Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanirim dudak işlevini kaybediyorrr sssttt sen sus diyoruz gozlermiz kavga ediyor artik ahhaahs
Ayyy hayatımın o anına gelmek istiyorum bir an once şezlong limonata havuz deniz of )

Siz şamdanla nasıl dunursunuz erkek erkeğe :S

şimdi olay şöyle. ciko kendi topiginde kız bebek bekleyen biriyle dünür olmus. dilosumi dislamis. ben de dilosuma kız soğur dünür olalım dedim. ona hayallerimi vaadlerimi siraladim.

ciko da çok heveslendi. ikinciyi kız doguruyum bi erkek daha doğur dünürüm ol dedi olay bu
doğmamış bebelerle dunurculuk oynuyoz

Şimdi anladm

Çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten son zamanlarda duyduğum en müthiş fikir

Sanirim dudak işlevini kaybediyorrr sssttt sen sus diyoruz gozlermiz kavga ediyor artik ahhaahs
Ayyy hayatımın o anına gelmek istiyorum bir an once şezlong limonata havuz deniz of )

gelir kuzum o günler de gelir o günler gelmez de beklemediğin daha güzel farklı günler gelir

Hee yavru vatan kan ağliyidi ama bitti, nadas finished yewrim
Valla kişisel temizlik bakım pasta cila kaporta herşey yaptım bugün,belkim bir ekşın yaşarız dedim herif yatağa geçti aha dedim ürkek ceylanım ağıma düştü. ama önce bi işiyim gelim dedim.anam bi baktım iki dakkada uyumuş horluyo suya düştü hayallerim
Bakınız bu gerçek bir dramdır

işemeye gidince herifi uykuya kaptiran kadin agzimda ki suyu puskurttum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…