- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.521
Aminnn balimmmmBazen öyle oluyor kız takiliyosun plak gibi bende de olur o
Canım aynen sen her cagirdiginda gidiyodun misafiri gelmiş fln diyodun yani nolur ki zor zamanında yanında olsa,kayınvalidenden ne farkı kaliyo ki böyleüzüldüm valla ama sikma sen canını boşver, akros yardım edecek artık öyle böyle gecireceksin bu zmnlari hayırlısı ile kuzum
Yaa kız olacagini bildiğimiz biseydi bence ama şaşırmış gibi yapalım bariçok çok çok sevindim rosuum Allah hayırla kucağıniza almayı kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin inşallah ❤
Neyse kendime başka gelin bulayımAhahhaha saol bebegimmmmm
Cicinin oglansa onla kerticez
Kızsa seninkine kerteriz
Canim bu korku halleri hamilelik boyu suruyor biri bitiyor bi baskasi basliyor ama tatli telaslar en guzelll seyler karnnda sevdgn adamdan kendi canindan bir can tasimakkk...Ohh çok şükür kuzularım ya
Çayımm çok teşekkür ederim çok korkuyordum ya artmazsa diye
Diloşumm amin canım kuzumm burda olduğunu görmek çok mutlu etti beni ayrıca
Bir kızı 100 kişi ister bir kişi alır poncikim hahahahahahahahahahahhaNeyse kendime başka gelin bulayım
böyle 2. planda gibi oldu benim pipişli oğlum
Doğru dedinBir kızı 100 kişi ister bir kişi alır poncikim hahahahahahahahahahahha
HahahahahaDoğru dedinben şimdiden benim pipiliye söyleyeyim de ellerinde çiçekler kapınızda sırılsıklam beklesin
yaaaaaaHahahahaha
Beklesin ben içeri alirm.onu kıyamam dışarda islananlari
Hem o kdr naz olmaz (kızıma soyluyorum )
Hahahahahahyaaaaaahahahahaahaahhaa
neyse şimdilik ex dünür diyeyim decicinin cinsiyet belli olduktan sonra pipili değilse rahat rahat dünür derim artık
hep istemişimdir canım oglumun kaynanası iyi olsun diye
çok sevindim canım bak hep yine kız kaçıncı haftaya kadar göstermedi bizimki yine 11. hafta da açmış bacakları dikiyoduHahahahaha
Beklesin ben içeri alirm.onu kıyamam dışarda islananlari
Hem o kdr naz olmaz (kızıma soyluyorum )
Şimdi doktordan çıktım kizlar net bir şekilde belli oldu artık kızımız geliyoooorr
B Brunello Cicinelli
poncikvegece
B BUSR4
@mehlikanur
C Cay6
@Dilos06
kk birinci noteri
@Kendinisevenbirii
@Yasnaz
Casper25
Veeee daha unuttuğum niceleri
Ahahahahahahahah aynen battı battı hemde ne battıyaaaaaAllah gönlüne göre verdi rooossss çok sevindim :)
ne güzel akros da batti ama olsunyaşasın kız çocuğu alışverişi
23 haftada gösterdi Yaaa bu nedir arkadaş dedm en sonunda isyan ettmçok sevindim canım bak hep yine kız kaçıncı haftaya kadar göstermedi bizimki yine 11. hafta da açmış bacakları dikiyodulibişli kuzum
Ahhhhhhh ben de ayıptır söylemesi cok tatlıssss bir kayganayımdırHahahahahah
Şimdi gece gündüz dua ediyormussun cicinin kızı olsun diye hahahahahah ayy ne gulerm
Benm annem hep damadını tuttuğu için ondan gelen bir gen var heralde
İcin rahat olsun
Esek sipasiEvet babasıyla gittik gösterdi smdiden babaci olcak belli
Hoşgeldin bitanemmm
senin icin ozel olarak dua edicem persembe gecesiAhh herkes ilerde ikinciye hamile bile olurmuş dedin beni galbimden vurdunİlki nasip olurda ikinciye hamile kalır mıyım aceba birgün
sana da inşallah aklı başında efendi,edepli,Allah korkusu olan,vicdanlı, merhametli bı bey nasip olur canım,gönlüne göre versin Allah inşallah
Ahhhhhhh ben de ayıptır söylemesi cok tatlıssss bir kayganayımdırhahahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?