Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar size bir şey sorucam..

Eşim iddaa oynuyor böyle ara ara ama makarasına yani işte 5 lira yatırır ne bileyim 10 lira alır işte onla gene oynar 10 oynar 100 alır ya da 10 lira da gider gibi
ufak tefek rakamlar olduğu için eşime şimdiye kadar hiç karışmadım, karışmam da..
Erkeğin sık boğaz edilmesi taraftarı bir kadın değilim.
Şimdi dün 100tl idda oynamış 6-7 bin civarı tutturmuş çok ilgilenmedim ama böyle bir rakam..

Şimdi bu haram, biz bu paraları zaten hiç kullanmadık yani hep 3-5 liralık rakamlar olduğu için.
ŞŞimdi bu 6 milyarla ne yapılır..
Bununla iddaa oynamayayım bir yere verelim diyor, ama bu paranın hayrından ne olur onu bilmiyorum ?

Siz olsanız ne yapardınız ???

Bizimde nerdeyse 10 gün olcak ateş + grip+ öksürük
Aciller full dolu
Anlamadm bende bu sene ki hastalık ne böyle çok fenalar geçmek bilmiyor valla yaaa
Aynen kuzum. Her sene daha bir agirlasiyor bu grip virusu. Surekli degisiyor. 10 sene sonra nasil dayanacagiz gribe bilemiyorum

Ben neredeyse mesaiyi bitireceğim mesela
Ben bitiril geleli epey oldu kizla ugrasmaktan bakamamisim ki saate Vallahi bugun isik hiziyla gecti ya. Neden oyle oldu ki anlamadim ben okulda da cabuk gecti zaman.

Belki kilo vermende iyi gelir tedavinize cnm ben daha 1 ayi geckindir guya birlikte dikkat etmeye baslamistikya ondan beri kilo verdin mi demek istemistim ...

Verdin mi pekii verdim deme sakin

Canim alo fetva ya danis istersen birde helalinize haram karistirmayin masallah durumunuz iyi bicok kisiye gore ordan gelecek paraya zaten ihtiyacnz olmadgi belli bidaha oynamasin bari

Aynen kuzum. Her sene daha bir agirlasiyor bu grip virusu. Surekli degisiyor. 10 sene sonra nasil dayanacagiz gribe bilemiyorum
Acaba bu kdr ateş inip çıkmadı kanında mi bişey var ki diye doktora götürdü eşim iyileşmiş demis röntgen çekmiş anlamadm bu işi ben yemn ediyirm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…