- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.241
Detoks sadece ananasi yiyerek mi patilimAnanas ye bol boll
1 gün boyunca ananas detoksu yap
Yaa malim bunu da deneyim basitmiş hem yapması saoldukan birası yap kuzum.yani adı bira kendisi değil
2 bardak kaynar suda iki üç poşet yeşil çayı demle.ılıyınca bi şişe maden suyu ve yarım limonu sık.gel git iç.bir işetiyor ki evlere şenlik yarabbim.ödem mödem kalmaz
eşimi amcasının kızıyle evlendirmeyi düşünüyormuş babası o zamanlar,Kız öyle bir şey yok, ne alaka amca teyze kızı ?
Benim annem doğulu bile değilakraba hiç değil
ama halis muhlis dedemler aşiret
Yok direk yiyeceksin güzelimDetoks sadece ananasi yiyerek mi patilimblenderden fln mi gecircez yoksa? bide o hamile kalmaya yardımcı demişti doktorum alıyım en iyisi
kilo vermeli işleri bize sor anamYaa malim bunu da deneyim basitmiş hem yapması saol
Ana sana neden yok size neden yok eskide mi kalmışKafanda ki hayal düşmesin gülimmm
Normalde aslında öyledir
mesela benim dedem anneme evlenirken
altın kemer, akıtma, 5 mt zincir, frenk bağı takmışaşağı bırakıyorum altınları incelersin
abim doğduğu içinde anneme gene bir sürü bir şeyler
ama biz doğunca bize bişey yok hhhahahahaha
Ekran görüntüsü aldım patilim,vücudum çok su tutuyor yapiyim bakalım hepsini deneyimYok direk yiyeceksin güzelim
1 tane ananası al dilimlet
sabah 1 yumurta
1 dilim ananas
ara öğünde 2 dilim ananas 1 bardak kefir
öğlen 2 dilim ananas
ara öğün de ıhlamur yeşil çay kuşburnu vs
akşam gene anans 1-2 dilim ve yatarken yoğurt
1-2 gün bu şekilde beslen ve sonra kilo kaybını yani ödem kaybını gör
Bilemiyorum mehloş, bizimkiler aşiretler yani dedemler falan.eşimi amcasının kızıyle evlendirmeyi düşünüyormuş babası o zamanlar,
kaynım amcasının kızıyla evlendi, kayınbabamla kardeşi konuşmuş anlaşmış kaynımın sonra haberi olmuştu
aslında aşiret işinden hiç anlamıyorum, eşim de hiç anlatmaz, k.babam gelldiğinde bahsetmişlerdi biraz,Kız öyle bir şey yok, ne alaka amca teyze kızı ?
Benim annem doğulu bile değilakraba hiç değil
ama halis muhlis dedemler aşiret
ben de sadece bir yüzüğe gittim ulanAna sana neden yok size neden yok eskide mi kalmışEki Görüntüle 2574481
Hayalim böyle bir gelin olmaktı ama ola ola küçük altına gittik iyi mi hahahahahaahahah
Biz kız çocugu olduğumuz içinAna sana neden yok size neden yok eskide mi kalmışEki Görüntüle 2574481
Hayalim böyle bir gelin olmaktı ama ola ola küçük altına gittik iyi mi hahahahahaahahah
Kız maşallah sübhanallah anacim nazarım gözüm değmesinkilo vermeli işleri bize sor anamburda 2 sene önce 42 kilo vermiş hatun duruyor karşınızda
tabiki yardım ederimKız maşallah sübhanallah anacim nazarım gözüm değmesinsenin yolundan gitmek istiyom mali apla yardım et banaa
Benmde nerdeyse öyle gbi bisru oldu ha küçük altın bir ekstra bişey katmafi hayatıma :Fben de sadece bir yüzüğe gittim ulan
Şu bakış açısı önemli gerçektenben de 2 tel bileziğe gittim, altın gibi kocayı aldım
küçük müçük idare etcen işte onu bulamayanlar da var beyaBenmde nerdeyse öyle gbi bisru oldu ha küçük altın bir ekstra bişey katmafi hayatıma :F
Bu erkek çocuğu hastalığını anlamiyorm zatenBiz kız çocugu olduğumuz için
yani babamda bana yapabildklerini yaptı ama erkek cocukta durum daha baska tabi
annemde bazen anlatır evlendiğim gün kendimi taşıyamıyordum neredeyse diye
Geri almamaya söz veremem efenimtabiki yardım ederimama benim gibi geri almicaksan tabi allah o sütlü şerbetli tatlıları icad edeni bildiği gibi yapsın hep sebebim onlar oldu
Ertesi hafta geri istemesine ne dicemküçük müçük idare etcen işte onu bulamayanlar da var beya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?