Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gulimmmm eve geldimmm
Evi supurup sildimmm yemek yaptmm
Camasirlari maknye attim simdi oturdum kayfe iciyommm sen napiyosnnnn ballliii lokmammm
Bende yemek yapicam daha
Ama pinekliyirm
Ordan da çocukları sinemaya goturcez ins bir arıza çıkmazsa
Öyle balimm

Öyle mii acaba karşılıklı ben de senin ailene karşı öyle dedi dee. Ayy ne karışık bu işler cidden.

Nasıl olur ki öyle Samdanım ya. Eşin de gitmek istiyorsa gidersiniz yanii. Senin ailen de Ankara diye hatırlıyorum ben öyleydi dimi

Bende yemek yapicam daha
Ama pinekliyirm
Ordan da çocukları sinemaya goturcez ins bir arıza çıkmazsa
Öyle balimm
Bende ki yemegi sana gondereymm askimmm biz aksam yemege gtcz zaten ven dolapta kalsin diye yaptm sende ugrasmamis olursun

Hahahahaj
Aynen öyle bak nasıl çözmüş
Valla kusemiyorm Yaaa diyorm ki kendi kendkme 1 hafta konismucam napio ne ediyor beni konuşturuyor sirnasiyor sinir edio

kızıyorum anne sarıl öp diye ağlıyo bakti olmuyo on dk da bi gelip sorun çözülene kadar yilmadan devam ediyo
ama kendi bana bi trip yapıyo anlatamam Ross

Allah bizlere sabır versin :)

kızıyorum anne sarıl öp diye ağlıyo bakti olmuyo on dk da bi gelip sorun çözülene kadar yilmadan devam ediyo
ama kendi bana bi trip yapıyo anlatamam Ross

Allah bizlere sabır versin :)
Bizimkinin Trip hali yok Allah'tan unutur herşeyi
Zamanı gelince bir akrep gbi sokar ama laflarını
Ve aşırı umursamaz bu beni çok gıcık edio

Canim inan kayınvalidem e hiçbir zaman saygısızlık etmedim o etti ama o zamanlar neden bilmem sustum.. belki de eşimin arkamda durmayacagindan korktum. Ama eşim beni gözünde seytanlastirdi.
Süt dersen kalmadı say.. bana diyor ki sütünü yeterince sagmadin sütun bitti öyle mükemmel ki kendi gözünde, hiç ben bu kadının kalbini kiriyorum hakaretlerimle dünyasını kararttim demiyor. Sütün kesilmesinden ve erken doğumdan beni sorumlu tuttular görümcemle kocam. Neymiş annesi gelip bizde kalıp iş yapacakmis ben yatacakmisim hamileyken. Yatmamisim erken doğum olmus.. Kadın iş yapmıyor beni yiyip bitiriyo istemedim kalmasını ki annesi evden cikmak için geliyor bunu bilmediğimi sanıyorlar. Gezme oluyor burası ona. Görümcem refakatçi kaldı bir yandan da laf işittim. Bir şey desem bak biz iyilik yapıyoruz o bize kötü davranıyor olacak. Mal gibi durdum öylece.

benim arkadaşlarım akrabalarım herkes orda eşimin de öyle:) ama kaynanamın yüzünden hepsini bi kenara itebiliyorum işte bakalım artık düşünmüyorum zaten:) napayim anca yaslandiriyolar beni ben hep çıtır kalcam kararım o yönde hala

yani bizim toplumumuzda saygı deyince anlam kaymasi oluyo genelde saygı genel olarak idare et, sus, yut, konusma, alttan al, hakliysan da haksizsin sen demek:)

onlar benim annem babam benim anneme babama cevap veremezsinden tut, benim aileme saygısızlık yapan biriyle evlilik yürütememe kadar gider bu ama genelde onların büyük haksızlık yapması ya da sorun çıkarması yüzünden olur bu saygı mevzulari.
bu konuyu didiklemesen de netlestir baştan:) saygıdan kasti ne? saygılı biri olurken kendi öz saygını ayaklar altına alman bekleniyo mu senden

