- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.301
Acaba bu kdr ateş inip çıkmadı kanında mi bişey var ki diye doktora götürdü eşim iyileşmiş demis röntgen çekmiş anlamadm bu işi ben yemn ediyirmAynen kuzum. Her sene daha bir agirlasiyor bu grip virusu. Surekli degisiyor. 10 sene sonra nasil dayanacagiz gribe bilemiyorum
KC kere goturduk bizde cocugu. Bi kan almadilar. Bende sinir olmustum. Kana baksak diyorum gerek gorsem isterdim dedi kadin bna. Deli mi neAcaba bu kdr ateş inip çıkmadı kanında mi bişey var ki diye doktora götürdü eşim iyileşmiş demis röntgen çekmiş anlamadm bu işi ben yemn ediyirm
Acaba bu kdr ateş inip çıkmadı kanında mi bişey var ki diye doktoraAynen kuzum. Her sene daha bir agirlasiyor bu grip virusu. Surekli degisiyor. 10 sene sonra nasil dayanacagiz gribe bilemiyorum
Ne vericemVerdin mi pekii verdim deme sakin
Nasıl da tanımış beniSence gülo verir mi
Acaba bu kdr ateş inip çıkmadı kanında mi bişey var ki diye doktoraAynen kuzum. Her sene daha bir agirlasiyor bu grip virusu. Surekli degisiyor. 10 sene sonra nasil dayanacagiz gribe bilemiyorum
Ne vericemVerdin mi pekii verdim deme sakin
Nasıl da tanımış beniSence gülo verir mi
Bak çok pis muziplik yapasim var şu msjaKim kime ne veriyor gıı
Uğraşmak istemiyorlar ya bnce kesn öyleKC kere goturduk bizde cocugu. Bi kan almadilar. Bende sinir olmustum. Kana baksak diyorum gerek gorsem isterdim dedi kadin bna. Deli mi ne
Benim de benim deBak çok pis muziplik yapasim var şu msjaahahhagsvsbahah
Edebmle durayım surda köşede hahabsbsban
He geri bırakmıştım bende o zmn canımBelki kilo vermende iyi gelir tedavinize cnm ben daha 1 ayi geckindir guya birlikte dikkat etmeye baslamistikya ondan beri kilo verdin mi demek istemistim ...
Kiz burda bi tane ozel var. Onda agzina kadar dolu 1 aydir. Millet artik paraya bakmiyorUğraşmak istemiyorlar ya bnce kesn öyle
Kaç gündür götür diyirm götürmedi
Bende akşam iyi sen bilirsin özele gotururm bende senlemi ugrascam orası dolu burası dolu diyorsun 40 lira için çocuğunu 10 gündür surunduruyorsun ne biçim insnsn sen dedm hemen randevu almış
Janabssbsbsbjssbsbshaj
Kızlar size bir şey sorucam..
Eşim iddaa oynuyor böyle ara ara ama makarasına yani işte 5 lira yatırır ne bileyim 10 lira alır işte onla gene oynar 10 oynar 100 alır ya da 10 lira da gider gibi
ufak tefek rakamlar olduğu için eşime şimdiye kadar hiç karışmadım, karışmam da..
Erkeğin sık boğaz edilmesi taraftarı bir kadın değilim.
Şimdi dün 100tl idda oynamış6-7 bin civarı tutturmuş çok ilgilenmedim ama böyle bir rakam..
Şimdi bu haram, biz bu paraları zaten hiç kullanmadık yani hep 3-5 liralık rakamlar olduğu için.
ŞŞimdi bu 6 milyarla ne yapılır..
Bununla iddaa oynamayayım bir yere verelim diyor, ama bu paranın hayrından ne olur onu bilmiyorum ?
Siz olsanız ne yapardınız ???
Bizim burda her yer dolu YaaaKiz burda bi tane ozel var. Onda agzina kadar dolu 1 aydir. Millet artik paraya bakmiyorHizli hizmet almaya gidiyolar ora da ayni. Inan devletin cocuk acili daha bostu biz gittigimizde
Bizde ayniydik kuzum. Baktik cocuk hastaneye gittikce atlatamiyo cikarmadim evden. Disarisi mikrop. Evde kendi cabamla toparladim cocugu. Bitki caylari,siganlar,sarimsaklar,tarhanalar,meyve sebze derken dipcik gibi ayaklandi cocukBizim burda her yer dolu Yaaa
Alalhim çıldırdım kaç gün
Bizde öyle kuzum bende hasta oldum üzerineBizde ayniydik kuzum. Baktik cocuk hastaneye gittikce atlatamiyo cikarmadim evden. Disarisi mikrop. Evde kendi cabamla toparladim cocugu. Bitki caylari,siganlar,sarimsaklar,tarhanalar,meyve sebze derken dipcik gibi ayaklandi cocuk
Hayvan barınağına bağışlayacağızDediğin gbi poncigim pek hayırlı bir kazanç olmadığı için napilir hiç bilmiyirm ama evinizde kendinize harcamayın bnce
Az para da değil
Ordan gelen parayla hayır yapılır mı onu fa hiç bilmiyirm
En iyisi bana verin hahahahahahahahahahahhwwhwhwhhwhwhwhwhahahwhw
Yaaa çok güzel fikirHayvan barınağına bağışlayacağız
Konu açıp sordumYaaa çok güzel fikir
Ya Patilim hayrı olmaz ama size gelmesin hiç. En azından ihtiyacı olan birilerine verin. Başka da ne yapılır Yani bilemedim ki.Kızlar size bir şey sorucam..
Eşim iddaa oynuyor böyle ara ara ama makarasına yani işte 5 lira yatırır ne bileyim 10 lira alır işte onla gene oynar 10 oynar 100 alır ya da 10 lira da gider gibi
ufak tefek rakamlar olduğu için eşime şimdiye kadar hiç karışmadım, karışmam da..
Erkeğin sık boğaz edilmesi taraftarı bir kadın değilim.
Şimdi dün 100tl idda oynamış6-7 bin civarı tutturmuş çok ilgilenmedim ama böyle bir rakam..
Şimdi bu haram, biz bu paraları zaten hiç kullanmadık yani hep 3-5 liralık rakamlar olduğu için.
ŞŞimdi bu 6 milyarla ne yapılır..
Bununla iddaa oynamayayım bir yere verelim diyor, ama bu paranın hayrından ne olur onu bilmiyorum ?
Siz olsanız ne yapardınız ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?