- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.501
Bende 5Yaaaaaaa
Senin 7. Yıl donumunj yesinler
Şaka Maka bizde 7. Yılı devirdik Yaaa busu çok enteresaning
bak istersen kızını alabilirim oğluma sabah avakadolar akşam mangolar tropik ülkeler ne dersinAhahhahaah
Ayy bırak zengin olsun havası olsun ananslar avakadolar mangolar havada ucussun
Kublodoir diye üye var ya onun profilindehahahaha ay ben kaçırmışım hemen bakıyım ona
yaa siz evlilikte biz birliktelikte 7. yıl
biz tam yıldönümümzde nikahlandık o yüzden evlilikte 2. birliktelikte 7. yılımız olcak inşallah
İmmmmm :)bak istersen kızını alabilirim oğluma sabah avakadolar akşam mangolar tropik ülkeler ne dersin
Yaşlandık ve dilos dilos dilosBende 5
ben olsam benim oğlumu kaçırmazdım anası gibi güzellll akıllııııı tuttuğunu koparann azimli yağız bi delikanlı olcak benim paşamİmmmmm :)
Çok güzel etkileyici teklifler var bu ara ponçik ve sen çok güzel vaadlerde bulunuyorsunuz hahahaahh
Ahahahhahahaben olsam benim oğlumu kaçırmazdım anası gibi güzellll akıllııııı tuttuğunu koparann azimli yağız bi delikanlı olcak benim paşambabayı hiç saymıyorum o sütlük
Gene ne yaptınSizeee hoçcAkalınnn demek için geldim hoçcAkalınnn
Ban yiyip gelirim 12 güneunutmayin beniii
Bu gidişle banlarla yok olacaksın gbime geliyor dilosSizeee hoçcAkalınnn demek için geldim hoçcAkalınnn
hiiiççç dimii ben taşıyorum onu 9 ay babasının buna katkısı ne 3 saniyelik atış pöhhAhahahhahaha
Sana benzeyecek tabi babası da kimmişhıh
şimdi baktımKublodoir diye üye var ya onun profilinde
Evet biliyorum söylemiştin ins size getirdiği mutluluktan bize de getirir bebeisim :)
GENEE NAPTINNNNNNNSizeee hoçcAkalınnn demek için geldim hoçcAkalınnn
Ah ah keşke taşımakla bitsehiiiççç dimii ben taşıyorum onu 9 ay babasının buna katkısı ne 3 saniyelik atış pöhh
Bana da öyle geliyor gulommmBu gidişle banlarla yok olacaksın gbime geliyor dilos
Öyle şekil sukul yapcagina direk yazsaymis akıl kurcalatiyir hahahahahahahahaşimdi baktım
kız 10.000 i 60 a bölmüş sadece
sonrada onu 24 e bölmüş güne çevirmiş
ama adam uğraşmış yani
inşallah rossummm
ayy benimkide karıştı hep onu yapma bunu giydirme bende safmışım heralde bişi demedim bunda açıldı gözlerim kimseyi karıştırtmamAh ah keşke taşımakla bitse
Doğumu sancısı emzirmesi kusması
Oy anam oy
Onlar bakarlar sadece bir de bilmislik yaoarlar bir gün işime karıştı al emzir emzirebiliyirsan dedm
3 saniye mihiiiççç dimii ben taşıyorum onu 9 ay babasının buna katkısı ne 3 saniyelik atış pöhh
hangi bdv söyle bende gelem hiç banlanmamış biri olarak arkandayımBana da öyle geliyor gulommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?