- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.321
Senin canın sağolsun be beğeniler prensesi616. sayfadan geliyordum begene begene yoruldum biraktim
size neddiler gi. klorofil ignesi mi vuruldunuzKendi topiğine yetişemeyen bir topik sahibiyim rezillik şuan
Ben bazen bir açıyorum 199 bildirim görmüşlüğü var bu gözlerin. Bildirim butonuna basmadan kaçıp gitmiştim
Sen napıyosun çayım
616. sayfadan geliyordum begene begene yoruldum biraktim
Oğlak odun ağır takılıyor eşimden biliyorumheee pardon yay olcak o zamano da aynı o da erotik burç oğlak olmaz heralde ya
Ooo bilimsel ve ince espri bayılırımsize neddiler gi. klorofil ignesi mi vuruldunuz
Bazen beddua bazen dua ediorm
Ama geneli beddua oluyor hahahahahaah
Bulurdu kesin çünkü aşırı tembel
tam buna gore bir lafim varda neyseOoo bilimsel ve ince espri bayılırım
Yeşerdik işte napalım doğa kulübü falan
Bana ne demeliii yaa ben kendi topigimden cohh burdayimm
Bende yayım soydaşımYay olur InsAllah teyzesiii o zaman cilveli bi oglusum ossun
Yaaaaaaaa hepsinin uykuyla ne derdi vvar merkezi ediyirm ya cidden bıktırıcı bissytembellik erkeklerin geninde var bence. benimkide yay ama biraksan 20 saat uyur bana mısın demez
diğer akrosluklarina bisey diyemiyorum. ne dersek diyelim ne yaparsam yapalim gözümüzün içine baka baka yapiyo oglum inadina
Allah yardımcın olsun ross
Oğlak odun ağır takılıyor eşimden biliyorum
Valla en iyisi yaa oralar tozlanmistir zatii örümcek agi olmusturkitle de gel ciko bence
Oyyy oglusumla teyzesiii ayni burctan mi olacahhBende yayım soydaşım
Neymiş uletam buna gore bir lafim varda neyse
Siz şamdanla nasıl dunursunuz erkek erkeğe :SOyyy oglusumla teyzesiii ayni burctan mi olacahh❤
Yaaaaaaaa hepsinin uykuyla ne derdi vvar merkezi ediyirm ya cidden bıktırıcı bissy
Amin amin alisiyirsun acimiyor bir sure sonra
Bende dikkafaliyim sertim dediğim dedik bi insanm o yüzden çarpışıyoruz sonra dudaklar birleşiyorjajaabsbsvshsjmsnsbdnssn
Bir de tatlıanne nin topiğinde sanırımBana ne demeliii yaa ben kendi topigimden cohh burdayimm
Daha portakalda vitamin olan bebelerimizi kerttirdik bizSiz şamdanla nasıl dunursunuz erkek erkeğe :S
birdan dimem ayıpNeymiş ule
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?