- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.481
ikiz mi olcak acaba :))Kızlar ilk değerim 56,3 tü
İkinci değerim 163,3 çıktı çok şükür yükselmiş bin şükür
ben de göremedim amaAtıyım mi resmii
Alllah aşkına nerdeydin di bana simdiben de göremedim ama
topikten bildirim gelmeyince hiç bakmadım,ders çalışıyorum ,büroda kimse yok her iş bana kaldıAlllah aşkına nerdeydin di bana simdi
hadi kız ben 50 kere koymuştum bir resmimi de sonra tiskinmiştim resimdenAlllah aşkına nerdeydin di bana simdi
Yaaa canım benim kolay gelsin bak şimditopikten bildirim gelmeyince hiç bakmadım,ders çalışıyorum ,büroda kimse yok her iş bana kaldı
eski profil fotona da biraz benziyor sanki,maşaallah hoş bir kadınsın,ağız burun kibarcıkYaaa canım benim kolay gelsin bak şimdi
Çok sevndm balimmmmKızlar ilk değerim 56,3 tü
İkinci değerim 163,3 çıktı çok şükür yükselmiş bin şükür
hadi hayirli olsun kizimiz :))Şimdi doktordan çıktım kizlar net bir şekilde belli oldu artık kızımız geliyoooorr
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
B BUSR4
M mehlikanur
C Cay6
D Dilos06
kk birinci noteri
K Kendinisevenbirii
@Yasnaz
Casper25
Veeee daha unuttuğum niceleri
Haydi soyle soyleee kizin olacaginiiiŞimdi doktordan çıktım kizlar net bir şekilde belli oldu artık kızımız geliyoooorr
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
B BUSR4
M mehlikanur
C Cay6
D Dilos06
kk birinci noteri
K Kendinisevenbirii
@Yasnaz
Casper25
Amin canmmmhadi hayirli olsun kizimiz :))
Anaaa heyecandan kizin olacagini okumadim ya laaa nasl atladim oyleee cok sevndim gozun aydinnnnHaydi soyle soyleee kizin olacaginiii
Kız kız kızHaydi soyle soyleee kizin olacaginiii
Yok kuzum öyle olsa daha çok artardı herhaldeikiz mi olcak acaba :))
Çok sevndm balimmmm
Sağlıkla büyüsün gelsin bebisimz :)
Rossummmmm oley be oley beeeeeŞimdi doktordan çıktım kizlar net bir şekilde belli oldu artık kızımız geliyoooorr
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
B BUSR4
M mehlikanur
C Cay6
D Dilos06
kk birinci noteri
K Kendinisevenbirii
@Yasnaz
Casper25
Çok şükür iki mutlu haber aldık busumm biri sen biri benYok kuzum öyle olsa daha çok artardı herhalde
Rossummmmm oley be oley beeeee
Yok be gayet normal degeri hamilelikle yakndan uzktan iliskin olmadgn belliikiz mi olcak acaba :))
yani belli tabi daha 20 yasindayim bekarim nasil olsun iliskimYok be gayet normal degeri hamilelikle yakndan uzktan iliskin olmadgn bellicok cok dha yuksek degerler oluyor beta hcg denen hormon acayip cosan biseyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?