Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen kuzum. Her sene daha bir agirlasiyor bu grip virusu. Surekli degisiyor. 10 sene sonra nasil dayanacagiz gribe bilemiyorum
Acaba bu kdr ateş inip çıkmadı kanında mi bişey var ki diye doktora götürdü eşim iyileşmiş demis röntgen çekmiş anlamadm bu işi ben yemn ediyirm

Acaba bu kdr ateş inip çıkmadı kanında mi bişey var ki diye doktora götürdü eşim iyileşmiş demis röntgen çekmiş anlamadm bu işi ben yemn ediyirm
KC kere goturduk bizde cocugu. Bi kan almadilar. Bende sinir olmustum. Kana baksak diyorum gerek gorsem isterdim dedi kadin bna. Deli mi ne

Aynen kuzum. Her sene daha bir agirlasiyor bu grip virusu. Surekli degisiyor. 10 sene sonra nasil dayanacagiz gribe bilemiyorum
Acaba bu kdr ateş inip çıkmadı kanında mi bişey var ki diye doktora
Verdin mi pekii verdim deme sakin
Ne vericem
Aile büyüklerinin taktiklarini bile onlara göstermeden düğünden sonra el opmesinde taktirttim onları görse zaten durdurmaz
Sence gülo verir mi
Nasıl da tanımış beni

Acaba bu kdr ateş inip çıkmadı kanında mi bişey var ki diye doktora
Verdin mi pekii verdim deme sakin
Ne vericem
Aile büyüklerinin taktiklarini bile onlara göstermeden düğünden sonra el opmesinde taktirttim onları görse zaten durdurmaz
Sence gülo verir mi
Nasıl da tanımış beni

KC kere goturduk bizde cocugu. Bi kan almadilar. Bende sinir olmustum. Kana baksak diyorum gerek gorsem isterdim dedi kadin bna. Deli mi ne
Uğraşmak istemiyorlar ya bnce kesn öyle
Kaç gündür götür diyirm götürmedi
Bende akşam iyi sen bilirsin özele gotururm bende senlemi ugrascam orası dolu burası dolu diyorsun 40 lira için çocuğunu 10 gündür surunduruyorsun ne biçim insnsn sen dedm hemen randevu almış
Janabssbsbsbjssbsbshaj

Kiz burda bi tane ozel var. Onda agzina kadar dolu 1 aydir. Millet artik paraya bakmiyor Hizli hizmet almaya gidiyolar ora da ayni. Inan devletin cocuk acili daha bostu biz gittigimizde

Dediğin gbi poncigim pek hayırlı bir kazanç olmadığı için napilir hiç bilmiyirm ama evinizde kendinize harcamayın bnce
Az para da değil
Ordan gelen parayla hayır yapılır mı onu fa hiç bilmiyirm
En iyisi bana verin hahahahahahahahahahahhwwhwhwhhwhwhwhwhahahwhw

Bizim burda her yer dolu Yaaa
Alalhim çıldırdım kaç gün
Bizde ayniydik kuzum. Baktik cocuk hastaneye gittikce atlatamiyo cikarmadim evden. Disarisi mikrop. Evde kendi cabamla toparladim cocugu. Bitki caylari,siganlar,sarimsaklar,tarhanalar,meyve sebze derken dipcik gibi ayaklandi cocuk

Bizde ayniydik kuzum. Baktik cocuk hastaneye gittikce atlatamiyo cikarmadim evden. Disarisi mikrop. Evde kendi cabamla toparladim cocugu. Bitki caylari,siganlar,sarimsaklar,tarhanalar,meyve sebze derken dipcik gibi ayaklandi cocuk
Bizde öyle kuzum bende hasta oldum üzerine
Artık biz atlattık eşim hepimizin mikrobunu kaptı o hasta oldu
İns tekrarlamaz hastalık :)

Hayvan barınağına bağışlayacağız

Ya Patilim hayrı olmaz ama size gelmesin hiç. En azından ihtiyacı olan birilerine verin. Başka da ne yapılır Yani bilemedim ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…