Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim cici,
Sana da eşinle, minişinle ve sevdiklerinle mutlu yıllar diliyorum

Amin cnm inşallah sende bizim için değillisin sende bebişinle sağlıkla nice senelere cnn

Limonsuzum Allah yardımcın olsun tez zamanda selamete çıkman dileğiyle.

Limonsuzum Allah yardımcın olsun tez zamanda selamete çıkman dileğiyle.

Gözünü sevdiğim can arkadaşım benim,iyi ki bende seni,sizleri tanımışım diyorum hep,bu topik yıllarca burda hep birlikte sürsün gitsin dilerimdaha nice yilbaslarinda iyi seneler dileyelim birbirimize inşallah

Tüm hamisler hayirla,sağlıkla kucaklarına alsınlar yavrularini,biz isteyenlere de nasip etsin Allah'ım sizlere gebelik müjdesi verebilmemizi diğer isteyen arkadaşlarımla birlikte inşallah
Cümlemizin sağlığı huzuru güzelligi,vatanımızın dirliği düzeni hep yerinde olsun,hiç bozulmasın inşallah

Hepimize hayırlı yıllar diliyorum canlarım

Kizlar ip aldim geldim yeni bere basliyorum kizima ... cay demledim bi yandan da cay iciyorum hava kapali icim darlaniyor biraz Allah hayirlara cikarsin insallah
Kolay gelsin, iç sıkıntısı havalardan olabilir, eşinle aranızın limoni olmasından da olabilir,
bizim de mesainin bitmesine az kaldı, işlerimi hallettim, eve gidince tekrar koşturmaca başlıcak,
akşam ve sabah mutfağı tertemiz bırakıp gidiyorum,
eve bir geliyorum harabeye dönmüş
üstümü çıkardığım gibi ilk iş ortalığı toplamak sonra da yemek yapmak oluyor,

Allah kolaylik versin canim valla calisan kadinlarin daha dogrusu cocklu calisan kadinlarin isleri cok zor yaa ... valla mehlika seni dusununce ben yoruluyorum ... ne yemek yapacaksn belli mi belliyse ve malzemeler evde var ise bi nebze kolay oluyor

Profilimdeki mesajın için teşekkür ederim balküpüm oraya cevap yazmıştım
Sanada minik cicinle kocişinle saglıklı,mutlu ,huzurlu güzel bir yıl gecirmen duasıyla kocaman öpüyorum

Canım profilimede msj atmişsin
Tekrar kutliyim bari
Nice mutlu yillar inşallah yeni yilda bebbisinle saglik huzur bereket getirsin

Allah kolaylik versin canim valla calisan kadinlarin daha dogrusu cocklu calisan kadinlarin isleri cok zor yaa ... valla mehlika seni dusununce ben yoruluyorum ... ne yemek yapacaksn belli mi belliyse ve malzemeler evde var ise bi nebze kolay oluyor
Dünden çorba var, ana yemeği konuşuyorduk şimdi eşimle telde, ne yapayım diye sordum ama bir sonuca varamadık,
Bu saatten sonra ya köfte ya tavuk fırına verebilirim, ya da et veya tavuk sote
Yanına pilav
hala yoldayım bu arada, otobüs gelmek bilmedi, çift vasıta yapayim dedim o bile gelmedi,
bir de çok trafik var, bundan inip tekrar binecem,

Hay Allah yaaa bugun trafik felc olur tabi ... bende kiyma cikardim pilav vardi da onu degerlendiriyim yenmiyor diye kadinbudu kofte yapcam insallah

Hay Allah yaaa bugun trafik felc olur tabi ... bende kiyma cikardim pilav vardi da onu degerlendiriyim yenmiyor diye kadinbudu kofte yapcam insallah
Ne güzel,ben de markete gidince çocukları ararım artık, ona göre malzeme alırım,bizde muhtemelen köfte patates yaparız bugün,
Akşam ezaninda otobüsten inmiş oluyordum,
Şuan hala yoldayım, neyse yarın tatil, geç yesekte olur, otururuz akşam,
Eşime de gelirken ek al dedim, çocuklar uyuyunca yeriz, oğlumun alerjisi var ya yanında yiyince canı istiyor,
Mısır patlatirim bir film izleriz belki,

Kiyamam yaa oglndan gizli yerkende ister istemez tuhaf olursun ama eklere bayilirimmm afiyet olsn cnm acele etme aynen gec yeseniz de olur napicaksn

Ne yilbasiymis arkadaş,eve gidemiyorum bir trafik bir trafik
5te çıktım saat 6yi geçti, trafik hiç yokken 35 dk sürüyor , sabah bile 45 dk da gitmiştim işe
Yani herkesn gorusu kendine tabikide bukadar abartilacak nedir yilbasi anlayamiyorum heryer karisiyor

Kiyamam yaa oglndan gizli yerkende ister istemez tuhaf olursun ama eklere bayilirimmm afiyet olsn cnm acele etme aynen gec yeseniz de olur napicaksn
Köfte patates pilav yaptım yedik, kahve içtik,
Sevgili kocam ek mek almamış, bir de agzimla söyledim,
Çiğ köfte almış, aseriyor zaar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…