- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.281
Ben yanıma yaklastirmadm ki göz koysunben düğünde takılanları elletmedimev alcaz dedim allem ettim kallem ettim kabul ettirdim
Olur mu efenimben de dedim bana şeyettin öyle
teveccühünüz efenim aynı duygular içerisinde hisler karşılıklıOlur mu efenimsizin gibi şahsına münhasır bir hanımı bulmusken hemde nasıl seyederim
Ehem öhömteveccühünüz efenim aynı duygular içerisinde hisler karşılıklı
Tunaydiin
İyi gecelrr benceTunaydiinOkul donusu cocuk falan derken anca kk'ya atabildim kendimi
Selamlaaar kizlar
Aynen kuzum. Her sene daha bir agirlasiyor bu grip virusu. Surekli degisiyor. 10 sene sonra nasil dayanacagiz gribe bilemiyorumBizimde nerdeyse 10 gün olcak ateş + grip+ öksürük
Aciller full dolu
Anlamadm bende bu sene ki hastalık ne böyle çok fenalar geçmek bilmiyor valla yaaa
Ben neredeyse mesaiyi bitireceğim meselaHakkat saat 4 olmusUyuyalim artik
Ben bitiril geleli epey oldu kizla ugrasmaktan bakamamisim ki saateBen neredeyse mesaiyi bitireceğim mesela
Belki kilo vermende iyi gelir tedavinize cnm ben daha 1 ayi geckindir guya birlikte dikkat etmeye baslamistikya ondan beri kilo verdin mi demek istemistim ...2 hafta oldu henüz,1 kilo gitmiş ama ödemdir muhtemelen o giden, inşallah darısı yağlaraönümüzde ki ay yüzmeye başlayım diyorum eşim müsade etmiyor malesef,hijyen olmaz o havuzlar mikrop kaparsin o kdr tedaviden fln geciyoruz başa sarmayalim tekrar diyo bakalım simdi de ödem atacak detosk sularına bakıyorum aklıma yatan bulursam yapıp içmeye basliycam
Verdin mi pekii verdim deme sakin:d
Ben böyle aşirete asirt demem ağa kendi asiretimi kuruyorm deseydinahahahahhaha
Derlerdi kesin ondn şüphem yok
Kuma gelirdi erkek yapcak fiye Allahım sonumuz suluman benm olmaliya dönerdi artıkya da ben kesn alin başınıza çalın der bisardim
Ne vercem tipsizi sevindirecek zaten bişey almamış koymamış
Otursun içine yara gbi ahahhaahhahaahahah
Bana düğünde takılan küçük altınları istedi benden sanki kendi misafiri takmış gbi
Allahm aklıma geldikçe çıldırıyorum
Sence gülo verir miVerdin mi pekii verdim deme sakin
Vermemissin tmm gordum smdiBen yanıma yaklastirmadm ki göz koysun
Koysa bile verdirtmedim eşime hele versin
Canim alo fetva ya danis istersen birde helalinize haram karistirmayin masallah durumunuz iyi bicok kisiye gore ordan gelecek paraya zaten ihtiyacnz olmadgi belli bidaha oynamasin bariKızlar size bir şey sorucam..
Eşim iddaa oynuyor böyle ara ara ama makarasına yani işte 5 lira yatırır ne bileyim 10 lira alır işte onla gene oynar 10 oynar 100 alır ya da 10 lira da gider gibi
ufak tefek rakamlar olduğu için eşime şimdiye kadar hiç karışmadım, karışmam da..
Erkeğin sık boğaz edilmesi taraftarı bir kadın değilim.
Şimdi dün 100tl idda oynamış6-7 bin civarı tutturmuş çok ilgilenmedim ama böyle bir rakam..
Şimdi bu haram, biz bu paraları zaten hiç kullanmadık yani hep 3-5 liralık rakamlar olduğu için.
ŞŞimdi bu 6 milyarla ne yapılır..
Bununla iddaa oynamayayım bir yere verelim diyor, ama bu paranın hayrından ne olur onu bilmiyorum ?
Siz olsanız ne yapardınız ???
Acaba bu kdr ateş inip çıkmadı kanında mi bişey var ki diye doktora götürdü eşim iyileşmiş demis röntgen çekmiş anlamadm bu işi ben yemn ediyirmAynen kuzum. Her sene daha bir agirlasiyor bu grip virusu. Surekli degisiyor. 10 sene sonra nasil dayanacagiz gribe bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?