Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne gördüysen birebir böyleydim diloşum fazlası vardır eksiği yoktur
Ne yapacağım bu uyuyamamak problemimle bilmiyorum...
Koyun bile saymişsin ciciim meditasyon bile yapmışsın
En son murat Kekilli bile olmuşsun
Benim bildiğim duydugum hamileler çok uyur burda ByNkoaLa devreye giriyor o çok uyur adını da koala yaptı düşün senin 7/24 uyuman gerekirken uyuyamıyorum diyürsün

Resimlere gülmekten kırıldım
Şuan gebeliğin oturduğun yerde uyuklaman gereken evresindesin,
O fotodakiler son evrede olacak
kafaya bir şey mi taktın, ya da okulda çok mu yoruldun, bazen beyin çok yorgunken de uyuyamaz insan,

Hamileler istifra eder ben etmiyorum
Hamilelerin sürekli midesi bulanır benim bulanmıyor
Hamileler hep uyur ben de uykusuzluk başladı
Hamilelerde koku hassasiyeti olur benim olan koklama özelliğimde gitti
Bu terste bir işlik var
Ultrasonda gözümle görmesem hamile olduğumdan şüpheye düşeceğim anlamadım ki..

Yok be mehlikam kafam 26 yılımın en rahat dönemini yaşıyor
Kafama taktığım zerre birşey yok.
Ama normal hamile insanlar gibi değilim ben ya. Uykusuzluk var, midem bulanmıyor, istifra hiç etmedim, koku hassasiyetim yok.
Vallahi gözümle çocuğu görmesem inanmayacağım hamile olduğuma

İşe devam ediyor musun tatlışım? Yorgunluk iş yorgunluğu mu
Aynen canim calisiyorim 7ay kaldı iste haril haril temizlik yap et eve gelince halsiz kaliyom. Bugun bi bitirsem yemek falan yapilcak birazdan kalkcam temizlige dun yikadim herşeyi bugun toz vs sen napiyon gebelik nasil gidiyor kuzum.

Yaaa şuan seni çok iyi anlıyorum Cicimm, bu ara ben de uyumak için savaş veriyorum bildiğin

Yokluğunda topikte zaman zaman libiş zaman zaman poncikvegece Gecenin çişi koktu ama iyiyiizz kardeşim geldi bugün gitcek ben de dinleniyorum öylee ❤

Oğlun olacak ondan
Rosss 3 ay boyunca böğürmekten helak oldu kadın

Aynen canim calisiyorim 7ay kaldı iste haril haril temizlik yap et eve gelince halsiz kaliyom. Bugun bi bitirsem yemek falan yapilcak birazdan kalkcam temizlige dun yikadim herşeyi bugun toz vs sen napiyon gebelik nasil gidiyor kuzum.
Sözleşmeli mi girdin kuzum?
Çalışmak ve aynı zamanda evi idare etmek aşırı derecede çok zor
Halsiz de kalınır bitkin de kalınır.
Ben hem çalışıyorum hem evi idare etmeye çalışıyorum hem de gebelik yürütmeye çalışıyorum düşün
Hamilelik iyi gidiyor tatlışım uykusuzluk sorununu bir kenara bırakırsak tabi
Yarın kontrol var bakalım

Okudum hepsini yarıldım balım
Uykusuzluk sorununa çare bulabildin mi peki

Oh kafan rahat olsunda uykun gelmezse de aç bişeyler izle Cicim
Valla şimdilik bi Adana yapacağız gibi duruyor ama benimkinin traş olmasını bekliyorum her an değişebilir fikirler

Masallah kuzum bende zaten hafta sonlari bi genel temizlik giriyorum yemek bi sekilde halloluyor ama böyle insan aradada ayagina bekliyor biraz dinlenmek istiyor.

Oh kafan rahat olsunda uykun gelmezse de aç bişeyler izle Cicim
Valla şimdilik bi Adana yapacağız gibi duruyor ama benimkinin traş olmasını bekliyorum her an değişebilir fikirler
Büşom çalışmasam sabaha kadar yarasa gibi otururum hiç sorun değil. Ama çalışırken uykusuz işe gitmek çok nahoş oluyor
Adana'da ne yapacaksınız büşom adana kebap yemeye mi

Okudum hepsini yarıldım balım
Uykusuzluk sorununa çare bulabildin mi peki
Malesef cicim sabah ne kadar erken uyanırsam uyanayım olmuyor. Birkaç gün süt içtim iyi uyumuştum. Ama sonra aynı. Birde şunu farkettim ben, o gün telefonla çok ilgilendiğim de uyuyamıyorum yatsam da.

Masallah kuzum bende zaten hafta sonlari bi genel temizlik giriyorum yemek bi sekilde halloluyor ama böyle insan aradada ayagina bekliyor biraz dinlenmek istiyor.
Aynen öyle.. Çalışan bir insan olarak haftasonunu dinlenmeye ayırman gerek. Eşim yardımcı mıdır ev işlerine kuzum?

Malesef cicim sabah ne kadar erken uyanırsam uyanayım olmuyor. Birkaç gün süt içtim iyi uyumuştum. Ama sonra aynı. Birde şunu farkettim ben, o gün telefonla çok ilgilendiğim de uyuyamıyorum yatsam da.
Telefon malesef elden düşmüyor ki
Ben günde 2 kase yoğurt 2 bardak süt içiyorum. Ona rağmen uykusuzum. Ama biraz araştırdım gebeliğin ilk 3 ayı çok uykulu geçebileceği gibi uykusuzlukla da geçebilirmiş. Demekki normal.
Herkes gidiyor mersine ben yine gidiyorum tersine
Meditasyon programını indir ama telefon marketinden. Çok huzurlu sesler var uyumaya yardımcı.

Cicim aslında sen ilk zamanlar biraz uyuyor gibiydin ama sonradan böyle etki etti merci heralde vallahi sinir bozucu, inşallahh huzura erersin ciciimm uykusuzluk = saçma bir gün gibi geliyor bana

Ben de ona bakayım. Bir de papatya çayı duymuştum ama sanırım hamilelikte olmuyor o

Benim libido sizlere ömür çiçim,rahmetli hızlı yaşayamadan genç öldü

Büşom çalışmasam sabaha kadar yarasa gibi otururum hiç sorun değil. Ama çalışırken uykusuz işe gitmek çok nahoş oluyor
Adana'da ne yapacaksınız büşom adana kebap yemeye mi
Merhaba cicimm. Dün kayniniskoskosum vardı. Yine tüm endami ile karsimdaydi yemek yapmış çorba tavuk pilav vs. Bilin bakalım çorbadan ne çıktı. Minnak kurt evet olabilir de hep mi beni bulur. Daha önce de buğday vermişti ondan çıktı birsuru . Çorba boğazıma dizildi. Kızım hastaydı kaç gündür yemek yemiyordu doğru düzgün, dün 2 tabak içti ki hiç yaptığı şey değildir kaç günün acısı çıktı diye sevinirken yavruma kurt icirmisim buzdolabimi kurcalamasindan hiç bahsetmeyim o çok hafif kaldı bunun yanında.

Yani atraksiyona devam cicim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…