- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.901
Günaydın ballar napionuzzzsgünaydınn diloşummmm
sadece bir butum var hepsinden gectim de iste hepimizi birakti zaten oda pazartesi gunu,bugun baslicam calismaya :)iyidir kuzucum senden naber nasıl geçiyor sınavlar
valla sohbet muhabbet napalımm sen napıyosunGünaydın ballar napionuzzzsne kaynationuz
oh çok şükür kuzum inşallah onuda geçersin tek seferdesadece bir butum var hepsinden gectim de iste hepimizi birakti zaten oda pazartesi gunu,bugun baslicam calismaya :)
Dag gibi ütü var onu yapıyorum ütüüü üüüü. Üüvalla sohbet muhabbet napalımm sen napıyosun
oh çok şükür kuzum inşallah onuda geçersin tek seferde
insallah ablacim :)))valla sohbet muhabbet napalımm sen napıyosun
oh çok şükür kuzum inşallah onuda geçersin tek seferde
Yok BT değilyoksam tahmin ettiğim kişi mi B.T mi
erkek olunca sana yaklaşımıda nazik oluyor onu farkettim
bide genç değil benimki 50-55 vardır çok tatlı minnoş dediğin gibi
ayy kopekleri evden uzaklastir ne yaa cahillik resmenYok BT değil
Bunun aslında kendi merkezi var bir çok alanda çok iyi şeylere imza atmış bir adam 40-45 yaşlarında
Ekstra olarak hastanelere gidiyor ama genellikle kendi muayenehanesinde
Tüp bebek, kısırlık, jinekoloji, kadın doğum gibi alanlar da seminerlere tv programlarına katılıyor .
Gerçekten 4-4lük bir adam
Erkeklerin daha nazik olduguna katılıyorum ilk hamileliğimde kadınla başladım 1 kez gittim kontrole bana söylediği köpekleri hemen evden uzaklaştır.
Ne saçmalıyorsun sen deyip odasından çıktım bir daha uğramadım bile
Ona göre veteriner olan kadınların hamile kalmaması gerek..ayy kopekleri evden uzaklastir ne yaa cahillik resmen
benim hayvanlara cok duskunlugum var sinir oluyorum boyle insanlara cok iyi demissin ohhOna göre veteriner olan kadınların hamile kalmaması gerek..
Köpekler kediler aids li ya çünkü gerzek ya.
Hamilelikte sakıncalıymış; benim 4 ayaklı çocuklarım sizden hatta benden bile temiz merak etmeyin dedim.Aynen böyle söyledim
yardıma geleyimmmmmmDag gibi ütü var onu yapıyorum ütüüü üüüü. Üü
hayvanlar insanlardan daha iyi geliyor gebelik sürecindeYok BT değil
Bunun aslında kendi merkezi var bir çok alanda çok iyi şeylere imza atmış bir adam 40-45 yaşlarında
Ekstra olarak hastanelere gidiyor ama genellikle kendi muayenehanesinde
Tüp bebek, kısırlık, jinekoloji, kadın doğum gibi alanlar da seminerlere tv programlarına katılıyor .
Gerçekten 4-4lük bir adam
Erkeklerin daha nazik olduguna katılıyorum ilk hamileliğimde kadınla başladım 1 kez gittim kontrole bana söylediği köpekleri hemen evden uzaklaştır.
Ne saçmalıyorsun sen deyip odasından çıktım bir daha uğramadım bile
Otur oturduğun yerdeyardıma geleyimmmmmm
Yerim seni yaa çabuk bitir diye gelirim iki elden daha hızlı oluruzzzOtur oturduğun yerde
Hamile haliyle gelipte dağ gibi ütü yapacakmış
Yaaaa aaaaa İki elden daha hızlı oluruz ciddimisinYerim seni yaa çabuk bitir diye gelirim iki elden daha hızlı oluruzzz
Dövecemmm seniiiii ne cevap vermiyonnnn nerdesnnnn
Pocikimmmmmmmmm
Ay MaşAllah de aman öyle olsun ben hiç biseyi ağız tadıyla yiyemiyorumCanım ben yiyorum yaiğrenmiyorum da valla
mesela çiğköfte, lahmacun, içli köfte bunları annemler yapıyor temizz, sıkıntı yok.
patates kızartması falan hamburger evde köftesini de kendim alıp hazırlayıp yapıyorum..
Bir tek dürüm falan istiyorsam dışardan yiyorum o da bilmediğim yerden asla yemem.
Civapppppp veriyorummmmDövecemmm seniiiii ne cevap vermiyonnnn nerdesnnnn
gördüm gördümYaaaa aaaaa İki elden daha hızlı oluruz ciddimisinoooovvvvwvwvwvwvwvw kaslarım nasıl kalktı gördün mü
o nasıl bir ütü kızzzzzzCivapppppp veriyorummmmütü yapiodum bitti nalet gelsin yoruldum saat 10 dan beri utumu yapılır lannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?