Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlendigimden beri düşünüyorum tatlım,ama malesef 3 başarısız aşılama ve 1 başarısız tüp bebek mevcut bizde henüz bir sonuç alamadık
Bende evlendiğinden beri deniyoruz klomenle bi gebelik oldu ama 6 haftada kürtaj oldum ondan sonra bi kimyasal gebelik oldu hala bekliyorum
Ne bende ne esimde bi sıkıntı yok
Hormonlar yumurtaların gayet iyi ama tutmuyo ovulasyon testi kullandim 6 ay kadar

Aynen canım en azından kalabiliyosun maşallah,bende evlendikten 1,5 yıl sonra hamile kaldım aslında tamemen dogal yolla,hiç bir tedavi hap iğne olmadan,ama 9.haftaya girmiştim ki düşük yaptım ondan sonra da hiç olmadı iste.
Bide o insanların bebek işini sorması tam bı fiyasko iyice çıkmaza sürüklüyorlar psikolojimizi aslında haberleri yokgerçi ben o evreleri atlattım 3 yıldır fln hiç sormuyolar acmiyolar lafını,bizim de uğraştığımizi biz söylemiyoruz ama tahmin ediyor herkes o yüzden sustularda kurtuldum o laftan sözden darısı sana.tabi Allah nasip ederde insallah tez vakitte başka tedavi süreçlerine girmeye gerek kalmadan hamile kalırız ikimizde ve daha nice isteyen tüm kadınlar

Amin insaallah
İnşallah tez zamanda dogal yolla tekrar hamile kalirsin cnm❤❤
Bende cok kırılıyorum surekli bebek te bebek
Bende onlari susturdum artik soylemiyolar ama insan üzülüyor
Dun adet gunumde ama bugun adet oldum
Pazartesi doktora gidecem bakalim hayirlisi

Üzülme çok geçtim o yollardan had bildirdim,kızdım,sustum üzüldüm. İnsanlar anlamiyor uzuldugunle kalıyorsun ama degmiyormus bak 8.seneye döndük evliliğimiz de,diyoruz eşimle olursa olur olmazsa tek bebeği olmayan çift biz miyiz dünya da birbirimize yeteriz,nasip. Sende serbest bırak psikolojini çok zor olsa da doktor ne diyecek merak ettim bize de yaz

Tmm yazarim
Bende uzuluyorum ama sonra hic cocugu olmayanlar geliyor aklima yinede şükür diyorum
Olmuyorsa olmuyor hersey allahtan

Tmm yazarim
Bende uzuluyorum ama sonra hic cocugu olmayanlar geliyor aklima yinede şükür diyorum
Olmuyorsa olmuyor hersey allahtan
Aynen artık bende bu dusuncedeyim,rabbim herseyin en iyisini en güzelini bilir

Tövbe tövbe hani ben bayan olarak izlerim o videoyu merak ederim nasıl bir duygu diye de bu adam ne zikkim yemeğe izliyor
Bence tam tersi bayan olan yüreği kaldırmıyor izleyemiyor ama erkek nede olsa doğurma gibi bı derdim yok korkacak değilim diye açmıştır gönül rahatlığıyla pis sapık

Sapikkkk pislikkk ama kadının rahatligina da pes yani ben olsam nağapiyorusnn sen elalemin karısının doğum videosunumu izliosun diye onu libişten soguturdum
Zaten bosayacakmis kadın adamı onun için de pek sallamamis aslında ne kadar yıldıysa yazik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…