- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.701
Gulimmmm eve geldimmmponcikvegece nabiooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tatlisimmmmmmmm
Bende yemek yapicam dahaGulimmmm eve geldimmm
Evi supurup sildimmm yemek yaptmm
Camasirlari maknye attim simdi oturdum kayfe iciyommm sen napiyosnnnn ballliii lokmammm
Öyle mii acaba karşılıklı ben de senin ailene karşı öyle dedi dee. Ayy ne karışık bu işler cidden.annem babam hatalı olabilir ama sen susacaksinin kibarcasi olabilir bu dikkat et
benim düzelmez yıllardır aynı kadın. sadece yaptığı şeylerin dozunu artiriyo akillanacagi yerde sapıtıyoben bana huzur vereceklerini sanmıyorum hiç :) düşün yani 2009 dan beri tanıyorum ben bu kadını
Bende ki yemegi sana gondereymm askimmm biz aksam yemege gtcz zaten ven dolapta kalsin diye yaptm sende ugrasmamis olursunBende yemek yapicam daha
Ama pinekliyirm
Ordan da çocukları sinemaya goturcez ins bir arıza çıkmazsa
Öyle balimm
Hahahahaj
Aynen öyle bak nasıl çözmüş
Valla kusemiyorm Yaaa diyorm ki kendi kendkme 1 hafta konismucam napio ne ediyor beni konuşturuyor sirnasiyor sinir edio
Bende ki yemegi sana gondereymm askimmm biz aksam yemege gtcz zaten ven dolapta kalsin diye yaptm sende ugrasmamis olursun
neden komşu degiliz meeeeeennnn
Bizimkinin Trip hali yok Allah'tan unutur herşeyikızıyorum anne sarıl öp diye ağlıyobakti olmuyo on dk da bi gelip sorun çözülene kadar yilmadan devam ediyo
ama kendi bana bi trip yapıyo anlatamam Ross
Allah bizlere sabır versin:)
Canim inan kayınvalidem e hiçbir zaman saygısızlık etmedim o etti ama o zamanlar neden bilmem sustum.. belki de eşimin arkamda durmayacagindan korktum. Ama eşim beni gözünde seytanlastirdi.Allah senden de razı olsun nihalim,kaç gündür zebraya dua ediyom aklımdan cikmiyo sana da dua edicem canım ne zmn çıkarmış sonuç?hiç sıkma canını sen
Esine de anlam veremedim ya evde ki huzur en önemli olan sey,kapıyı kapatinca ardında karı koca kalır dışarda kalanlar önemli değil,evde kalana bakican yani onla gecimin olacak huzurun olacak.annesinden ötürü huzursuz etmemesi lazım senibebeklere ve yeni düzene alışıp adapte olmaya da çalışıyordur oda,bı yandan ilgin bölünüyor mecbur,o duruma da alışmaya çalışıyordur,düzelir uyum saglayinca güzelce nihalim, stres olma lütfen lohusa sayılırsın hala sütun de önemli,bebeklerin de hisseder ayrıca canım,sen iyi ol ki onlar da iyi olsun❤
Karşı dairen boş mi ?Sulu Izmir kofte yaptimm bir de zeytinyagli taze fasulye sende yanina bir pilav yaparsnnn mmm misssss gulimmmmmm
Öyle mii acaba karşılıklı ben de senin ailene karşı öyle dedi dee. Ayy ne karışık bu işler cidden.
Nasıl olur ki öyle Samdanım ya. Eşin de gitmek istiyorsa gidersiniz yanii. Senin ailen de Ankara diye hatırlıyorum ben öyleydi dimi
Yaaaa keske oyle bir sey olsaKarşı dairen boş mi ?
