- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #6.361
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, o kadar iyi hemdeHee yavru vatan kan ağliyidi ama bitti, nadas finished yewrim
Valla kişisel temizlik bakım pasta cila kaporta herşey yaptım bugün,belkim bir ekşın yaşarız dedimherif yatağa geçti aha dedim ürkek ceylanım ağıma düştü. ama önce bi işiyim gelim dedim.anam bi baktım iki dakkada uyumuş horluyo suya düştü hayallerim
Bakınız bu gerçek bir dramdır
yok be cok retroVoooovvv
Naaaaaasssiiillll uyur nasılHee yavru vatan kan ağliyidi ama bitti, nadas finished yewrim
Valla kişisel temizlik bakım pasta cila kaporta herşey yaptım bugün,belkim bir ekşın yaşarız dedimherif yatağa geçti aha dedim ürkek ceylanım ağıma düştü. ama önce bi işiyim gelim dedim.anam bi baktım iki dakkada uyumuş horluyo suya düştü hayallerim
Bakınız bu gerçek bir dramdır
Hele bi yarın olsun vurucam gırbacı vurucam gırbacıSeni o kadar iyi anlıyorum ki, o kadar iyi hemde
Temizlik yapmaktan yorgunum, beğenip kaçıyorum..Bu doğru,
Nerelerdesin kız delüm
Çok sukur kafaları yedik dibine ekmek baniyozHepiniz delisiniz
Kış uykusuna yatırBenim uyuyan ayuuu kalmıyor
Hacca gitmekte pahalilasti artık. Oraya da zenginler gidecek sadece..Gaci dedm hacı çıktı
Hacilar geliyor diye herhalde
Valla öyle bi uyuyoki gemi motoru halt etmişNaaaaaasssiiillll uyur nasıl
İnanmıyorum senin gbi hacıya yapılamaz bu
Değer bilmiyorlar veeee hic hemde
Ben yatirmadan kendi yattı ayu kış uykusuna geçiş yaptı havalarda serinlemişken hayaller suya düştüKış uykusuna yatır
Ucamiycaz bu durumda ben hem aram kotu.hem regl basldi bugn 1 2 gndur dha ilimlydik bi harwketlenme olabilirdi fekatt regl de buna tas koydu napalm akilli olup bunca zaman beni kirip durmasaydi ...Huuhuuu
Ama topiğin yarısı yasaklı lanet olsun
@Kendinisevenbiriii ye yasak
@imzaben kocasıyla problemli
@Kutsal zebra da en son bozuktu bilmiyorum şuan nasıllar
@balbocuuu de bozuk eşiyle
@malii miydi regl olan biri regl di ama
Ben de yeni barıştım.
Topiğin tek kanadı kırık şuan nasıl uçacak bu topik
Evet annemler 43bin e gittiler ki orda aldıkları da içinde olsa bi gitmiştir 50 (;Hacca gitmekte pahalilasti artık. Oraya da zenginler gidecek sadece..
Hayaller kurardik biz yıllar önceBen yatirmadan kendi yattı ayu kış uykusuna geçiş yaptı havalarda serinlemişken hayaller suya düştü
Bugün herkes finishtoValla öyle bi uyuyoki gemi motoru halt etmişyoruluyo kız kıyamam
Bugün haberler de gösterdiler konaklama fiyatlarıni yuh dedim... Diyorum ya orası da zenginin yeri oldu..Evet annemler 43bin e gittiler ki orda aldıkları da içinde olsa bi gitmiştir 50 (;
Zaten baya da değişik lüks yani her yani
Anlamadım ben bu isleri
Hayaller kurardik biz yıllar önce
Hic yoktu hesapta uyumak boyleeee
Diriririmmm diririririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?