Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
P
Yemek hazırlığı. Nezle gibiyim inşaallah domuz gribi değildir. Dün kaptım ellaaam
ay cok gecmis olsun dikkat et kendineee inşallah sadece nezledir
afiyet olsunnnn kebap da pek severim canimi cektirdin bak simdi bende haftaya bir arkadaşla bulusucagim belki ben de yerim

Haklısın canım yapan her şekilde yapar,
Peki nasıl anladın ?

Jawlensky canım geçmiş olsun bebislerle halin kalmiyordur canım bedenden düşüyorsundur dikkat et,dinlene bildiğin kadar dinlen nihalim
Canımin içii Cook teşekkür ederim ❤❤evet yorgunluk stres birleşince bağışıklık düştü sanırım dinleniyorum elimden geldiğince sen nasılsın kusumm

Canımin içii Cook teşekkür ederim ❤❤evet yorgunluk stres birleşince bağışıklık düştü sanırım dinleniyorum elimden geldiğince sen nasılsın kusumm
kivi ,portakal,kusburnu, ceviz,fistik ve badem bide keçiboynuzu hangisi sana uygunsa tuket mutlaka bagisikligin guclensin

Allah iyiliğini versin canım inşallah bebislere ve kızına bulaşmadan geçer atlatırsın hemen❤ iyiyim bende canım eşimi bekliyorum işten gelicek özledim de

Bekliyordum ende anlaticaksin diye kizz kac gndur

Bugun mahvoldum mahrumiyet bolgesi gbi 13 14 saattir elektrgmz yoktu sarjm 0 di markette doldurdum idareten bir de misafirim vardi fjrjnda hicbisey yapamadim ama en azndan canm sklmadi cocuk dondu yani sinirkatsayim oyle yuksekki anlatamam dha yeni geldi

aynen cici yıl yeni başladı işler yoğun bizde. biterken de ayrı yoğundu gerçi
sizin de yuklenme olmuştur kaç kişi ayni anda veri giriyo kim bilir
bugün gene iki üç bozuldu benim bilgisayarım

Yaaasu düşüncene o kdr sevndm ki çok teşekkür ederim bitanem
Beni çok mutlu ettin
Evet maalesef öyle bı çete olucaz sanirm

rica ederim rossum:) ama yani tavrindan halinden belli sen çok bilinçli bi kadinsin. çocuğuna da başkasına da yeri geldiğinde dur demeyi bilirsin ve yeri geldiginde korumayi kollamayi da bilirsin keşke herkes senin gibi olabilse. ben çok beğeniyorum senin anneliğini

yaaaaa olamaz çay çok kötü olmuş ya sıcak su torban falan yok muydu ya da sisen. ocakta su kaynatıp kızının ayağına sırtına falan koyarsin oturtup. neymis kesinti sebebi peki

insan bı çocuğunu düşünüyo şöyle durumlarda

Çok çok teşekkür ederim samdanim hastayım duugusalim iyice duygulandırdın beni

Çok okudum araştırdım her yöntemi denedim diyebilirim samdanm ama bence en büyük etken sabır ve kararlılık anne kararlı olduğu sürece çocuk en sonunda anlayıp pes ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…