Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen miydin o yani bunu da ayni topigi paylastgm birinin yazmis olmasi kirik kalp ben yaziklarim olsun
kötü birsey demedim ki ama. kalp kirdiysam özür dilerim. ordaki mantık şu; idrar necis ve pistir. onunla abdest alinir mi? o zaman haram para ile de hayır yapılmaz. bunu demek istemiştim :)

kötü birsey demedim ki ama. kalp kirdiysam özür dilerim. ordaki mantık şu; idrar necis ve pistir. onunla abdest alinir mi? o zaman haram para ile de hayır yapılmaz. bunu demek istemiştim :)
Ne ozru kuzum olur mu oyle sey :)
Hayir dan ziyade ne yapabilirim idi zaten birine yardim da yapacak olsam zaten paranin nereden geldigini soyleyecktim kabul eder ya da etmezdi o kisinin kendisine kalmis ama daha iyi bir seye vesile olacak 4 ayakli minnoslarin karni doyacak

ya ben durumunuzu anlıyorum bak samimi olayim benim fikrim kesinlikle o parayi yemezdim. cunku o tur bi para yuzunden cok cektik. ama insanlik halidir bi zor durumda falan olsam belki de catir catir yerdim

Ciciimm güzel öğretmenim hep böyle emeklerinin karşılığını aldığın güzel öğrencilerin olsuuun ben de tebrik ederiiim

Hele biri yazmış ki
siz boğazınızdan haram lokma geçirmek istemiyorsunuz sizin boğazınız temiz başkasının ki kirli mi

ne cevap vericen smdi buna
Yaa ben burda böyle yazanların günlük hayatta dikkat ettiğine çok da inanmıyorum. Burdan böyle kafalarına göre yazıyorlar gibi geliyor vallahii

Yaa ben burda böyle yazanların günlük hayatta dikkat ettiğine çok da inanmıyorum. Burdan böyle kafalarına göre yazıyorlar gibi geliyor vallahii
Sanarsin hic kul hakki yememisler
Hayir onu gectim acaba omru hayatlarin da 1 kez bir hayvanin basini oksadilar mi acaba hic sanmiyorum..

Hayir onu gectim acaba omru hayatlarin da 1 kez bir hayvanin basini oksadilar mi acaba hic sanmiyorum..
Ben de öyle düşünüyorum Patilim. Daha doğrusu böyle kin ve nefret dolu yazanlar ddğişik yanii ne biliiim.

ya burasi farkli, dilinde terazisi yok. insanlar gercek hayatta rahatlikla yaptigi birseyi asla yapmazmis gibi anlatabiliyor yada tam tersi.

Sorun yok Persembe aksami mubarek cumaya baglaniyoruz
Cok net yazdklarm belli idi aslinda
Bide şey var ya hani çok gülüyorum bir yorum yapıyorlar her yerinden mahsus yapıldığı belli ve hemen şakşakcıları geliyor

Aynen Patilim. Neyse sonuca bağlandı

Oyy oyu MaşAllah cnm başarıları daim olsun öğrencilerinin insAllah başarılı öğrenci her zmn gurur kaynağı öğretmenine de ailesine de

Ne yüce gönüllü gacisin sen cicim güzel kalplim başarılarının devamını dilerim

Napiyim yaa koşturmaca anneme misafir geliyor yemek fln hazırlıyoruz cnm sen napion
Ne yemek tatli yaptin anlamnda neler yaptin dedm
Ben kizima bere oruyordum 2.yi bitirdim esimi bekliyorm gelsnde onun parmaklarina sarip ponpon yapip dikcem bugunku mesgalem bu zar zor evi supurdum elm ise gitmedi bugun camasir yikandi kurutmada suan oyle istee yerleri silip toz alsam ne ka guzel olurdu

Krediyle ev alıp araba alırken faizin olduğunu ve onun da haram olduğunu bilmeyen insn var şu dünyada hey yavrum heeey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…