Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vallahi yengeçler direk oğlak gördü mü aşık oluyo ya çok tatlısınız :) bütün arkadaşlarım tam istediğim gibi biri diyolar eşleri için birisi sert erkeklerden hoslaniyomus. kocasıyla tanismadan önce herkese kocam olsun beni mum ışığında dövsün diyomus. ay ne gülmüştüm duyunca

ve evet acayip benziyolar birbirlerine ya

şark dönüşü nereyi düşünüyomus :)

Ahahah yok artık o kadar da değil deee hani biraz dediğim dedik olsun diye şeeediyodum ben hep

O bir şark yapmış Samdanım şmdi daha rahat bi yerde ama hiç sormadım valla tekrar sarka gittikten sonra dönüşte istedikleri yere gelebiliyorlar mı.

Heralde kız
Nasılsın kuzum
İyiyim rosuum sen
Spor yaptım duş aldım çamaşır katladim falan ama saçımı kurutmaya gitmeden bı bakiyim dedim okumam yarım saati bulduğundan kurudu saçım bee şimdi de kahve yapıp icecem en acısından
Allah senden de razı olsun nihalim,kaç gündür zebraya dua ediyom aklımdan cikmiyo sana da dua edicem canım ne zmn çıkarmış sonuç?hiç sıkma canını sen

Esine de anlam veremedim ya evde ki huzur en önemli olan sey,kapıyı kapatinca ardında karı koca kalır dışarda kalanlar önemli değil,evde kalana bakican yani onla gecimin olacak huzurun olacak.annesinden ötürü huzursuz etmemesi lazım seni bebeklere ve yeni düzene alışıp adapte olmaya da çalışıyordur oda,bı yandan ilgin bölünüyor mecbur,o duruma da alışmaya çalışıyordur,düzelir uyum saglayinca güzelce nihalim, stres olma lütfen lohusa sayılırsın hala sütun de önemli,bebeklerin de hisseder ayrıca canım,sen iyi ol ki onlar da iyi olsun
Ulan hemen de gözden çıkarıyoz kocaları,gaddariz samdan
Ama Bahamalar güzel fikir

Vay be degisikmis bidaha öyle deneyeyim bakalım
Samdanim dinlenmek her derdin devası gibi resmen ne kdr dinlendn o kdr iyi tabi ise başlayınca dengelerde değişti tabi düzgün dinlemedin hiç,mecbur evle de ilgileniyosun fln derken atlatamaman normal
Ulen bı gidiyom geliyom 10 sayfa birikiyor oda yarım saati buluyor okuyup beğenip son sayfaya gelmem ama geldim

Evet fazla fevri ve aceleciyiz
Hangisini okudun sen
Benm okuduğumda yazmıyordu öyle bişey
Cikarabilirm bazı insanları çok sinirimi bozmaya başlayan kişiler var bu ara

ay silmişim ya. arkadaşım atmıştı burceros un 2020 yorumuydu sanirim Instagramdan bulmuş:)

aman ya sağlıklı yaprak ağaçtan düşer mi rosss kesin çürümüştr onlar at gitsin hayatlarindan

Ahahahah evet güzel benzetme hem birbirimizin boğazını sıkmak istiyor ama aşktan titkudan tutulup kalıyoruz
Allah bozmasin inşallah ben de gözümü koc kızlarına cevireyim gelin adayi olarak ama tabi açık çek vercem gelinime ki oğlumu bırakmasın

Hoşgeldin güzel hatun :)
Bende iyiyim napim su içiyorum habire WC ye cikiyorm
Hayatım böyle devam ediyor

Kızlar bide bebek işini takip takmamayi konusmussunuz B Brunello Cicinelli C Cay6 ama en kıdemliniz olaraktan şöyle ki ilk zamanlar olur mu olmaz mı zerre umrumda değil di takvim bile tutmuyodum,yumurtlamaydi ovulasyondu zerre anlamıyodum da zaten bırak aklıma takmayi belki de cocukluktandi bilmiyorum şimdi mi? Şimdi ise 8.seneye döndü ve her gün aklımda asla ama asla sallayamiyosun umursamayim diyemiyosun bunu becerebilenin alnından öperim şahsen :)
Kur'an okudum,kitap okudum,Spor yaptım,işe güce verdim kendimi,yemek tatlı pasta yaptım örgü ördüm ve daha bir sürü şey,asla çıkmaz mı aklımdan?asllaa çıkmıyor benden yapacak bişey yok diyorum bende herşey allahtan

kesin olarak istediği yere gider diyemeyiz kuzum:) tercih dışı istanbul ankaraya da çok veriyolar. büyük ihtimalle gider ama istediği yere. ikinci şarkı ne zaman yapacakmis ki bazen bulunduğu il gondermiyo ilk şark değilse falan karışık galiba o işler biraz:) şark gorevindeyken uzatma için dilekce verip cift şark yapıp dönen de var ama:)

İkinci sark 1 sene kadar sonra Samdanım. Ama o ilk sarktayken aslında daha çok kalacakken görev gereği daha erken dönmüş. Tekrar gidecek yani kesin. Karışık aynen. Bilemiyorum ki Samdanım. Hayırlısı neyse o olsun güzel olsun inşallah

e yavrum onlar da az bi sabit dursun yahu. o kadar kahır cekmek istesem oturur anamin babamın kahrini cekerim ne demeye koca kahrı cekecem zaten bakma ben gözden cikarabiliyom diye benimki hep ağzıma bakiyo yoksa tam bir derebeyi benimki

aynen kuzum nasıl yatip kalktığımı bilmiyorum çoğu zaman:) ama çok şükür en azından işe gidiyorum kafam dağılıyo. sicak bi çay kahve iciyorum:) kafami dinliyorum yoğun olsa da ve üstüne para kazanıyorum

sen nasılsın kocisinle baristin demi:)

Kız bir koç burcunun daha hayatını yakma ya oğlak ya balık burcu insn bul onlarla çok iyi anlasiyirlar

napayim anac aranizda cakmak caksam alev alır böyle tutkulu evlilik her kula nasip olmaz siz de yer minderi dizlik kask gibi unsurlar yok
ben o görevi gorcem gelinle oğlan arasında

yani dönmek istediği yer kendi ailesinin olduğu sehirse senin ailen o şehirde değilse iki kez düşün sen:) ailelerden uzak zor ama daha sıkıntısız bi hayat oluyo:)

hakkınızda hayırlısı olsun canım:)

napayim anac aranizda cakmak caksam alev alır böyle tutkulu evlilik her kula nasip olmaz siz de yer minderi dizlik kask gibi unsurlar yok
ben o görevi gorcem gelinle oğlan arasında
Hahahahahah
Tutkudan dolayı üç bebeğe geldik

Benm annem babamda o görevi yapıyor çoğu zaman
Babam bazı huylarını çok torpuledi eşimin yoksa.smdiye ohohoooo kaç kere adliyedeydik bilmiorm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…