Taşınmaya geliyorm hahhahah
Ellerine sağlık bidenem (;
Bizimkinin Trip hali yok Allah'tan unutur herşeyi
Zamanı gelince bir akrep gbi sokar ama laflarını
Ve aşırı umursamaz bu beni çok gıcık edio
Benmde yok apartman ruh aapartmani gbi zatenYaaaa keske oyle bir sey olsa
Nasil guzel olur bi dusunnn
Hic komsum yok apartmanda mal bunlar bunlari babalari emzirmis
Tesekkur edermmm gulimmm yarin ve pazartesi aksamini cikaracak yemegi yaptm sali carsamba da kayganama giderim
Bir kindarliklari var yok degilkız geçen gece uyanmış bana yataktan git diye ağlıyobabasına sarılıp yatacakmis eşek sıpası. sen kimi kimin yatağından kovuyon kalk sen git babanı da al yanına dedim döndü babasına sarıldı uyudu
benimki kindar olacak sanırım:)
Cok skici komsu falan olmamasi aksamlari kahve icmeye giderdik ne guzdlBenmde yok apartman ruh aapartmani gbi zaten
Ohh kaynanan yemek yapıyorsa şanslısın bizimkinjn ne yaptığı yeniliyor ne de bişey
İtme ya Samdanım boşver ohooo arkadaşların da varmışbenim arkadaşlarım akrabalarım herkes ordaeşimin de öyle:) ama kaynanamın yüzünden hepsini bi kenara itebiliyorum işte bakalım artık düşünmüyorum zaten:) napayim anca yaslandiriyolar beni ben hep çıtır kalcam kararım o yönde hala
yani bizim toplumumuzda saygı deyince anlam kaymasi oluyo geneldesaygı genel olarak idare et, sus, yut, konusma, alttan al, hakliysan da haksizsin sen demek:)
onlar benim annem babam benim anneme babama cevap veremezsinden tut, benim aileme saygısızlık yapan biriyle evlilik yürütememe kadar gider buama genelde onların büyük haksızlık yapması ya da sorun çıkarması yüzünden olur bu saygı mevzulari.
bu konuyu didiklemesen de netlestir baştan:) saygıdan kasti ne? saygılı biri olurken kendi öz saygını ayaklar altına alman bekleniyo mu senden
Canim inan kayınvalidem e hiçbir zaman saygısızlık etmedim o etti ama o zamanlar neden bilmem sustum.. belki de eşimin arkamda durmayacagindan korktum. Ama eşim beni gözünde seytanlastirdi.
Süt dersen kalmadı say.. bana diyor ki sütünü yeterince sagmadin sütun bittiöyle mükemmel ki kendi gözünde, hiç ben bu kadının kalbini kiriyorum hakaretlerimle dünyasını kararttim demiyor. Sütün kesilmesinden ve erken doğumdan beni sorumlu tuttular görümcemle kocam. Neymiş annesi gelip bizde kalıp iş yapacakmis ben yatacakmisim hamileyken. Yatmamisim erken doğum olmus.. Kadın iş yapmıyor beni yiyip bitiriyo istemedim kalmasını ki annesi evden cikmak için geliyor bunu bilmediğimi sanıyorlar. Gezme oluyor burası ona. Görümcem refakatçi kaldı bir yandan da laf işittim. Bir şey desem bak biz iyilik yapıyoruz o bize kötü davranıyor olacak. Mal gibi durdum öylece.
Çocuklarla neye gidebilirz ah ahCok skici komsu falan olmamasi aksamlari kahve icmeye giderdik ne guzdl
Kayganam yapiyor yemek ya biz haftanin 2-3 gunu orda yiyoruz tasarruf
Hangi filme gideceksiniz
Üzüldüm ya Gülnihalim. Senin de bu durumların düzlüğe çıksın inşallahCanim inan kayınvalidem e hiçbir zaman saygısızlık etmedim o etti ama o zamanlar neden bilmem sustum.. belki de eşimin arkamda durmayacagindan korktum. Ama eşim beni gözünde seytanlastirdi.
Süt dersen kalmadı say.. bana diyor ki sütünü yeterince sagmadin sütun bittiöyle mükemmel ki kendi gözünde, hiç ben bu kadının kalbini kiriyorum hakaretlerimle dünyasını kararttim demiyor. Sütün kesilmesinden ve erken doğumdan beni sorumlu tuttular görümcemle kocam. Neymiş annesi gelip bizde kalıp iş yapacakmis ben yatacakmisim hamileyken. Yatmamisim erken doğum olmus.. Kadın iş yapmıyor beni yiyip bitiriyo istemedim kalmasını ki annesi evden cikmak için geliyor bunu bilmediğimi sanıyorlar. Gezme oluyor burası ona. Görümcem refakatçi kaldı bir yandan da laf işittim. Bir şey desem bak biz iyilik yapıyoruz o bize kötü davranıyor olacak. Mal gibi durdum öylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?