Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bugün indirim çekiyle aynı siparişi ver diğeri gelince hemen iade et bişey olmaz ben çok yapıyorum öyle

Tekrar kargo görevlisine iade edebilirsin canım zorla sana veremezler çünkü

bugün indirim çekiyle aynı siparişi ver diğeri gelince hemen iade et bişey olmaz ben çok yapıyorum öyle
indirim crkiyle ayni siparisi verdim icine 3 urun daha attimm ayni fiyat oldu karttanda 320 tl para cekildi llimitimmde bittti :/
bisey olmmaz demi kadinda kargo gorevlisine iade edersiniz dedi
Tekrar kargo görevlisine iade edebilirsin canım zorla sana veremezler çünkü

indirim crkiyle ayni siparisi verdim icine 3 urun daha attimm ayni fiyat oldu karttanda 320 tl para cekildi llimitimmde bittti :/
bisey olmmaz demi kadinda kargo gorevlisine iade edersiniz dedi
iade kısmını doldur faturadan aynı gün içinde tekrar ver kargoya canım çünkü faturanın iade kısmını doldurmazsan kabul etmeyebilirler sonra ver kargoya bikaç güne paran iade olur kartına

Diloş nasil kaldirdin resmi siliniyormu
Evet cnm K Kendinisevenbirii sempazemden öğrenmiş olduğum bilgiye dayanarak söylüyorum
Mesaj yazidigin yazamn şikayet et butonunu yanında ... Nokta var oraya bas düzenle yazıyor düzenleyip hatta mesajı silebiliyorsun bunu yapabilmek için tahminen 6.7 DKK var cnm

iade kısmını doldur faturadan aynı gün içinde tekrar ver kargoya canım çünkü faturanın iade kısmını doldurmazsan kabul etmeyebilirler sonra ver kargoya bikaç güne paran iade olur kartına
tamam cok ttesekkur ederim fatura iade kismi dolmayinca neden kabul etmiyolar? cunku kadin hic teslim almayabilirsiniz dedi

Bi deniyim olacakmi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…