- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.021
Geysayi da anlamıyordum,hatta googleden atmıştım ne demek diyeAhahahahahahahhaahahhahahaja
Yaaaa Mehlika çok güldürdün beni Allah seni
Ama akros aslında benmkine hitap şeklim
Cicinin geysasi gbi
Benmki de akrostu
Wuhuwwww bu yoksa karnmdakine smdiden bir çıkma teklifi miGel askimnn premses sen ben ve pipisli hep beraber yiyelim
Kizzz okumadin mi zabah korunden beri elektrik yoktu telefnun sarji bitikti gittim markette firinda sarja taktm bjraz acilsn da haberlesebileym en azndan diye birilerle ... hem de misafirim vardi tek olsaydk dha cok bunalrdm sabah 6 bucukta kalktik yoktu elwktrik ve ev sogumustu 3 te 5 te filan gtmistir belki aksam 7 de geldikk açık oluyor genelde ama çok bakamadım, hafta sonu sınavım var,snava çalışıyorum ,bir de büroda çoğu iş bana bakıyor,iki kişi izinli, Sen de pek görünmedin gün boyu
Vallahi ornek cumlelere bakiyorum. Diyorum ki Allah Allah demek bunlari yapmalari lazimyaaa çok tatlısın. olsun napalim en azından çeşit varmış elinin altında
çocuklar yıllar geçtikçe farklılaşiyo galiba:)
Senin iki tane miVallahi ornek cumlelere bakiyorum. Diyorum ki Allah Allah demek bunlari yapmalari lazimOylesi degisikler. 4 aydir tuvaletin neresine sicmalari gerektigini gosteriyorum. Deligi isabet ettiremiyorlar. Fayansa yapiyorlar Asla yardimsiz tuvalete gidemiyorlar. Kazanimlaea bakiyorum sasiriyorum surekli. Cok komik yani benim bebeler
Yurumuyoruz suan premsese direkt kosuyoruzWuhuwwww bu yoksa karnmdakine smdiden bir çıkma teklifi mi
Bebeler deyince.iko tane çocuğun var sandm onu sordumAnlamadim desem
WuhuwwwYurumuyoruz suan premsese direkt kosuyoruz
Kebap varWuhuwww
Her gün kızıma kebap yedirecek mi
Şimdiden bu kdr şey önüne sunulması vouvvvKebap var
Lahmacun var
Cigkofte var
Icli kofte var
Borani var
Agzi acik var
Mumbar var
Kunefe var
Var da var ne isterse
10 dal adana burmasi
Besi bir yerde
Akitma bileklik
Frenk bagi
Cici bakaLim neler vaad edecekŞimdiden bu kdr şey önüne sunulması vouvvv
Akrosa diyirm bak kız elden gidiyor veriyorummmm haberin olsun
Kızım çocuk bı doğsun diyo ahahahahahah
Bakalım
amiiinnZamanı gelince o da olacak canimcim, inşaallah çok iyi anlasabileceginiz en önemlisi çok libisli biri olur
Ahhaha yok kiz okuldakileri diyordumBebeler deyince.iko tane çocuğun var sandm onu sordum
Yaa kahveyi benim yerime de içTeşekkürler canım, daha yeni mutfaktan çıkabildim,güya yemek yapmadım ama her yer bulaşık doluydu, bulaşık makinesini boşalttım yerleştirdim, fırını sildim falan,
Eşim de bitki çayı koydu şimdi, ben de sütlü kahve yapacam çok yoruldum
Haaaa ben geçmişi okumamism pat diye bende dalmismAhhaha yok kiz okuldakileri diyordum
Karne hazirligindan konusuyorduk da dunBen biraz gec devam ettirdim sohbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?