- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #61.761
nasil begendin mi :)Tabisiii gitttimmmm
Benim gitmediğim yer var mı sor bakayım
Tüm Türkiye dersem, yalan olur ama hemen hemen görülmesi gereken heryeri gördüm hem yurt içi hem yurtdışı bizde zamanın da hızlıydık bakma şimdi böyle olduğumuzanasil begendin mi :)
oo tum turkiyeyi gezdin mi hakikaten yaa ayy ne güzel
darisi bana bende gezerim insallahTüm Türkiye dersem, yalan olur ama hemen hemen görülmesi gereken heryeri gördüm hem yurt içi hem yurtdışı bizde zamanın da hızlıydık bakma şimdi böyle olduğumuza
Evet çok güzel.. bir taraf yemyeşil bir taraf masmavi
Bilmem bilir misin, ama en çokta Ordunun merkezinde sahile yakın bir yerde bir pideci var küçücük bir dükkanı var,
Yağlı derler pideye :)
Onun tadı hala damağımda
Aynen hem ucuzdu hem lezzetli hemde kocamannn öküz doyuran gibi bir şeydarisi bana bende gezerim insallahbilirim tabi bilmem mi yedim orda daha önce hen fiyatı da cok uygun oranin hem lezzetli hem de boyut olarak da büyük:)
Beebgimmmmm :)Canımmmmm
Babamı bekliyoruz kahvaltı yapicazNapıyosun minnoşummmmm
KahvaltıBabamı bekliyoruz kahvaltı yapicaz
Minnoş açıktı
Biz ban istemiyoruzSizde banlanın neden kıskanıyorsunuz
hüner pastaneye de gitmiş miydin:)Aynen hem ucuzdu hem lezzetli hemde kocamannn öküz doyuran gibi bir şey
Cinsiyet partisinden vazgectim telatabisimm, yapmayacağımBiz ban istemiyoruzbiz cinsiyet partisi istiyoruz
Iyi yillar cicim.Benim pıtırcık kertenkelelerim
Profili açık olanlara yeni yıl msjlarını attım ama bazılarınızın profili kapalı olduğu için burdan kutlama msjımı paylaşacağım.
Hepiniz benim için öyle değerlisiniz ki.. İyi ki topiği açıp sizleri tanımışım ❤
2020 yılınız gönlünüzden geçen herşeyin iyi ki oldu şükrünü yaşayacağınız bir yıl olsun
Bebek isteyenlere bebek, sağlık isteyenlere sağlık, para isteyenlere para, huzur isteyenlere huzur, koca isteyenlere koca getirsin
Hep birlikte nice güzel senelereee dostlarımmmmmmmm
Hoşgel 2020
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
@patilibirhayat
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
fenomen
UmarımBenim pıtırcık kertenkelelerim
Profili açık olanlara yeni yıl msjlarını attım ama bazılarınızın profili kapalı olduğu için burdan kutlama msjımı paylaşacağım.
Hepiniz benim için öyle değerlisiniz ki.. İyi ki topiği açıp sizleri tanımışım ❤
2020 yılınız gönlünüzden geçen herşeyin iyi ki oldu şükrünü yaşayacağınız bir yıl olsun
Bebek isteyenlere bebek, sağlık isteyenlere sağlık, para isteyenlere para, huzur isteyenlere huzur, koca isteyenlere koca getirsin
Hoşgel 2020
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
fenomen
hepimize guzel mutlu yillarBenim pıtırcık kertenkelelerim
Hoşgel 2020
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
LadyMorganas
fenomen
Allahim iyiki kaynanam 1000 km uzagimdaSelam arkadaşlar nasılsınız.kaynanam bizde ayrıca hem telefonuda hemde internette sorun çıkıp duruyor.
Sizi hem özledim hem merak ettim.giremiyorum ama işte.simdi bile zor fırsat buldum hatta bildirimlere bile bakamadım.
İnsAllah beni ozleyip merak etmissinizdir
B Brunello Cicinelli üstumden kaynana geçiyor beni en iyi sen anlarsın sanırım
insAllah hepiniz çok iyisinizdir.opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?