Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de duramazsın çikom seni topiğe girmeyen biri olarak düşünemiyorum
Zaten özleriz, kırılır inciniriz bizi aksatma
Bak cukubellam nasil bilir bacisini
Oyy kuzumm bende özlerim valla canlarimm

Ahh benn birr atansamm şuu olduğum yerden hele bii çıksam hele bi uzaklaşsamm mikeemmell olacak daaa

Her yol var sende be kutsişim.
Dini bütünlük sende
Stratejik zeka sende
Seksülük sende
Çekicilik sende
Bu ne ya..
Hergün yeniden hayran olunası
Yapma böyle bi yerlerim kalkıyo hep sonra kocam zorla indirmeye calısıyo

Çünkü evde havamdan geçilmiyo da

Yapma böyle bi yerlerim kalkıyo hep sonra kocam zorla indirmeye calısıyo

Çünkü evde havamdan geçilmiyo da
Yavrum senin havandan geçilmicek de kimin geçilecek
Kocan zorla indirmeye çalışacağına kalkan yerlerinin kıymetini bilsin
Yalnız son yazdığım cümle nereye çeksem oraya gidiyor çok tuhaf oldu puhahaha

Açtığımız konulardan tanınmayalım diye kapatıyoruz cicikkk benim duvara abdestli giriliyo çünkü

Kertenkele bacılar yola çıktık biz İstanbul'a gidiyoruz. Acayip bir yağmur var buralarda. Oğlum da sabahtan beri mandaldan yaptığı robot titanini gezdiriyor. Yetmedi şehirler arası yola da çıkardı kerata zaten kaç gündür "senin evine gidelim anne" diye başımın etini yedi. Evi özlemiş. Ne var len evde dedim. Robotum var hem de kocaman dedi. Çocuk haklı. Robot yolunu gözler. Evdeki robotuma kavuşana kadar mandallarla avunacak garibim. Bizde durumlar böyle

Ahhh canım ciciimm ❤ ağzından ball akıyoor baall siiz ne isterseniizz ilk maaşımla geliiin kopalıımmm

benim için memur olduğunda ağaç dik beybisi baktıkça emeklerin aklına gelsin cigerimize de hava olsun

İstanbul'da yağmurlu canım. Öyle böyle değil..
Hayırlı yolculuklar insaAllah

İskenderler künefelerr sizee feda olsuun kuzuumm ben çok ciddiyim heee atanırsam inşallah çok isterim vallahiii
Oyyy benim gönlü güzel arkadasimm Bilmez miyimmm bende cok isterim valla ya ne güzel olur yeterki sen hayirlisiyla atanda güzel haberini alalimm

Açtığımız konulardan tanınmayalım diye kapatıyoruz cicikkk benim duvara abdestli giriliyo çünkü
Haklısın vallahi ben bile senin duvara sağ ayağımla abdestli ve besmele çekerek giriyorum gireceğim zaman
Ama çıkarken üpçük atarak çıkıyorum abdestler kaçıyor hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…