- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.661
Yok artık o kdr da değil yaslandirmamistirKpss den önce böyleydi
Sonrası
Valla yaşlandırıyor yaaaYok artık o kdr da değil yaslandirmamistir
İns istedigin yeri tutturur emeklerinin karşılığını alırsın guzelm :)Valla yaşlandırıyor yaaa
Amiin amiiin inşallah Rosumİns istedigin yeri tutturur emeklerinin karşılığını alırsın guzelm :)
Üff evet ben de var işte tipik yengeç
Ben de gelenekselci olduğu için beğendim aslında çok hoşuma gidiyor benm öyle yaa
Doğu görevi olacak yine 1 sene gibi bi zmn sonra. Ama değişiyor onların çok. Şimdi bile öyle.
Kardeşim bnmde Oğlak Samdanım bide bir benziyor kii yüzleri filan ben çok şaşırmıştım ya
Ahahah yok artık o kadar da değil deeevallahi yengeçler direk oğlak gördü mü aşık oluyo yaçok tatlısınız :) bütün arkadaşlarım tam istediğim gibi biri diyolar eşleri için birisi sert erkeklerden hoslaniyomus. kocasıyla tanismadan önce herkese kocam olsun beni mum ışığında dövsün diyomus. ay ne gülmüştüm duyunca
ve evet acayip benziyolar birbirlerine ya
şark dönüşü nereyi düşünüyomus :)
İyiyim rosuum senHeralde kız
Nasılsın kuzum
Allah senden de razı olsun nihalim,kaç gündür zebraya dua ediyom aklımdan cikmiyo sana da dua edicem canım ne zmn çıkarmış sonuç?hiç sıkma canını senAllah razı olsun canım.. hepinizden razı olsun.İnşaallah temiz çıkar
Eşime gelince su an dediğim gibi öncekilerim farklı ama umarım anlar hatasını iyi olunca çok iyi biri kötü olunca da kötü oluyor işte. Kötü derken de lafı sözü. Uzak umursamaz duruşu.. ama anladım ki annesiyle ben hastanedeyken burda kaldığından beridir huyu değişti sanki.
Ulan hemen de gözden çıkarıyoz kocaları,gaddariz samdanberaber yollayayım bozulurlarsa o zamanordan da bahamalara gideriz
biz de öyle yaparlar ben herkes öyle saniyodum:) bide böyle deneyin bakalım belki daha rahat olur:)
geçmedi kuzum ya:) ben tam olarak yatip dinlenemiyorum ondan gecmiyo sanırım
Ulen bı gidiyom geliyom 10 sayfa birikiyor oda yarım saati buluyor okuyup beğenip son sayfaya gelmem
Evet fazla fevri ve aceleciyiz
Hangisini okudun sen
Benm okuduğumda yazmıyordu öyle bişey
Cikarabilirm bazı insanları çok sinirimi bozmaya başlayan kişiler var bu ara
Allah bozmasin inşallahAhahahah evet güzel benzetme hem birbirimizin boğazını sıkmak istiyor ama aşktan titkudan tutulup kalıyoruz
Hoşgeldin güzel hatun :)İyiyim rosuum sen
Spor yaptım duş aldım çamaşır katladim falan ama saçımı kurutmaya gitmeden bı bakiyim dedim okumam yarım saati bulduğundan kurudu saçım beeşimdi de kahve yapıp icecem en acısından
Allah senden de razı olsun nihalim,kaç gündür zebraya dua ediyom aklımdan cikmiyo sana da dua edicem canım ne zmn çıkarmış sonuç?hiç sıkma canını sen
Esine de anlam veremedim ya evde ki huzur en önemli olan sey,kapıyı kapatinca ardında karı koca kalır dışarda kalanlar önemli değil,evde kalana bakican yani onla gecimin olacak huzurun olacak.annesinden ötürü huzursuz etmemesi lazım senibebeklere ve yeni düzene alışıp adapte olmaya da çalışıyordur oda,bı yandan ilgin bölünüyor mecbur,o duruma da alışmaya çalışıyordur,düzelir uyum saglayinca güzelce nihalim, stres olma lütfen lohusa sayılırsın hala sütun de önemli,bebeklerin de hisseder ayrıca canım,sen iyi ol ki onlar da iyi olsun❤
Ulan hemen de gözden çıkarıyoz kocaları,gaddariz samdan
Ama Bahamalar güzel fikir
Vay be degisikmis bidaha öyle deneyeyim bakalım
Samdanim dinlenmek her derdin devası gibi resmen ne kdr dinlendn o kdr iyi tabi ise başlayınca dengelerde değişti tabi düzgün dinlemedin hiç,mecbur evle de ilgileniyosun fln derken atlatamaman normal
Ulen bı gidiyom geliyom 10 sayfa birikiyor oda yarım saati buluyor okuyup beğenip son sayfaya gelmemama geldim
Kız bir koç burcunun daha hayatını yakma ya oğlak ya balık burcu insn bul onlarla çok iyi anlasiyirlarAllah bozmasin inşallahben de gözümü koc kızlarına cevireyim gelin adayi olarak ama tabi açık çek vercem gelinime ki oğlumu bırakmasın
Ahahah yok artık o kadar da değil deeehani biraz dediğim dedik olsun diye şeeediyodum ben hep
O bir şark yapmış Samdanım şmdi daha rahat bi yerde ama hiç sormadım valla tekrar sarka gittikten sonra dönüşte istedikleri yere gelebiliyorlar mı.
