Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aminnn balimmmm
Kesin netlesti ondan heralde :)
Valla o kdr çok erkek bekliyordum ki sasiramadim bile

Ohh çok şükür kuzularım ya

Çayımm çok teşekkür ederim çok korkuyordum ya artmazsa diye

Diloşumm amin canım kuzumm burda olduğunu görmek çok mutlu etti beni ayrıca
Canim bu korku halleri hamilelik boyu suruyor biri bitiyor bi baskasi basliyor ama tatli telaslar en guzelll seyler karnnda sevdgn adamdan kendi canindan bir can tasimakkk...

Hahahahaha
Beklesin ben içeri alirm.onu kıyamam dışarda islananlari
Hem o kdr naz olmaz (kızıma soyluyorum )
yaaaaaa hahahahaahaahhaa
neyse şimdilik ex dünür diyeyim de cicinin cinsiyet belli olduktan sonra pipili değilse rahat rahat dünür derim artık

hep istemişimdir canım oglumun kaynanası iyi olsun diye

yaaaaaa hahahahaahaahhaa
neyse şimdilik ex dünür diyeyim de cicinin cinsiyet belli olduktan sonra pipili değilse rahat rahat dünür derim artık

hep istemişimdir canım oglumun kaynanası iyi olsun diye
Hahahahahah
Şimdi gece gündüz dua ediyormussun cicinin kızı olsun diye hahahahahah ayy ne gulerm

Benm annem hep damadını tuttuğu için ondan gelen bir gen var heralde
İcin rahat olsun

Hahahahaha
Beklesin ben içeri alirm.onu kıyamam dışarda islananlari
Hem o kdr naz olmaz (kızıma soyluyorum )
çok sevindim canım bak hep yine kız kaçıncı haftaya kadar göstermedi bizimki yine 11. hafta da açmış bacakları dikiyodu libişli kuzum

Mahpusluk bitti sonunda gelebildim
Sacma sapan biseyden gitmisim yine
ByNkoaLa bebis kizmiis. Ben demistim babaya naz yapiyo kesin kiz bu diye
B BUSR4 Hayirli olsun hamileymissin
Bi banlandim herkesin bebekleri cosmus
Evet babasıyla gittik gösterdi smdiden babaci olcak belli
Hoşgeldin bitanemmm

yaaaaa Allah gönlüne göre verdi rooossss çok sevindim :)

ne güzel akros da batti ama olsun yaşasın kız çocuğu alışverişi
Ahahahahahahahah aynen battı battı hemde ne battı
Çok şükür samdanmmm
Bu saatten sonra değişmez dimi
23 haftalık olduk
Hala korkuyirm hahahahaha

çok sevindim canım bak hep yine kız kaçıncı haftaya kadar göstermedi bizimki yine 11. hafta da açmış bacakları dikiyodu libişli kuzum
23 haftada gösterdi Yaaa bu nedir arkadaş dedm en sonunda isyan ettm
Akşam güzelce konistim ama
Ondan sanirm hemen göründü

Hahahahahah
Şimdi gece gündüz dua ediyormussun cicinin kızı olsun diye hahahahahah ayy ne gulerm

Benm annem hep damadını tuttuğu için ondan gelen bir gen var heralde
İcin rahat olsun
Ahhhhhhh ben de ayıptır söylemesi cok tatlıssss bir kayganayımdır hahahahahahaha

Evet babasıyla gittik gösterdi smdiden babaci olcak belli
Hoşgeldin bitanemmm
Esek sipasi Bubkizlar nankor anacim. Benimki babaci. Peh sanki o tasidi o dogurdu gibi
Olsun kiz iyidir yine de Minnos bir kariscik etekler, tokalar, bandanalar,taytlar Ahahah bayiliyorum su kiza alisveris yapmaya ben. 1 senedir almalara doyamadim
Hosbuldum kuzum

senin icin ozel olarak dua edicem persembe gecesi Rabbim sana da hayirli bir evlat nasip eylesin olur sen merak etme hic Aminnnn coookca amin

patilimmmm sana bir soru sormak istiyorum sen baya alisveris yapan birisinn belki bilgin vardir , kotondan siparis vermistim ben dun , sonra farkettim ki 30tl indirim kuponum varmis siparis iptali icin hemen mail attim farkedince ve yeni bir siparis verdim ,ayni urunleri + 1-2 bir sey daha aldim
sonra musteri hizmetleri dediki tedarik edildi ,iptal edemeyiz. kargo gelince direkt teslim almadan kargo gorevlisine iade etmek istiyorum teslim almayacagim desem sorun olur mu? poncikvegece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…