Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah cezalarini vermesin 5 6 kez aradim kablo arizasi diyor da ne kabloyms bi yapamadilar .. lahana bebek gbi giyindik bi de misafir olnca ilk stres yaptm firin calismiyor diye sonra ocakta biseyler yaptm sonra da iyiki gelmsler dedim canimiz sklmadi ... esimde annene gec istersen aksam alirim dedi de olmadi iste ben usumedim ama insallah kizim da usumemistir .

Deli oldm samdan sinirden ya her kis boyle burda bi ariza bisey var ama neyse yapmiyola okdr kayit olusturuyoruz hala ayni sey her sene en soguk gnlerde oluyor ...

Neyse geldi 7 de insallah dha gitmez

Sen neler yaptn

seni yerim beeeennnn
geçmiş olsun canım benim:) inşallah evlatlarının hayrını da gör:)

ben çok arastirmiyorum demekki benim velet ondan zaptedilemiyo:) sabırda çok zorlanıyorum bazen be ross:) bana Allah'tan sabır diler misin:) hamilelerin duasi kabul olur:)

Canim gecms sayfalari yeni okuyorm kizlar ne dedi blmiyorum ama 6.haftada gttgmzde kese gorunuyordu benim ama kalp atisi duyamadik vajinal bakalimmi yoksa haftaya erteleyelm mi dedi doktor suan korkulacak bi durum yok erken oldgu icin karndan usg ile duyulamayabiliyor bazen dedi . Biz beklemek istedik ve 7 arti 3 te kalp atisini duymstuk . Ben anlattm tercih senindie kuzu ... kimi vajinal bakti doktor bebegm dustj diyor ama halbuki dusecekse dusuyor zaten vajinal baklmayla alakasi olmadgni dusiuyrm esle ilskye girmeye benzer bisey sonucta doktor gdne kdr ilskye de devam ediyor cogu doktor yasak demedkce ... ama kendmde vajinal istemeyp beklemeyi terch etmstm Allah korusu bisey olsa keske baktirmasaydm diyeceksen ...

sen en iyisi şişe su torbası falan bulundur çay. ocakta ısıtıp uyurken koyarsiniz ayağınıza belinize vs. kızına iyi gelir.

valla İstanbul metropol büyük şehir bilmem ne diyolar ama bi arıza olunca da saatlerce mağdur ediyolar. cidden cekilecek şey değil inşallah bi daha olmaz ya
haklısın yani her türlü. baktin olmuyo annenlere gitmek de çok mantıklı

F . K mi peki ille ogrencez dmiii

Doğru diyosun çayım bakalım pazartesi gittiğimde ne diyecek doktor, keseyi görsem yine rahat edeceğim

Vaayy mehlosum hadi yine iyisin afiyet şifa olsun
Teşekkürler canım, daha yeni mutfaktan çıkabildim,güya yemek yapmadım ama her yer bulaşık doluydu, bulaşık makinesini boşalttım yerleştirdim, fırını sildim falan,
Eşim de bitki çayı koydu şimdi, ben de sütlü kahve yapacam çok yoruldum

Akroslukla alakalı bir durum bu samdanm.seninle alakası yok insanda sabır bırakmıyorlar cidden sen ne kadar sabırlı olursan ol en sonunda seni cildirtiyorlar yani bunu basarabiliyorlar

Seninki senle değil akroslikla ilgili bir durum
Sen çok sabırlı bir annesin aslnda

ayy afiyet olsunn mehlika ablacim her günününz boyle olsunnn ♥♥♥imrendim vallahi
sizler koca isteğimi arrttiriyorsunuz gelmicem artik bu topige yaa ama
Zamanı gelince o da olacak canimcim, inşaallah çok iyi anlasabileceginiz en önemlisi çok libisli biri olur

Akroslugun kitabını çıkarırsın vesselam

Var da gerek gormedim iste insallah usumedgmizi dusunuyorum ama emiinm tekrarlayacak her sene klasiklwsti maalesef sikyet kaydida olusturuyoruz ama yokk degsmiyor

Doğru diyosun çayım bakalım pazartesi gittiğimde ne diyecek doktor, keseyi görsem yine rahat edeceğim
Gorursun kuzum merak etme

Seni ozledm kiz nerelerdesn benmde esim yenj geldi dha yeni yemek yicez de ben corba yiyecegm sade . Size afiyet olsn

Size bir şey diyim mi ben bu topikte daha yeniyken akros akros deniyordu ya mal mal bakıyordum,çok sonra anladım akrep burcundan bahsettiğinizi
Ahahahahahahahhaahahhahahaja
Yaaaa Mehlika çok güldürdün beni Allah seni
Ama akros aslında benmkine hitap şeklim
Cicinin geysasi gbi
Benmki de akrostu

kk açık oluyor genelde ama çok bakamadım, hafta sonu sınavım var,snava çalışıyorum ,bir de büroda çoğu iş bana bakıyor,iki kişi izinli, Sen de pek görünmedin gün boyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…