- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.301
Geyşa evdeyken gezecek tabi napsin balım :)Amannnnn o da hep biryerlerdeeeee
Afiyet olsn cnm bende nescafe iciyorum iyi etmissin isten geldin zaten dinlenİyiyimm çayım sen nasılsın
Ne yapayım sabahın köründe işe gittim öğlen 2 de işten çıktım eve geldim yemek falan yaptım. Eşim arkadaşının düğününe gitti ben kendimi iyi hissetmiyordum midem çok bulanıyor diye gitmedim evdeyim oturuyorum şimdi öyle Türk kahvesi yaptım kendime içiyorum sen ne yapıyorsun
Bende evde oturuyommmm çok fenalardaymmmmGeyşa evdeyken gezecek tabi napsin balım :)
A.s. cnm kimsecikler yok burda bu aksam sen nasilsin napiyosunSelam kızlar, nasılsınız
Bende kulaklikla mutfakta muzik dinliyorumBen iyiyim,temizlik yaptım, çocukları banyo yaptırdım,kendim banyo yaptım, oturuyorum
Eşim bu akşam da ise gitti, çocuklar uyudu ben de yalnızım,Bende kulaklikla mutfakta muzik dinliyorum
Kizim uyudu esimde uyudu midesi agriyor bnde tek uykm gelsn diye takiliyorumEşim bu akşam da ise gitti, çocuklar uyudu ben de yalnızım,
Kayınvaliden gitmiş miydi
Çok kalacaklar mı,kısa süreli mi geldilerKizim uyudu esimde uyudu midesi agriyor bnde tek uykm gelsn diye takiliyorum
Evet gtmisti gecen pazar. Dun kaynpederde geldi ikisini yarin almaya gidecegz bize gelecekler
Cok uzun kalmazlar sklyorlar bu sehrde .Çok kalacaklar mı,kısa süreli mi geldiler
Evet burası özellikle yaşlılar için sıkıcı,Cok uzun kalmazlar sklyorlar bu sehrde .
Iyigeceler cnm naslsnİyi geceler
İyim canım gözümden uyku akıyor bildirim çok birikmiş onlara bakıyorum. Sen nasılsınIyigeceler cnm naslsn
Iyiyim bnde cnm sana yazdktan sonra uyumusum k bakmaİyim canım gözümden uyku akıyor bildirim çok birikmiş onlara bakıyorum. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?