- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.941
Ah ah sormabakale bak şikayet ediyormuş akroşa bak sen
yaa allahımAh ah sorma
Smdi ben diğerlerine göre istahliyim ya diyor ki bu çocuk çok kilolu olursa nasıl normal doğurabilecekahhaahhaahha
Doktor da sen doğurursun o zaman onun yerine dedi ayy çok güldüm ama yaaaa
Çocuğun kilo gelişimi son aylarda belli olur şuan kilosu çok ideal dedi
Burda tek doktor var yaptıranyaa allahım
kuzum 2 sezaryenden sonra normal olabiliyor mu pekii
geçmiş olsun uykucu koalam, çabuk iyileşirsin inşaallah,Aynen al kuzummm
Benm eşim doktora bile şikayet etti beni
İşte ben gel çaylak kremi sürelim diyirm da surdurmuyor soğuk soğuk diye dedisanki keyfimizden hastayız burda heralde
Dedm
inşallah kuzum inşallah hayırlısıyla normal olur o zaman tek nefesteBurda tek doktor var yaptıran
Olabilir dedi olursa yapicaz olmazsa Allah bilir
Aslına.normal doğum istiyorm ins dikiste ayrışma vs olmaz da tekrar kesilmem
çalışıyor musun diloş, ne iş yapıyorsun?Şanslısın kuzum
Benim ki iş gereği hep gömlek hep eee bende bir giydiğimi bir daha giymiyorum fazla giymemezlik yapmışım dağ olmuş çamaşır5 gün önce çamaşır makinesi çalışmıştı hâlbuki
Şimdi icicem hepsini kuzumgeçmiş olsun uykucu koalam, çabuk iyileşirsin inşaallah,
dikkat et kendine, bitki çayı, nar portakal suyu falan iç,
limonlu ballı sıcak su vs iç
İns balimmmm(;inşallah kuzum inşallah hayırlısıyla normal olur o zaman tek nefeste
Evde ütü yapıyorummçalışıyor musun diloş, ne iş yapıyorsun?
ay ben üstte benimki iş gereği hep gömlek etek diye okudum, o yüzden ,çalışmıyor diye biliyordum zatenEvde ütü yapıyorummyemek bulaşık temizlik evde takılıyorum
bol su ,spor, ekmek seker yokwaoowwww neler yaptın böyleee tatlışşş :)
Baya vermişsin maşallaahhh
hedef kaç _?
bir tana konu hortlamış, aldatmayla ilgili, çok etkilendim ve üzüldüm yaAlın beni bdv denvallahi ban yiyeceğim
Sen etkilenme mehloşumbir tana konu hortlamış, aldatmayla ilgili, çok etkilendim ve üzüldüm ya
çok etkileniyorum elimde değil, adam komşusunun kardeşiyle aldatmış 2018 de olmuş bu olaySen etkilenme mehloşum
aman gözünü sevem
Allah ya sabırçok etkileniyorum elimde değil, adam komşusunun kardeşiyle aldatmış 2018 de olmuş bu olay
zaten eşim de bıktı artık,burda okuyup okuyup sarıyorum, akşam tlf la uğraşıyor eğilip bakıyorum ne yapıyor diyeAllah ya sabır
Okuma sen o tarz şeyleri boşver
Ben başımdan geçmesine rağmen bu kadar dert etmiyorumzaten eşim de bıktı artık,burda okuyup okuyup sarıyorum, akşam tlf la uğraşıyor eğilip bakıyorum ne yapıyor diye
Diloscum yerinde duramiyorsun bu neye işaret ban falan yeme bakGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?