- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.341
Sanirim dudak işlevini kaybediyorrr sssttt sen sus diyoruz gozlermiz kavga ediyor artikZıt kutuplar birbirini çeker
ama mıknatıs gibi çarpışa çarpışa bence aşınma yıpranma da oluyo sanırım
birakcan suyun içine camis gibi yatacaklarsenle ben de bahamalarda şezlongda keyif yapcaz rossss
Siz şamdanla nasıl dunursunuz erkek erkeğe :S
Ben anlamiyor cidden :Daha portakalda vitamin olan bebelerimizi kerttirdik bizben kiz o bidaha oglan doguracak InsAllah öyle olduk
Şimdi anladmşimdi olay şöyle. ciko kendi topiginde kız bebek bekleyen biriyle dünür olmus. dilosumi dislamis. ben de dilosuma kız soğur dünür olalım dedim. ona hayallerimi vaadlerimi siraladim.
ciko da çok heveslendi. ikinciyi kız doguruyum bi erkek daha doğur dünürüm ol dediolay bu
doğmamış bebelerle dunurculuk oynuyoz
Çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten son zamanlarda duyduğum en müthiş fikirşimdi olay şöyle. ciko kendi topiginde kız bebek bekleyen biriyle dünür olmus. dilosumi dislamis. ben de dilosuma kız soğur dünür olalım dedim. ona hayallerimi vaadlerimi siraladim.
ciko da çok heveslendi. ikinciyi kız doguruyum bi erkek daha doğur dünürüm ol dediolay bu
doğmamış bebelerle dunurculuk oynuyoz
Sanirim dudak işlevini kaybediyorrr sssttt sen sus diyoruz gozlermiz kavga ediyor artikahhaahs
Ayyy hayatımın o anına gelmek istiyorum bir an once şezlong limonata havuz deniz of)
İns kuzummm cmlemiznki gelsingelir kuzum o günler de geliro günler gelmez de beklemediğin daha güzel farklı günler gelir
Çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten son zamanlarda duyduğum en müthiş fikir
Koca karı kuzum benimbirdan dimem ayıpeski koca kari laflarindan
sizin heriflerin işi zor anam siz adamlarin iliginu kurutursunuznapcan işte bunlar hep kocasizliktan
hic gerek yok bosverKoca karı kuzum benimvallahi sormaya korktum zaten. Eski koca karı laflarından herşey çıkabilir,
Zaten herşeyin sebebi bu. Kocasızlık yüzünden başıma gelmeyen kalmadınapcan işte bunlar hep kocasizliktan
Nerde be yavrum. Adamları bulabiliyor muyuz ki kurutalımmsizin heriflerin işi zor anam siz adamlarin iliginu kurutursunuz
Hee yavru vatan kan ağliyidi ama bitti, nadas finished yewrimHuuhuuu
Ama topiğin yarısı yasaklı lanet olsun
@Kendinisevenbiriii ye yasak
@imzaben kocasıyla problemli
@Kutsal zebra da en son bozuktu bilmiyorum şuan nasıllar
@balbocuuu de bozuk eşiyle
@malii miydi regl olan biri regl di ama
Ben de yeni barıştım.
Topiğin tek kanadı kırık şuan nasıl uçacak bu topik
hemen melankoli yapma ciciNerde be yavrum. Adamları bulabiliyor muyuz ki kurutalımm
işemeye gidince herifi uykuya kaptiran kadinHee yavru vatan kan ağliyidi ama bitti, nadas finished yewrim
Valla kişisel temizlik bakım pasta cila kaporta herşey yaptım bugün,belkim bir ekşın yaşarız dedimherif yatağa geçti aha dedim ürkek ceylanım ağıma düştü. ama önce bi işiyim gelim dedim.anam bi baktım iki dakkada uyumuş horluyo suya düştü hayallerim
Bakınız bu gerçek bir dramdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?