Ahaha istemsiz sıkıştım kız asjhsjsgHoşgeldin güzel hatun :)
Bende iyiyim napim su içiyorum habire WC ye cikiyorm
Hayatım böyle devam ediyor
İkinci sark 1 sene kadar sonra Samdanım. Ama o ilk sarktayken aslında daha çok kalacakken görev gereği daha erken dönmüş. Tekrar gidecek yani kesin. Karışık aynen. Bilemiyorum ki Samdanım. Hayırlısı neyse o olsun güzel olsun inşallahkesin olarak istediği yere gider diyemeyiz kuzum:) tercih dışı istanbul ankaraya da çok veriyolar. büyük ihtimalle gider ama istediği yere. ikinci şarkı ne zaman yapacakmis kibazen bulunduğu il gondermiyo ilk şark değilse falan karışık galiba o işler biraz:) şark gorevindeyken uzatma için dilekce verip cift şark yapıp dönen de var ama:)
Uykuda cisss cisss deyip islatmaya çalıştığımız zamanlar geldi hahahahahhaAhaha istemsiz sıkıştım kız asjhsjsg
İyiyim rosuum sen
Spor yaptım duş aldım çamaşır katladim falan ama saçımı kurutmaya gitmeden bı bakiyim dedim okumam yarım saati bulduğundan kurudu saçım beeşimdi de kahve yapıp icecem en acısından
Allah senden de razı olsun nihalim,kaç gündür zebraya dua ediyom aklımdan cikmiyo sana da dua edicem canım ne zmn çıkarmış sonuç?hiç sıkma canını sen
Esine de anlam veremedim ya evde ki huzur en önemli olan sey,kapıyı kapatinca ardında karı koca kalır dışarda kalanlar önemli değil,evde kalana bakican yani onla gecimin olacak huzurun olacak.annesinden ötürü huzursuz etmemesi lazım senibebeklere ve yeni düzene alışıp adapte olmaya da çalışıyordur oda,bı yandan ilgin bölünüyor mecbur,o duruma da alışmaya çalışıyordur,düzelir uyum saglayinca güzelce nihalim, stres olma lütfen lohusa sayılırsın hala sütun de önemli,bebeklerin de hisseder ayrıca canım,sen iyi ol ki onlar da iyi olsun❤
Ulan hemen de gözden çıkarıyoz kocaları,gaddariz samdan
Ama Bahamalar güzel fikir
Vay be degisikmis bidaha öyle deneyeyim bakalım
Samdanim dinlenmek her derdin devası gibi resmen ne kdr dinlendn o kdr iyi tabi ise başlayınca dengelerde değişti tabi düzgün dinlemedin hiç,mecbur evle de ilgileniyosun fln derken atlatamaman normal
Ulen bı gidiyom geliyom 10 sayfa birikiyor oda yarım saati buluyor okuyup beğenip son sayfaya gelmemama geldim
Kız bir koç burcunun daha hayatını yakma ya oğlak ya balık burcu insn bul onlarla çok iyi anlasiyirlar
İkinci sark 1 sene kadar sonra Samdanım. Ama o ilk sarktayken aslında daha çok kalacakken görev gereği daha erken dönmüş. Tekrar gidecek yani kesin. Karışık aynen. Bilemiyorum ki Samdanım. Hayırlısı neyse o olsun güzel olsun inşallah
Hahahahahahnapayim anacaranizda cakmak caksam alev alır böyle tutkulu evlilik her kula nasip olmaz siz de yer minderi dizlik kask gibi unsurlar yok
ben o görevi gorcem gelinle oğlan arasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?