- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #63.981
ay cok gecmis olsun dikkat et kendineee inşallah sadece nezledirP
Yemek hazırlığı. Nezle gibiyim inşaallah domuz gribi değildir.Dün kaptım ellaaam
afiyet olsunnnn kebap da pek severim canimi cektirdin bak simdiBen çalışıyorum çıkıcam birazdannn
Eşim yemeğe götürecek beni kebapçıya gidiyokkkk
İlişkide gelinecek en iyi nokta
sevgili ile ya da koca ile kebapçıya gidip yemeklerin yanında soğan yemek
sen napıyorsun tatlımmm
Haklısın canım yapan her şekilde yapar,Mehloşumistediğin kadar tetikte ol
yapan adam tereyağından kıl çeker gibi hallediyor işinibak bana 6 ay boyunca anlamadım 4. aydan 10. aya kadar hiçççççç
halbuki herşey mükemmel harikaevliliğim süper gidiyor
kocamın telefon hep elimde
inanılmaz sevişgeniz derkennnnnnnbir baktım aldatılıyorumm şokingggggg
O yüzden çokkk şaapmatakılma
ayy afiyet olsunn mehlika ablacim her günününz boyle olsunnnBenim de kocişkom yapmış yemeği, zerdeçallı pilav, kaşarlı köfte patates
İnşaallah canimm çok teşekkür ederimay cok gecmis olsun dikkat et kendineee inşallah sadece nezledir
Vaayy mehlosum hadi yine iyisinBenim de kocişkom yapmış yemeği, zerdeçallı pilav, kaşarlı köfte patates
Canımin içii Cook teşekkür ederim ❤❤evet yorgunluk stres birleşince bağışıklık düştü sanırımJawlensky canım geçmiş olsun bebislerle halin kalmiyordur canım bedenden düşüyorsundur dikkat et,dinlene bildiğin kadar dinlen nihalim
kivi ,portakal,kusburnu, ceviz,fistik ve badem bide keçiboynuzu hangisi sana uygunsa tuket mutlaka bagisikligin guclensinCanımin içii Cook teşekkür ederim ❤❤evet yorgunluk stres birleşince bağışıklık düştü sanırımdinleniyorum elimden geldiğince sen nasılsın kusumm
Allah iyiliğini versin canım inşallah bebislere ve kızına bulaşmadan geçer atlatırsın hemenCanımin içii Cook teşekkür ederim ❤❤evet yorgunluk stres birleşince bağışıklık düştü sanırımdinleniyorum elimden geldiğince sen nasılsın kusumm
Bekliyordum ende anlaticaksin diye kizz kac gndurGünaydınnn Hatunlarrrr
Nabersinizzzzzgene işe geldim
C Cay6 evet canımm söyledikk anneleree havalara uçtularrr kayınvalidem de annem de ağladı hüngür hüngür :)
Kayınpederim çok çok mutlu oldu 1 gün sonra hemen göz aydın hediyesini getirdiii
K Kendinisevenbirii balım seninle aynı düşüncedeyim, 14. haftamdayım anneme dahi yeni söyledim
bende hemen söylenmemesi taraftarıyım, tabi ki nazara inanıyorum sürekli okuyoruz ediyoruz ama gene de ilk 3 ay çok önemli nazardan ziyade ben Allah korusun bir şey olurda 50 kişiye dert anlatırım diye söylemek istemedim. Benim 2 arkadaşım, eşiminde 2-3 arkadaşı biliyordu.
Önce ki gebeliğimde tüm İstanbul duydu neredeysekürtaj oldum ev cenaze yeri gibi idi.. 10 gün boyunca gelen giden eksilmedi, onlar geldikçe ben bana küfür ediyorlar gibi hissediyordum. Bu sefer gene bir şey olursa sessiz sedasız olsun istedim.
