- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.301
Yaaaa minik seyleri girmemek mümkün miOlsun canım geriden gelmiş olman görmüş olman bile mikemmellllll
Oglann gii ne kiz mi ne kizi kiz ne arar la bazardaKız değil miydi panda? Ben kız biliyorum sanki, oğlan mı
Roosss bugün pert anamDemaa
"RosSsS ile dertli saatler"mi diyorsun yani
Kaktüs cnm o düşünse kaktüs çiçek açıyor ve bir gün ömrü varYaaaa minik seyleri girmemek mümkün mi
Çiçeğin de harika açmış maşallah
Akreplerle yasamak çok zor her an sokulma tehlikesindesinkaynanam oğlak. hem tembel hem kalpsiz
erkek kardeşim oglak hem çalışkan hem çok incedir :)
oğlum akrep tam bir avci yemin ederimAllah gelinin yardımcısı olsun. gelinimin en büyük destekçisi olmayi düşünüyorum bu yolda
yay da kocam ne onunla ne onsuz
ciko evlat ya her türlü gideri var senin içinsen cok da saapma bak bana akrep besliyom evde
Aloe vera için dedmKaktüs cnm o düşünse kaktüs çiçek açıyor ve bir gün ömrü var☺
Akreplerle yasamak çok zor her an sokulma tehlikesindesin
Aloe Verayı kimseye elletmiyorum kiralim.yuzumuze sureljm.diyorlar beni çileden çıkariuoae ben bile hasta olur ölürse öyle alırım onun harici ellemm milletteki düşmanlıga bakkAloe vera için dedm
Kakatusunde de harika ama
Benm adam kadin olsa kesin evde kalirmis erkek haliyle ben kapmisimbenimki babasını sokuyoanneyle sorun yok rosss, karısına da bana davrandığı gibi davransa çok iyi olur. ama sadece bana boyleyse herkese babasina yaptığı gibi yaparsa evde kalır
iyi geceler hatunlarrr.
ula 62 tene bildirim olur mu bee neddiniz
Herkes çıkarcı olmuş verme kız benim o deAloe Verayı kimseye elletmiyorum kiralim.yuzumuze sureljm.diyorlar beni çileden çıkariuoae ben bile hasta olur ölürse öyle alırım onun harici ellemm milletteki düşmanlıga bakk
Ya benim aloe veram 2 daldı şimdi öyle çok yavru verdi ki bak yarın atıcam. Ama annem malesef kırıp sürüyor yüzüne. Ama ona rağmen zarar gelmedi. Kendi kendini iyileştiriyor. Gerçi bende yüzüme sürerim diye almıştım ama şimdi diyorum kıramam asla içim acır.Aloe Verayı kimseye elletmiyorum kiralim.yuzumuze sureljm.diyorlar beni çileden çıkariuoae ben bile hasta olur ölürse öyle alırım onun harici ellemm milletteki düşmanlıga bakk
Benm adam kadin olsa kesin evde kalirmis erkek haliyle ben kapmisim
Annesi demiş ama BN sana kız bulup kizin başını yakamam yazık diye
Teyzesigil vesile oldu
Yoksa benim adam da evde kalıyordu
Ahahah
616. sayfadan geliyordum begene begene yoruldum biraktimsorma kimse su an yetisemiyo sanırım
sürekli okumadigim mesajlar cikiyo aradan dereden
sen neediyon
Kendi topiğine yetişemeyen bir topik sahibiyim rezillik şuaniyi geceler hatunlarrr.
ula 62 tene bildirim olur mu bee neddiniz
Diplerine nazar boncuğu soktumHerkes çıkarcı olmuş verme kız benim o de
Ellerimle buyutrum besledm
Surersem ben surerim de
Millete bak yaaa iyi nazar değmemiş bnm evde olsaydı milletin gözünden toprak bile cekilirdi
Bazen beddua bazen dua ediormkız olsa zengin ağzının içine bakan bi adam bulurduakrebin erkegi zor bence
teyzeye de dua mi edelim beddua mi bilemedim ross
616. sayfadan geliyordum begene begene yoruldum biraktim
hahahahaha mantıklı çok mantıklıDiplerine nazar boncuğu soktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?