- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.341
Iyiyim canim biraz halsiz bitkin gibiyim islerimi yapup rahat oturmak istiyomama az yapip hemen otura kaliiyomGünaydın tatlışım,
Nasılsın?
Koyun bile saymişsin ciciim meditasyon bile yapmışsınNe gördüysen birebir böyleydim diloşum fazlası vardır eksiği yoktur
Ne yapacağım bu uyuyamamak problemimle bilmiyorum...
İşe devam ediyor musun tatlışım? Yorgunluk iş yorgunluğu muIyiyim canim biraz halsiz bitkin gibiyim islerimi yapup rahat oturmak istiyomama az yapip hemen otura kaliiyom
Resimlere gülmekten kırıldımCanım kertenkelelerim günaydın
En son uyuyacağım diye çıkıp 2 gün gelemedim. Herşeyi açıklayabilirim
Cuma günü uyuyacağım deyip yatağa geçtim. Saat 17.30 falandı. Her bir hücremden uyku akmasına rağmen tüm gece uyuyamadım. Geyşam da yoktu. Dön Allah dön delirecektim. Neler yapmadım ki.. Koyun saydım, meditasyon programı indirdim, uyutan müzikleri dinledim, bu müziklerde iş yokmuş deyip belki diğer müzikler uyutur diyerek ücretle premium'a geçtim, hamile yogası yaptım, kitap okudum, süte abandım.. Yok. Gece 12.30 da geyşam geldi. Masajlar mı yapmadı, ılık duşa mı sokmadı, adam helak oldu yine uyuyamadım.
Tüm gece ben temsili:
Eki Görüntüle 2567696
Geyşam beni uyutmaya çalışırken:
Eki Görüntüle 2567697
Sonra Allah tarafından gecenin bir yarısı bayılmışım.
Dün de eşimle ortak arkadaşlarımız yemeğe davet etti oraya gittik.
Bugüne baktığımızda ise geyşamın gece nöbeti gününde resmen adamı sabahın köründe çağırdılar ya moralim çok bozuk. Normalde akşam 5 gibi gitmesi gerekirken sabah sabah gitti..
Yarın doktor randevum olduğu için mutluyum ve moralimi bozmamaya söz verdim ❤
İşte benim durumlar böyle. Sizler anlatın bakalım libişliler
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas hoşgeldin aramıza
Hamileler istifra eder ben etmiyorumKoyun bile saymişsin ciciim meditasyon bile yapmışsın
En son murat Kekilli bile olmuşsun
Benim bildiğim duydugum hamileler çok uyur burdaByNkoaLa devreye giriyor o çok uyur adını da koala yaptı düşün senin 7/24 uyuman gerekirken uyuyamıyorum diyürsün
Yok be mehlikam kafam 26 yılımın en rahat dönemini yaşıyorResimlere gülmekten kırıldım
Şuan gebeliğin oturduğun yerde uyuklaman gereken evresindesin,
O fotodakiler son evrede olacak
kafaya bir şey mi taktın, ya da okulda çok mu yoruldun, bazen beyin çok yorgunken de uyuyamaz insan,
Aynen canim calisiyorim 7ay kaldı iste haril haril temizlik yap et eve gelince halsiz kaliyom. Bugun bi bitirsem yemek falan yapilcak birazdan kalkcam temizlige dun yikadim herşeyi bugun toz vs sen napiyon gebelik nasil gidiyor kuzum.İşe devam ediyor musun tatlışım? Yorgunluk iş yorgunluğu mu
Yaaa şuan seni çok iyi anlıyorum Cicimm, bu ara ben de uyumak için savaş veriyorum bildiğinCanım kertenkelelerim günaydın
Cuma günü uyuyacağım deyip yatağa geçtim. Saat 17.30 falandı. Her bir hücremden uyku akmasına rağmen tüm gece uyuyamadım. Geyşam da yoktu. Dön Allah dön delirecektim. Neler yapmadım ki.. Koyun saydım, meditasyon programı indirdim, uyutan müzikleri dinledim, bu müziklerde iş yokmuş deyip belki diğer müzikler uyutur diyerek ücretle premium'a geçtim, hamile yogası yaptım, kitap okudum, süte abandım.. Yok. Gece 12.30 da geyşam geldi. Masajlar mı yapmadı, ılık duşa mı sokmadı, adam helak oldu yine uyuyamadım.
Tüm gece ben temsili:
Eki Görüntüle 2567696
Eki Görüntüle 2567697
Bugüne baktığımızda ise geyşamın gece nöbeti gününde resmen adamı sabahın köründe çağırdılar ya moralim çok bozuk. Normalde akşam 5 gibi gitmesi gerekirken sabah sabah gitti..