Napiyisn tatlim
Bi ust msjda naptigim cnmm berbatimcanım çıktı be çayuyumak istiyorum
sen naptın nasılsın:)
Hiç hoşlanmıyor tam bir ödlek tavuk
Sinirlendiğimde de karnım pıt pıt pıt atmaya başlıyor. Gerilim sinir stres düşmanı
Sen artık anasın çooook şeylere alışacaksın büşom. Ağrılar, sancılar, mide yanmaları, foşur foşur bir akıntı, kabız ya da ishal, büyümeye başlayan karnında deli gibi bir kaşıntı başlayacak, göğüslerin taş kesilecek, uçları büyüyüp koyulaşacak, uçları büyüdükçe çatlama başlayacak, birşey giyip çıkarırken göğüs acından inleyeceksin, wc ye gitmekten uyuyamayacaksın, eklem ağrıları cabasıdur sen dur daha varda yazmayayım hadi
Ama içinde bir mucize olması hepsini çekilir hale getiriyor
Büşom bir de kesinlikle günlük ped kullanma mantar ve enfeksiyon yapıyor. Ya kalın havlu peçete koy her wc ye gidişinde değiştir peçeteni yenisini koy ya da hergün iç çamaşırı değiştir.
Ben hergün çamaşır değiştiriyorum.
Toksoplazma mikrobuna karşı asla çiğ ete çiğ sucuk da dahil, hayvan dışkısına dokunma.iyi pişmemiş eti yeme.
Bence kız
E okulu icat edeni
3 kere davranış notları girdim 3 kere çöktü sistem 3 kere silindi notlar.
Kör olacaktım artık.
Allah yardımcımız olsun ya. Cumaya kadar tamamlamak zorundayız biz. Siz?
Amin samoşum
Bugün sistemlerden yana hiç şansımız yokmuş desene
Kızzz kedicik vallahi evlenince bu tip problemler size komik gelecek. Uzatmayın yahu problem bile olmayacak şeyler bunlar
Ahh pamuğum ah
En son kötü adamlardan biri gelip silahı bana doğrulttu sana 7 dk veriyorum dedi. Eşime de sana da 10 dk veriyorum dedi.
Ondan önce ölüp de acısını görmeyeceğim diye sevindim.
Ama vurulmadan uyandım çok şükür.
Bir de eşim polis okulundayken otobüste bana silah doğrultmuş bir adam görmüştüm. Sonra yanıma gelip bana 2 yeşil zeytin çekirdeği vermişti.
Yaaasu düşüncene o kdr sevndm ki çok teşekkür ederim bitanem
Beni çok mutlu ettin
Evet maalesef öyle bı çete olucaz sanirm
Bekliyordum ende anlaticaksin diye kizz kac gndur
Bugun mahvoldum mahrumiyet bolgesi gbi 13 14 saattir elektrgmz yoktu sarjm 0 di markette doldurdum idareten bir de misafirim vardi fjrjnda hicbisey yapamadim ama en azndan canm sklmadi cocuk dondu yani sinirkatsayim oyle yuksekki anlatamam dha yeni geldi
Standart cocuklarim yokBu sene standartin cok disindayiz samdanim
Laaaaaaaaaagggggnnnn kebap miiiii
Afyt olsun canmmm güzel güzel ye
Çok çok teşekkür ederim samdanim hastayım duugusalim iyice duygulandırdın benirica ederim rossum:) ama yani tavrindan halinden bellisen çok bilinçli bi kadinsin. çocuğuna da başkasına da yeri geldiğinde dur demeyi bilirsin ve yeri geldiginde korumayi kollamayi da bilirsin keşke herkes senin gibi olabilse. ben çok beğeniyorum senin anneliğini
Olanlardan bol bol yiyorum bakalım inşallah fayda eder canım sağ olasınkivi ,portakal,kusburnu, ceviz,fistik ve badem bide keçiboynuzu hangisi sana uygunsa tuket mutlaka bagisikligin guclensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?