Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahahahahahhaahahhahahaja
Yaaaa Mehlika çok güldürdün beni Allah seni
Ama akros aslında benmkine hitap şeklim
Cicinin geysasi gbi
Benmki de akrostu
Geysayi da anlamıyordum,hatta googleden atmıştım ne demek diye

kk açık oluyor genelde ama çok bakamadım, hafta sonu sınavım var,snava çalışıyorum ,bir de büroda çoğu iş bana bakıyor,iki kişi izinli, Sen de pek görünmedin gün boyu
Kizzz okumadin mi zabah korunden beri elektrik yoktu telefnun sarji bitikti gittim markette firinda sarja taktm bjraz acilsn da haberlesebileym en azndan diye birilerle ... hem de misafirim vardi tek olsaydk dha cok bunalrdm sabah 6 bucukta kalktik yoktu elwktrik ve ev sogumustu 3 te 5 te filan gtmistir belki aksam 7 de geldi

yaaa çok tatlısın. olsun napalim en azından çeşit varmış elinin altında
çocuklar yıllar geçtikçe farklılaşiyo galiba:)
Vallahi ornek cumlelere bakiyorum. Diyorum ki Allah Allah demek bunlari yapmalari lazim Oylesi degisikler. 4 aydir tuvaletin neresine sicmalari gerektigini gosteriyorum. Deligi isabet ettiremiyorlar. Fayansa yapiyorlar Asla yardimsiz tuvalete gidemiyorlar. Kazanimlaea bakiyorum sasiriyorum surekli. Cok komik yani benim bebeler

Senin iki tane mi

Wuhuwww
Her gün kızıma kebap yedirecek mi
Kebap var
Lahmacun var
Cigkofte var
Icli kofte var
Borani var
Agzi acik var
Mumbar var
Kunefe var

Var da var ne isterse
10 dal adana burmasi
Besi bir yerde
Akitma bileklik
Frenk bagi

Kebap var
Lahmacun var
Cigkofte var
Icli kofte var
Borani var
Agzi acik var
Mumbar var
Kunefe var

Var da var ne isterse
10 dal adana burmasi
Besi bir yerde
Akitma bileklik
Frenk bagi

Şimdiden bu kdr şey önüne sunulması vouvvv
Akrosa diyirm bak kız elden gidiyor veriyorummmm haberin olsun
Kızım çocuk bı doğsun diyo ahahahahahah

Yaa kahveyi benim yerime de iç afiyet olsun valla erkekler mutfağa girince içine ediyolar tabiri caizse ama benim ki gül gibi toplar fena dagitsa da senin ki niye toplamiyo ki ne güzel yemek yapiyomus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…