- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.181
Girmez miyim kuzumm duramam ki girmeden3 hafta girmeyecek misin topiğe kuzucuk?
Bence de duramazsın çikom seni topiğe girmeyen biri olarak düşünemiyorumGirmez miyim kuzumm duramam ki girmeden
Bak cukubellam nasil bilir bacisiniBence de duramazsın çikom seni topiğe girmeyen biri olarak düşünemiyorum
Zaten özleriz, kırılır inciniriz bizi aksatma
Yavvv seni yiyerim yiyerim
Yalnız din kültürü öğretmenine mevlid okutturma kafası çok iyiymiş yaratıcı buldum
Kız kardeşimin bebeğine mevlid yapıcaz mevlid okuyacak kişi nerede bulunur diye soruyor geçen
Bu yoğunluk nedir, sen atanmadan buraya hasretsin atanınca nolcak be miniğim hepten uğramazsın
Olacak olacak merak etme. Cici'nin olur dediği olurAhh benn birr atansamm şuu olduğum yerden hele bii çıksam hele bi uzaklaşsamm mikeemmell olacak daaa
Yapma böyle bi yerlerim kalkıyo hep sonra kocam zorla indirmeye calısıyoHer yol var sende be kutsişim.
Dini bütünlük sende
Stratejik zeka sende
Seksülük sende
Çekicilik sende
Bu ne ya..
Hergün yeniden hayran olunası
Yavrum senin havandan geçilmicek de kimin geçilecekYapma böyle bi yerlerim kalkıyo hep sonra kocam zorla indirmeye calısıyo
Çünkü evde havamdan geçilmiyo da
Açtığımız konulardan tanınmayalım diye kapatıyoruz cicikkkO doğru bak. Onu izleyip ben de giremedim.Youlost16 nın da girememiştim izlememe rağmen, sonra açtı profilini baskılarıma dayanamayup. @Kendinisevenbirii ye nasıl girdim acaba şuan bende merak ettim
Hayır ne var ki bu kadar güvenlik önemlemi alıyorsunuz son mesajlarınız zaten okunuyor. Benim profilde bir tc kimlik numaram yazılı değil herşey kabak gibin ortada.
Ahhh canım ciciimmOlacak olacak merak etme. Cici'nin olur dediği olur
Ne ısmarlıcan atanınca
Bi iskenderinle künefeni yirikk bacimmAhhh canım ciciimm ❤ ağzından ball akıyoor baallsiiz ne isterseniizz ilk maaşımla geliiin kopalıımmm
Bi iskenderinle künefeni yirikk bacimm
Ahhh canım ciciimm ❤ ağzından ball akıyoor baallsiiz ne isterseniizz ilk maaşımla geliiin kopalıımmm
İstanbul'da yağmurlu canım. Öyle böyle değil..Kertenkele bacılar yola çıktık biz İstanbul'a gidiyoruz. Acayip bir yağmur var buralarda. Oğlum da sabahtan beri mandaldan yaptığı robot titanini gezdiriyor. Yetmedi şehirler arası yola da çıkardı keratazaten kaç gündür "senin evine gidelim anne" diye başımın etini yedi. Evi özlemiş. Ne var len evde dedim. Robotum var hem de kocaman dedi. Çocuk haklı. Robot yolunu gözler. Evdeki robotuma kavuşana kadar mandallarla avunacak garibim. Bizde durumlar böyle
Oyyy benim gönlü güzel arkadasimm Bilmez miyimmm bende cok isterim valla ya ne güzel olur yeterki sen hayirlisiyla atanda güzel haberini alalimmİskenderler künefelerr sizee feda olsuun kuzuummben çok ciddiyim heee atanırsam inşallah çok isterim vallahiii
benim için memur olduğunda ağaç dik beybisibaktıkça emeklerin aklına gelsin cigerimize de hava olsun
Oyyy benim gönlü güzel arkadasimm Bilmez miyimmm bende cok isterim valla ya ne güzel olur yeterki sen hayirlisiyla atanda güzel haberini alalimm❤❤
O da çok güzel olur tamam canım benim bunu hiç unutmayacağım
Haklısın vallahi ben bile senin duvara sağ ayağımla abdestli ve besmele çekerek giriyorum gireceğim zamanAçtığımız konulardan tanınmayalım diye kapatıyoruz cicikkkbenim duvara abdestli giriliyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?