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Oğlun olacak ondanHamileler istifra eder ben etmiyorum
Hamilelerin sürekli midesi bulanır benim bulanmıyor
Hamileler hep uyur ben de uykusuzluk başladı
Hamilelerde koku hassasiyeti olur benim olan koklama özelliğimde gitti
Bu terste bir işlik var
Ultrasonda gözümle görmesem hamile olduğumdan şüpheye düşeceğim anlamadım ki..
Sözleşmeli mi girdin kuzum?Aynen canim calisiyorim 7ay kaldı iste haril haril temizlik yap et eve gelince halsiz kaliyom. Bugun bi bitirsem yemek falan yapilcak birazdan kalkcam temizlige dun yikadim herşeyi bugun toz vs sen napiyon gebelik nasil gidiyor kuzum.
Okudum hepsini yarıldım balımYaaa şuan seni çok iyi anlıyorum Cicimm, bu ara ben de uyumak için savaş veriyorum bildiğin
Yokluğunda topikte zaman zaman libiş zaman zamanponcikvegece Gecenin çişi koktu ama iyiyiizz kardeşim geldi bugün gitcek ben de dinleniyorum öylee ❤
Oh kafan rahat olsunda uykun gelmezse de aç bişeyler izle CicimYok be kuzum aksine kafamın en rahat olduğu günleri yaşıyorum.
Ben sağlıklıyım, bebem sağlıklı, sömestr a az kalmış, sigorta meselesi çözülmüş, ilk 3 ayımın bitmesine az kalmış..
Neden böyle oluyor bilmiyorum. Normalde hamileler çok uyur ben aksine uyuyamıyorum. Çok kötü bir durum..
Ellerine sağlık büşom bende bugün biraz iş yapmayı planlıyorum
Neleri gezeceksiniz gıı
Masallah kuzum bende zaten hafta sonlari bi genel temizlik giriyorum yemek bi sekilde halloluyor ama böyle insan aradada ayagina bekliyor biraz dinlenmek istiyor.Sözleşmeli mi girdin kuzum?
Çalışmak ve aynı zamanda evi idare etmek aşırı derecede çok zor
Halsiz de kalınır bitkin de kalınır.
Ben hem çalışıyorum hem evi idare etmeye çalışıyorum hem de gebelik yürütmeye çalışıyorum düşün
Hamilelik iyi gidiyor tatlışım uykusuzluk sorununu bir kenara bırakırsak tabi
Yarın kontrol var bakalım
Büşom çalışmasam sabaha kadar yarasa gibi otururum hiç sorun değil. Ama çalışırken uykusuz işe gitmek çok nahoş oluyorOh kafan rahat olsunda uykun gelmezse de aç bişeyler izle Cicim
Valla şimdilik bi Adana yapacağız gibi duruyor ama benimkinin traş olmasını bekliyorum her an değişebilir fikirler
Malesef cicimOkudum hepsini yarıldım balım
Uykusuzluk sorununa çare bulabildin mi peki
Aynen öyle.. Çalışan bir insan olarak haftasonunu dinlenmeye ayırman gerek. Eşim yardımcı mıdır ev işlerine kuzum?Masallah kuzum bende zaten hafta sonlari bi genel temizlik giriyorum yemek bi sekilde halloluyor ama böyle insan aradada ayagina bekliyor biraz dinlenmek istiyor.
Telefon malesef elden düşmüyor kiMalesef cicimsabah ne kadar erken uyanırsam uyanayım olmuyor. Birkaç gün süt içtim iyi uyumuştum. Ama sonra aynı. Birde şunu farkettim ben, o gün telefonla çok ilgilendiğim de uyuyamıyorum yatsam da.
Cicim aslında sen ilk zamanlar biraz uyuyor gibiydin ama sonradan böyle etki etti merci heraldeTelefon malesef elden düşmüyor ki
Ben günde 2 kase yoğurt 2 bardak süt içiyorum. Ona rağmen uykusuzum. Ama biraz araştırdım gebeliğin ilk 3 ayı çok uykulu geçebileceği gibi uykusuzlukla da geçebilirmiş. Demekki normal.
Herkes gidiyor mersine ben yine gidiyorum tersine
Meditasyon programını indir ama telefon marketinden. Çok huzurlu sesler var uyumaya yardımcı.
Benim libido sizlere ömür çiçim,rahmetli hızlı yaşayamadan genç öldüCanım kertenkelelerim günaydın
Tüm gece ben temsili:
Eki Görüntüle 2567696
Eki Görüntüle 2567697
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Merhaba cicimm. Dün kayniniskoskosum vardı. Yine tüm endami ile karsimdaydiBüşom çalışmasam sabaha kadar yarasa gibi otururum hiç sorun değil. Ama çalışırken uykusuz işe gitmek çok nahoş oluyor
Adana'da ne yapacaksınız büşom adana kebap yemeye mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?