- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #62.741
Ay, hadi inşallahaynen Balıkesir çok güzelmis ben de gidemedim inşallah bu yaz gideriz:)
tabki kuzum kendin için bisey yapmazsan sonra pişman oluyosun. abartmadigimiz sürece kendimize önem vermek çok gerekli bence :)
Yok nihalim direk sulu yaptim hic firina vermedim bugun yemicez diyeHepsini kizartip sonra fırına sürerek mi yaptın ellerine sağlık
Olsun bir nevi kulturel faaliyet say gulimmmÇocuklarla neye gidebilirz ah ah
Rafadan tayfanin göbekli taşı mi dikili taşı mi ne varmış
Ona
Bizde kendi annemde yiyoruz
Az önce terör estirdi de delirtcek beni çocuk :)Amin samdanim
Ya evet eşinin değişik huyu varmış evde küçücük bı bebekle beş kuruş insan napar Allah korusun ateslenir bişey olur vs yada aciliyeti olan bı durum olur o yokken falan,bide şehir dışına çıkıyor aynı yerde bile değilsiniz çoğu zmn.
Neyse ki dediğin gibi ise başladında rahat etmişsin şükür samdanim Allah aratmasın :)
Oh oh masallah rosum,burun akıntısı da bı kaç gün için de gecer,okudum sinemaya gitcekmis paşalar bide iyi eğlenceler o zmn
Allah o süreçte canını sıkan herkesten canlarından uzak çıkarsın inşallah nihalim,hele hele sütünün kesilmesi ve erken doğumdan seni sorumlu tutan görümce neyse ama kocana sinir oldum ya,sanki keyfinden doğurdun erkenyanında olacağına bacisiyla bir olmuş bide ne diyim Allah fersah fersah çıkarsin seni bunalttiklarinin acısını da kocan da anlasın kadrini kıymetini senin tez vakitte inşallah ❤
Düştü canm sadece burun akıntısı var şuan büyük de küçük iyilesti şükürNapayım Rossum haftasonu diye dışarı çıktık, kardeşimin doğum günüydü dün ona aldığım bişey küçük geldi onu değiştirmeye gittik, şimdi geldik eve bişeyler yiyeceğiz yemek hazırlıyoruz. İyiyim tempolu güzel geçti bugünsen napıyosun çocuklar nasıl oldu düştü mü ateşleri
Benm gidesim bile yok çok yoruldumYa cok guldum gobeklitepe... benim kiz da ikide bi gelip diyo anne gobeklitepeye gidebilimmiiii diye
Hiç kulturleacek halim bile yok poncigimOlsun bir nevi kulturel faaliyet say gulimmm
Hahaha kalbimi bulandırdın güzelmişAz önce terör estirdi de delirtcek beni çocuk :)
Kalbini bulandirmisim kalbini kirmism
Sırf çizgi film izlemek için yemek yemedi binbir türlü ağlama senaryosu ve acitasyonuyla çekti gitti :)
Küçük ergen
İns gidicez canm delirtmezlerse beni
Bir daha sana anne demicem dediHahaha kalbimi bulandırdın güzelmiş
Bende sasirdimiki saati mi büyütmüş gözündekız çay adam hiç sensiz kalmadi mi ne aşk bu böyle
Bu cok zor bi durum samdancimm ya para istemek hatta istedgn halde vermemesi filan hele calismaya alisip kendi parasni kazanan bi kadn icin cok zor bi durumm... yakin bi ablamnda yasadigi bi sknti bu Allah yardmcsi olsn onun da ... bide mesela bjz esimle brbrmzn cuzdanini cantasini ellemeyiz hic bak kac yil oldu evleneli ..haklısın deyip unutuyodu işteçok parasiz kaldim kuzum ya Allah'tan bişey olmadi yani bildiğin Allah'a emanet yasadik
sabah gene benim cuzdandan para alıp gitti galiba. hatta gidip bakayim kaç lira almış yazayim sana
Ohh iyileşsinler çocuklar hasta olmasın yaDüştü canm sadece burun akıntısı var şuan büyük de küçük iyilesti şükür
Ooo baya tempolu geçmiş balım sevndm senin adına :)
Hhzha yavrum yaaBir daha sana anne demicem dedi
Deme dedm bende
Sen kötü annesin dedi
Evet oğlum haklisn dedm
Sen hep kendin git zaten sinemaya beni götürmeyin diyor
Ne zaman gitmişim diyorm
Hep gidiyorsun diyor
Huniule gezicen artık
Aynen kuzum anneye zulümOhh iyileşsinler çocuklar hasta olmasın ya
En sonunda bende güldüm artıkHhzha yavrum yaaAyy çok güldüm
Ay, hadi inşallah
Kesinlikle Samdanım. Bazen onca koşturmacada en son kendi geliyo aklına insanın. O yüzden gerekli dediğin gibi
Bende sasirdimkk birinci noteri ben isten cikali pek evde bensiz kalmadi .. ise gittgm zaman da bensiz hicbisey yemezdi evde hazir biraksam bile cok cok nadirdi yani ...
Bu cok zor bi durum samdancimm ya para istemek hatta istedgn halde vermemesi filan hele calismaya alisip kendi parasni kazanan bi kadn icin cok zor bi durumm... yakin bi ablamnda yasadigi bi sknti bu Allah yardmcsi olsn onun da ... bide mesela bjz esimle brbrmzn cuzdanini cantasini ellemeyiz hic bak kac yil oldu evleneli ..
Büyümüş de küçülmüş laflara ne olur ki başkaEn sonunda bende güldüm artık
Bitti çok şükür Samdanım :) yarın boş günüm ama çalışayım diyorum yine deeaynen öyle kuzucuk:) bugünkü çalışma plani tamam mi bakalım bitti mi konular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?