Karşı dairen boş mi ?
Taşınmaya geliyorm hahhahah
Ellerine sağlık bidenem (;
Yaaaa keske oyle bir sey olsa
Nasil guzel olur bi dusunnn
Hic komsum yok apartmanda mal bunlar bunlari babalari emzirmis

Tesekkur edermmm gulimmm yarin ve pazartesi aksamini cikaracak yemegi yaptm sali carsamba da kayganama giderim

Bizimkinin Trip hali yok Allah'tan unutur herşeyi
Zamanı gelince bir akrep gbi sokar ama laflarını
Ve aşırı umursamaz bu beni çok gıcık edio

kız geçen gece uyanmış bana yataktan git diye ağlıyo babasına sarılıp yatacakmis eşek sıpası. sen kimi kimin yatağından kovuyon kalk sen git babanı da al yanına dedim döndü babasına sarıldı uyudu

benimki kindar olacak sanırım:)

Yaaaa keske oyle bir sey olsa
Nasil guzel olur bi dusunnn
Hic komsum yok apartmanda mal bunlar bunlari babalari emzirmis

Tesekkur edermmm gulimmm yarin ve pazartesi aksamini cikaracak yemegi yaptm sali carsamba da kayganama giderim
Benmde yok apartman ruh aapartmani gbi zaten
Ohh kaynanan yemek yapıyorsa şanslısın bizimkinjn ne yaptığı yeniliyor ne de bişey

Bir kindarliklari var yok degil
Ama bana karşı yok smdilik ins da olmaz

Benmde yok apartman ruh aapartmani gbi zaten
Ohh kaynanan yemek yapıyorsa şanslısın bizimkinjn ne yaptığı yeniliyor ne de bişey
Cok skici komsu falan olmamasi aksamlari kahve icmeye giderdik ne guzdl

Kayganam yapiyor yemek ya biz haftanin 2-3 gunu orda yiyoruz tasarruf

Hangi filme gideceksiniz

İtme ya Samdanım boşver ohooo arkadaşların da varmış aynen öyle senden önemli değil ya. Zaten gözümde güzel bir çıtır canlanıyor

Onun üzerinde konuştuk biraz. Daha doğrusu ben dinledim onu ilk önce benden etkilenip düşüncelerini örtmesin diye. Kendisi dedi bana aileme saygılı olmalısın ama bu demek değil kendini savunmayacağın dedi. Yerine göre dedi.

su mübarek akşam vakti dilerim ki Allah'tan sana yaptıkları senin içine oturan ne varsa Allah soyletsin nihale böyle haksızlık yaptık kalbini kırdık diye. belki kalbinin kırıklığı geçmez ama onlar bin pişman olsun. sen de hep yavrularının başında mutlu güçlü bi anne ol nihalim inan çok üzüldüm. benim de ilk hafta sütüm kesilmişti kaynanam yüzünden. sonradan geldi. bira mayası tableti al eczaneden maddiyat yeterse. boza iç bol bol o da güzel süt yapar ve azalsa da kesilse de geri gelme ihtimali var. lütfen sen üç çocuk doğurmuş bi kadinsin senin kadar güçlü değil onlar kendini güçsüz yalnız hissetme

Cok skici komsu falan olmamasi aksamlari kahve icmeye giderdik ne guzdl

Kayganam yapiyor yemek ya biz haftanin 2-3 gunu orda yiyoruz tasarruf

Hangi filme gideceksiniz
Çocuklarla neye gidebilirz ah ah
Rafadan tayfanin göbekli taşı mi dikili taşı mi ne varmış
Ona

Bizde kendi annemde yiyoruz

Üzüldüm ya Gülnihalim. Senin de bu durumların düzlüğe çıksın inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…