ben de iyiyim canım aynı güzel diyelim inşallahh senin dee güzel geçsin sınavlarınn dayaan

iyiyim sultanimm sen nasılsın evett teşekkür ederim Aminnn, sen nasılsın ne var ne yok bakımlar nasıl gidiyor

iyiyim kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
Bakimmi oda ne bu ara yogunum cnm biraz kosturmali geciyor o yuzden bi 10 gun sonra filan fha ciddi bakima ve yeme icme duzenine gececegm insallah ...

Ne olduuu rüyanda beni mi gördün
Rüya göremiyorum kii
Patilim ben bazen stres filan yapınca galiba sanırım öyle tahmin ediyorum kii uykuma vuruyor 12 de güzel güzel yattım sağa sola dönerek 1.30 ettim kalktım süt içtim yattım 4 buçuk gibi uyandım sonra bidaha uyudum 8 e doğru uyandım neyse iyiyim

Ne tesadüffff
bende 12de yattım, sonra Gece 2 de uyandı kalktık; 30-40 dk oyun oynadık 3e doğru tekrar yattık 5 gibi Gece tekrar kalktı karnı acıktı, mamasnı yedi tekrar uyuduk 7:40 gibi uyandım

benim her günüm, gecem böyle çok şükür

Sahi bunu nasıl yapıyosun Patilim yaa ay ben tembel miyim acebaa kendimi sorguluyorum

Evet yeniyim canim buralarda
Arada girip bakiyordum buralara
Niye şaşırdın kiz
Yorumlarımı beğeniyordun, seni bir anda görünce şokingg oldum
Tanıttın mı kendini :) hiç görmedim seni kertenkeleler arasında, ben mi kaçırdım :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…