Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa malim bunu da deneyim basitmiş hem yapması saol

Kız öyle bir şey yok, ne alaka amca teyze kızı ?
Benim annem doğulu bile değil akraba hiç değil

ama halis muhlis dedemler aşiret
eşimi amcasının kızıyle evlendirmeyi düşünüyormuş babası o zamanlar,
kaynım amcasının kızıyla evlendi, kayınbabamla kardeşi konuşmuş anlaşmış kaynımın sonra haberi olmuştu

Detoks sadece ananasi yiyerek mi patilim blenderden fln mi gecircez yoksa? bide o hamile kalmaya yardımcı demişti doktorum alıyım en iyisi
Yok direk yiyeceksin güzelim
1 tane ananası al dilimlet
sabah 1 yumurta
1 dilim ananas
ara öğünde 2 dilim ananas 1 bardak kefir
öğlen 2 dilim ananas
ara öğün de ıhlamur yeşil çay kuşburnu vs
akşam gene anans 1-2 dilim ve yatarken yoğurt

1-2 gün bu şekilde beslen ve sonra kilo kaybını yani ödem kaybını gör

Ana sana neden yok size neden yok eskide mi kalmış

Hayalim böyle bir gelin olmaktı ama ola ola küçük altına gittik iyi mi hahahahahaahahah

Ekran görüntüsü aldım patilim,vücudum çok su tutuyor yapiyim bakalım hepsini deneyim sağol

eşimi amcasının kızıyle evlendirmeyi düşünüyormuş babası o zamanlar,
kaynım amcasının kızıyla evlendi, kayınbabamla kardeşi konuşmuş anlaşmış kaynımın sonra haberi olmuştu
Bilemiyorum mehloş, bizimkiler aşiretler yani dedemler falan.
Urfa da hala devam ediyor . isim veremeyeceğim.
bundan 37-38 sene öncesinden bahsediyorum.. babam annemi görüyor, annemler Urfaya gidiyorlar babasının işi dolayısı ile . babam illede istiyor annemi.
annemin babası da aşiretler doğulular diye vermek istemiyor.
babamın babası da gidip annemi istiyor sonra ver yansın

Kız öyle bir şey yok, ne alaka amca teyze kızı ?
Benim annem doğulu bile değil akraba hiç değil

ama halis muhlis dedemler aşiret
aslında aşiret işinden hiç anlamıyorum, eşim de hiç anlatmaz, k.babam gelldiğinde bahsetmişlerdi biraz,
eskisi gibi değil falan diye konuşulmuştu

Ana sana neden yok size neden yok eskide mi kalmış Eki Görüntüle 2574481

Hayalim böyle bir gelin olmaktı ama ola ola küçük altına gittik iyi mi hahahahahaahahah
Biz kız çocugu olduğumuz için
yani babamda bana yapabildklerini yaptı ama erkek cocukta durum daha baska tabi

annemde bazen anlatır evlendiğim gün kendimi taşıyamıyordum neredeyse diye

kilo vermeli işleri bize sor anam burda 2 sene önce 42 kilo vermiş hatun duruyor karşınızda
Kız maşallah sübhanallah anacim nazarım gözüm değmesin senin yolundan gitmek istiyom mali apla yardım et banaa

Kız maşallah sübhanallah anacim nazarım gözüm değmesin senin yolundan gitmek istiyom mali apla yardım et banaa
tabiki yardım ederim ama benim gibi geri almicaksan tabi allah o sütlü şerbetli tatlıları icad edeni bildiği gibi yapsın hep sebebim onlar oldu

Biz kız çocugu olduğumuz için
yani babamda bana yapabildklerini yaptı ama erkek cocukta durum daha baska tabi

annemde bazen anlatır evlendiğim gün kendimi taşıyamıyordum neredeyse diye
Bu erkek çocuğu hastalığını anlamiyorm zaten
Bu konuda yaram derin tamam kanar yarım kalan talan sabır taşında eritiliri zama kayan bir yildiz atmosferse bendim
Bazen konsirken kendimi cezaya bağlıyorum hahahahahah

tabiki yardım ederim ama benim gibi geri almicaksan tabi allah o sütlü şerbetli tatlıları icad edeni bildiği gibi yapsın hep sebebim onlar oldu
Geri almamaya söz veremem efenim bir gebelik gerçekleşirse hepsini aladabilirim ama yaza kadar ne verdim kâr
Kız o sütlü şerbetli tatlılar dost mu düşman mı belirsiz zaten sus hiç girme onlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…