- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.341
kötü birsey demedim ki ama. kalp kirdiysam özür dilerim. ordaki mantık şu; idrar necis ve pistir. onunla abdest alinir mi? o zaman haram para ile de hayır yapılmaz. bunu demek istemiştim :)Sen miydin oyani bunu da ayni topigi paylastgm birinin yazmis olmasi kirik kalp ben yaziklarim olsun
Ne ozru kuzum olur mu oyle sey :)kötü birsey demedim ki ama. kalp kirdiysam özür dilerim. ordaki mantık şu; idrar necis ve pistir. onunla abdest alinir mi? o zaman haram para ile de hayır yapılmaz. bunu demek istemiştim :)
ya ben durumunuzu anlıyorumNe ozru kuzum olur mu oyle sey :)
Hayir dan ziyade ne yapabilirim idi zaten birine yardim da yapacak olsam zaten paranin nereden geldigini soyleyecktim kabul eder ya da etmezdi o kisinin kendisine kalmis ama daha iyi bir seye vesile olacak 4 ayakli minnoslarin karni doyacak
Ciciimm güzel öğretmenimHele bakın kim geldi; The Uykusuz Nefer, The Eğitim Şehidi, The Yıpranık Gebe Cici geldi
Öncelikle mutlu bir haber vermek istiyorum. Yapılan deneme sınavında ilçe 1. Si ilçe 2.si ve ilçe 4. Sü benden çıktı. Aynı zamanda ilçe 1.si olan öğrencim il 4.sü oldu. Sınıfım tüm derslerde il genelinden yüksek başarı oranında çıktı, müdürden tebrik aldım
Beni sinir hastası ettiler ama kendimi paraladıklarım işe yaramış bari şükür
Bende onları ödül olarak yarın sinemaya götüreceğim
Keşke yaşanmasaydı diyerek söze başlamak istiyorum. Öncelikle şunu söylemek zorundayım kırgınlığım çok büyük, Allah'ın bildiğini kuldan saklayamam. Tabi madalyonun diğer yüzüne baktığımızda bir şekilde sende kırıldın. Bilmeni isterim, ben ne seni ne de herhangi bir üyeyi asla kırmak için tek bir kelime kullanmadım. Kendimi oyun günü ve belki diğer günler kaba ifade etmiş olabilirim. Ama asla içimde zerre kötülükle yapmadım, yapmam.
Şahsım adına, bildiğim bilmediğim kırdığım her an için bende özür dilerim. Barış eli uzattığın için teşekkür ederim.
Bilmiyorum ister misin ama muhabbet etmek istediğin her zaman seni burda görmekten mutluluk duyarız.
________
Eee nasılsınız bakalım kertenkelelerim ♥
(Birkaç e-okul işlemi sonrası geleceğim)
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Yaa ben burda böyle yazanların günlük hayatta dikkat ettiğine çok da inanmıyorum. Burdan böyle kafalarına göre yazıyorlar gibi geliyor vallahiiHele biri yazmış ki
siz boğazınızdan haram lokma geçirmek istemiyorsunuz sizin boğazınız temiz başkasının ki kirli mi
ne cevap vericen smdi buna
Sanarsin hic kul hakki yememislerYaa ben burda böyle yazanların günlük hayatta dikkat ettiğine çok da inanmıyorum. Burdan böyle kafalarına göre yazıyorlar gibi geliyor vallahii
Ben de öyle düşünüyorum Patilim. Daha doğrusu böyle kin ve nefret dolu yazanlar ddğişik yanii ne biliiim.Sanarsin hic kul hakki yememisler
Hayir onu gectim acaba omru hayatlarin da 1 kez bir hayvanin basini oksadilar mi acaba hic sanmiyorum..
ya burasi farkli, dilinde terazisi yok. insanlar gercek hayatta rahatlikla yaptigi birseyi asla yapmazmis gibi anlatabiliyor yada tam tersi.Sanarsin hic kul hakki yememisler
Hayir onu gectim acaba omru hayatlarin da 1 kez bir hayvanin basini oksadilar mi acaba hic sanmiyorum..
Sorun yok Persembe aksami mubarek cumaya baglaniyoruzBen de öyle düşünüyorum Patilim. Daha doğrusu böyle kin ve nefret dolu yazanlar ddğişik yanii ne biliiim.
Bide şey var ya hani çok gülüyorumSorun yok Persembe aksami mubarek cumaya baglaniyoruz
Cok net yazdklarm belli idi aslinda
Oyy oyu MaşAllah cnm başarıları daim olsun öğrencilerinin insAllahHele bakın kim geldi; The Uykusuz Nefer, The Eğitim Şehidi, The Yıpranık Gebe Cici geldi
Öncelikle mutlu bir haber vermek istiyorum. Yapılan deneme sınavında ilçe 1. Si ilçe 2.si ve ilçe 4. Sü benden çıktı. Aynı zamanda ilçe 1.si olan öğrencim il 4.sü oldu. Sınıfım tüm derslerde il genelinden yüksek başarı oranında çıktı, müdürden tebrik aldım
Keşke yaşanmasaydı diyerek söze başlamak istiyorum. Öncelikle şunu söylemek zorundayım kırgınlığım çok büyük, Allah'ın bildiğini kuldan saklayamam. Tabi madalyonun diğer yüzüne baktığımızda bir şekilde sende kırıldın. Bilmeni isterim, ben ne seni ne de herhangi bir üyeyi asla kırmak için tek bir kelime kullanmadım. Kendimi oyun günü ve belki diğer günler kaba ifade etmiş olabilirim. Ama asla içimde zerre kötülükle yapmadım, yapmam.
Şahsım adına, bildiğim bilmediğim kırdığım her an için bende özür dilerim. Barış eli uzattığın için teşekkür ederim.
Bilmiyorum ister misin ama muhabbet etmek istediğin her zaman seni burda görmekten mutluluk duyarız.
________
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Angaraliyizzz yavru biz delikanlı dobra dobrayiz neyi istemedik de yapmadık laaaaEki Görüntüle 2574574
Angaraliyizzz yavru biz delikanlı dobra dobrayiz neyi istemedik de yapmadık laaaaEki Görüntüle 2574574
Kimler geliyuuuur neler yaptin de bakayimB Brunello Cicinelli geliyorrrrr
Ama ben gidiyorum beybimmmm
Akşama çok misafir geliyürrr yemekler yapılacak
Tatlı yapmaya gidiyorum
Hemen gidip konuya bakmaliyimKonu açıp sordumben diyorum ankara millet diyor dötüm kara
Ya sabır ya Allaahh
Neyse ki sonuca bağladık
Bu bdv dekiler gerçekten akıllarını kaybetmiş hesakın girmeyin oraya
Ne yüce gönüllü gacisin sen cicimHele bakın kim geldi; The Uykusuz Nefer, The Eğitim Şehidi, The Yıpranık Gebe Cici geldi
________
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
Fit mutlu anne
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
E Efruzi
@LadyMorganas
Napiyim yaa koşturmaca anneme misafir geliyor yemek fln hazırlıyoruz cnm sen napionKimler geliyuuuur neler yaptin de bakayim
Ne yemek tatli yaptin anlamnda neler yaptin dedmNapiyim yaa koşturmaca anneme misafir geliyor yemek fln hazırlıyoruz cnm sen napion
Krediyle ev alıp araba alırken faizin olduğunu ve onun da haram olduğunu bilmeyen insn var şu dünyadaSanarsin hic kul hakki yememisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?