Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akreplerle yasamak çok zor her an sokulma tehlikesindesin

Akreplerle yasamak çok zor her an sokulma tehlikesindesin

benimki babasını sokuyo anneyle sorun yok rosss, karısına da bana davrandığı gibi davransa çok iyi olur. ama sadece bana boyleyse herkese babasina yaptığı gibi yaparsa evde kalır

Aloe vera için dedm
Kakatusunde de harika ama
Aloe Verayı kimseye elletmiyorum kiralim.yuzumuze sureljm.diyorlar beni çileden çıkariuoae ben bile hasta olur ölürse öyle alırım onun harici ellemm milletteki düşmanlıga bakk

benimki babasını sokuyo anneyle sorun yok rosss, karısına da bana davrandığı gibi davransa çok iyi olur. ama sadece bana boyleyse herkese babasina yaptığı gibi yaparsa evde kalır
Benm adam kadin olsa kesin evde kalirmis erkek haliyle ben kapmisim
Annesi demiş ama BN sana kız bulup kizin başını yakamam yazık diye
Teyzesigil vesile oldu
Yoksa benim adam da evde kalıyordu
Ahahah

Aloe Verayı kimseye elletmiyorum kiralim.yuzumuze sureljm.diyorlar beni çileden çıkariuoae ben bile hasta olur ölürse öyle alırım onun harici ellemm milletteki düşmanlıga bakk
Herkes çıkarcı olmuş verme kız benim o de
Ellerimle buyutrum besledm
Surersem ben surerim de
Millete bak yaaa iyi nazar değmemiş bnm evde olsaydı milletin gözünden toprak bile cekilirdi

Ya benim aloe veram 2 daldı şimdi öyle çok yavru verdi ki bak yarın atıcam. Ama annem malesef kırıp sürüyor yüzüne. Ama ona rağmen zarar gelmedi. Kendi kendini iyileştiriyor. Gerçi bende yüzüme sürerim diye almıştım ama şimdi diyorum kıramam asla içim acır.

Benm adam kadin olsa kesin evde kalirmis erkek haliyle ben kapmisim
Annesi demiş ama BN sana kız bulup kizin başını yakamam yazık diye
Teyzesigil vesile oldu
Yoksa benim adam da evde kalıyordu
Ahahah

kız olsa zengin ağzının içine bakan bi adam bulurdu akrebin erkegi zor bence

teyzeye de dua mi edelim beddua mi bilemedim ross

iyi geceler hatunlarrr.
ula 62 tene bildirim olur mu bee neddiniz
Kendi topiğine yetişemeyen bir topik sahibiyim rezillik şuan
Ben bazen bir açıyorum 199 bildirim görmüşlüğü var bu gözlerin. Bildirim butonuna basmadan kaçıp gitmiştim
Sen napıyosun çayım

Herkes çıkarcı olmuş verme kız benim o de
Ellerimle buyutrum besledm
Surersem ben surerim de
Millete bak yaaa iyi nazar değmemiş bnm evde olsaydı milletin gözünden toprak bile cekilirdi
Diplerine nazar boncuğu soktum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…