Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen Balıkesir çok güzelmis ben de gidemedim inşallah bu yaz gideriz:)

tabki kuzum kendin için bisey yapmazsan sonra pişman oluyosun. abartmadigimiz sürece kendimize önem vermek çok gerekli bence :)
Ay, hadi inşallah

Kesinlikle Samdanım. Bazen onca koşturmacada en son kendi geliyo aklına insanın. O yüzden gerekli dediğin gibi

Az önce terör estirdi de delirtcek beni çocuk :)
Kalbini bulandirmisim kalbini kirmism
Sırf çizgi film izlemek için yemek yemedi binbir türlü ağlama senaryosu ve acitasyonuyla çekti gitti :)

Küçük ergen
İns gidicez canm delirtmezlerse beni

Düştü canm sadece burun akıntısı var şuan büyük de küçük iyilesti şükür
Ooo baya tempolu geçmiş balım sevndm senin adına :)

Ya cok guldum gobeklitepe... benim kiz da ikide bi gelip diyo anne gobeklitepeye gidebilimmiiii diye
Benm gidesim bile yok çok yoruldum
Yani kendimi yorgun hissediyorm siz gidin diyorm hayır sende geleceksin diyor illa akros
Sen git ben kalayım diyor

Mecbur gidicez artii :)

Hahaha kalbimi bulandırdın güzelmiş

Hahaha kalbimi bulandırdın güzelmiş
Bir daha sana anne demicem dedi
Deme dedm bende
Sen kötü annesin dedi
Evet oğlum haklisn dedm
Sen hep kendin git zaten sinemaya beni götürmeyin diyor
Ne zaman gitmişim diyorm
Hep gidiyorsun diyor

Huniule gezicen artık

iki saati mi büyütmüş gözünde kız çay adam hiç sensiz kalmadi mi ne aşk bu böyle
Bende sasirdim kk birinci noteri ben isten cikali pek evde bensiz kalmadi .. ise gittgm zaman da bensiz hicbisey yemezdi evde hazir biraksam bile cok cok nadirdi yani ...

haklısın deyip unutuyodu işte çok parasiz kaldim kuzum ya Allah'tan bişey olmadi yani bildiğin Allah'a emanet yasadik

sabah gene benim cuzdandan para alıp gitti galiba. hatta gidip bakayim kaç lira almış yazayim sana
Bu cok zor bi durum samdancimm ya para istemek hatta istedgn halde vermemesi filan hele calismaya alisip kendi parasni kazanan bi kadn icin cok zor bi durumm... yakin bi ablamnda yasadigi bi sknti bu Allah yardmcsi olsn onun da ... bide mesela bjz esimle brbrmzn cuzdanini cantasini ellemeyiz hic bak kac yil oldu evleneli ..

Bir daha sana anne demicem dedi
Deme dedm bende
Sen kötü annesin dedi
Evet oğlum haklisn dedm
Sen hep kendin git zaten sinemaya beni götürmeyin diyor
Ne zaman gitmişim diyorm
Hep gidiyorsun diyor

Huniule gezicen artık
Hhzha yavrum yaa Ayy çok güldüm

Ay, hadi inşallah

Kesinlikle Samdanım. Bazen onca koşturmacada en son kendi geliyo aklına insanın. O yüzden gerekli dediğin gibi

aynen öyle kuzucuk:) bugünkü çalışma plani tamam mi bakalım bitti mi konular :)

Bende sasirdim kk birinci noteri ben isten cikali pek evde bensiz kalmadi .. ise gittgm zaman da bensiz hicbisey yemezdi evde hazir biraksam bile cok cok nadirdi yani ...

anam cok tatlı yaaaa çok güldüm eşine :) Allah daim etsin çay

demekki adam yalnız kalmayi sevmiyo. benim babam ekmek almaya bile annemle gider. hiç yanından ayirmaz. annemin ayrı bi yere gitmesini istemez siyam ikizi gibiler sizin yaşlılıkta belli oldu su an

o da ellemez de ben kalkmaya usendigim için kızıyorum al iste orda diye

calissam da calismasam da zoruma gitmez benim ya. isterim ne demek vermemek adamın ciğerini sokerim ama benimki unutuyo işte unutmasa sorun yok. kafası part time çalışıyo bazen:)

şimdi de ben ondan isterim o benden ister. birbirimizin kartlarını alıyoruz bazen ödemeler için:) atmye yürümek para cekmek vakit kaybettiriyo diye sürekli paran var mi diye sorma alışkanlığı var bizde. ama unutmicam tabiki küçük cocukla evde yalnız kalan kadina para vermeyi unutmak nasıl bi mazeret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…