- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.401
Kız normalde 10 dakikalık sürede duzenliyosun,o süre dolunca bidaha msjina girip düzenleme şansın kalmıyor,ama diloş onu 10 değil de 7 dakika olarak biliyor sanırım o yüzden 6.dakka da hoop kaldırmış resmiValla ona bende takıldım neden 6 dkya da neden 10 dk
Çokta yaşlı değilsin yayaşlıyım kuzum ben sizden34 oldum kasımda
amin canım hepimizin inşallah
Bilmiyordum ben bunuKız normalde 10 dakikalık sürede duzenliyosun,o süre dolunca bidaha msjina girip düzenleme şansın kalmıyor,ama diloş onu 10 değil de 7 dakika olarak biliyor sanırım o yüzden 6.dakka da hoop kaldırmış resmi
Atıyım mi resmiiKız normalde 10 dakikalık sürede duzenliyosun,o süre dolunca bidaha msjina girip düzenleme şansın kalmıyor,ama diloş onu 10 değil de 7 dakika olarak biliyor sanırım o yüzden 6.dakka da hoop kaldırmış resmi
Haydi gönder gelsinAtıyım mi resmii
görsen zaten hiç değilsin dersin yaşımı hiç göstermiyorum öyle diyolarÇokta yaşlı değilsin ya
Bende hiç 30 göstermiyormmgörsen zaten hiç değilsin dersin yaşımı hiç göstermiyorum öyle diyolar
maşallah çok güzelsin
Attım kız gelseneeee alooooooUlan dilos cikiyorum şimdi,sakin ben burda yokken atma resim mesimgelince istiyorum lütfen
Teşekkür ederim güzelim o senin güzelliğinmaşallah çok güzelsin
yaa gormedim bidahaaaa
Gördük valla leydimmHayirli olsun canim
Pipiyi gormuşsun
Insallah hayirlisiyla kucaginada almak nasip olurGördük valla leydimm
pipişliii bir bebişşşş
Kız sende miBilmiyordum ben bunuhahahahaha
Allah cezani verecek dilos göremedim yineAtıyım mi resmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?