- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.441
bugün indirim çekiyle aynı siparişi ver diğeri gelince hemen iade et bişey olmaz ben çok yapıyorum öyleya size bisey sorcam
simdi ben dun kotondan sipais verdimbugunde fark ettim ki benim 30tl indirim kuponum varmis ben tekrar siparis verip baska seylerde ekledim icine , sonra musteri hizmetlerini aradim iptal edilemiyo dedi gelince teslim almayip iade edin kargo gorevlisine dedi bi sorun olmaz dimi
Tekrar kargo görevlisine iade edebilirsin canım zorla sana veremezler çünküya size bisey sorcam
simdi ben dun kotondan sipais verdimbugunde fark ettim ki benim 30tl indirim kuponum varmis ben tekrar siparis verip baska seylerde ekledim icine , sonra musteri hizmetlerini aradim iptal edilemiyo dedi gelince teslim almayip iade edin kargo gorevlisine dedi bi sorun olmaz dimi
indirim crkiyle ayni siparisi verdim icine 3 urun daha attimm ayni fiyat oldu karttanda 320 tl para cekildi llimitimmde bittti :/bugün indirim çekiyle aynı siparişi ver diğeri gelince hemen iade et bişey olmaz ben çok yapıyorum öyle
Tekrar kargo görevlisine iade edebilirsin canım zorla sana veremezler çünkü
Teşekkür ederim güzelimMaşallah ne kadar guzelsin fistigimmm
iade kısmını doldur faturadan aynı gün içinde tekrar ver kargoya canım çünkü faturanın iade kısmını doldurmazsan kabul etmeyebilirler sonra ver kargoya bikaç güne paran iade olur kartınaindirim crkiyle ayni siparisi verdim icine 3 urun daha attimm ayni fiyat oldu karttanda 320 tl para cekildi llimitimmde bittti :/
bisey olmmaz demi kadinda kargo gorevlisine iade edersiniz dedi
Diloş nasil kaldirdin resmi siliniyormu
Evet cnm K Kendinisevenbirii sempazemdenDiloş nasil kaldirdin resmi siliniyormu
tamam cok ttesekkur ederimiade kısmını doldur faturadan aynı gün içinde tekrar ver kargoya canım çünkü faturanın iade kısmını doldurmazsan kabul etmeyebilirler sonra ver kargoya bikaç güne paran iade olur kartına
bilmiyorum canım ben hep böyle yaptım garantiye aldım sanki teslim almışsın ama beğenmemişsin iade ediyomuşsun gibi yapıyosun yanitamam cok ttesekkur ederimfatura iade kismi dolmayinca neden kabul etmiyolar? cunku kadin hic teslim almayabilirsiniz dedi
Bi deniyim olacakmi acabaEvet cnm K Kendinisevenbirii sempazemdenöğrenmiş olduğum bilgiye dayanarak söylüyorum
Mesaj yazidigin yazamn şikayet et butonunu yanında ... Nokta var oraya bas düzenle yazıyor düzenleyip hatta mesajı silebiliyorsun bunu yapabilmek için tahminen 6.7 DKK var cnm
abla simd sordum musteri hizmetlerine direkt iadee de ediliyomus form doldurulmadanbilmiyorum canım ben hep böyle yaptım garantiye aldım sanki teslim almışsın ama beğenmemişsin iade ediyomuşsun gibi yapıyosun yani
hee tamam ozaman canım öyle yap hem uğraşmazsın tekrar kargoya vermekleabla simd sordum musteri hizmetlerine direkt iadee de ediliyomus form doldurulmadan
Aşırı kemiklerm ağrıyorAğrın mı var ? ateş falan
Çocuklardan geçti balimmmGünaydın rossummm niye öyle oldun bebeğim
Kuzum doktara gittin miAşırı kemiklerm ağrıyor
Ateş dünden önce azcik vardı
Yaaa kuzu çocukların yakasına dökülen bişey var hasta olmuyormuş çocuklar ondan hiç aldım mıÇocuklardan geçti balimmm
Dün kadın doğum doktorunu aradımKuzum doktara gittin mi
Almadım ama.artik alsam iyi olcakYaaa kuzu çocukların yakasına dökülen bişey var hasta olmuyormuş çocuklar ondan hiç aldım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?