- 3 Eylül 2019
- 976
- 2.500
- 43
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.461
olur canım bende şuan 34 yaşındayım yaş olarak diyorsan oluyo şükür aratmadı rabbim ikisinide hatta kızımda yapamadıklarım vardı bunda yapmaya çalışıcam ama yaparkende kızımı asla es geçmicem şimdiden evde iki çocuk fikri çok güzel geliyo olunca nasıl olur bilmiyorum ama kızım benden hevesli nezaman gelicek diye soruyo onu heycanlı görünce ben daha çok seviniyorum. tek başına şuan çok canı sıkılıyo kardeş fikri kızıma çok iyi geldi doğduğunda eminim kıskanıcak ama oda zamanla alışır bu durumaEvet kardeş çok güzel bir şey çok iyi biliyorum, ablamdan ötürü :)
Ama düşünmüyorum kuzumm.. sebebini bilmiyorum.
1 tane olsun bütün enerjimi, hayatımı ona harcayayım istiyorum. Onun için en iyisini yapayım tüm imkanlarımı ona kullanayım istiyorum.
Şuan düşüncem bu yönde , ilerde ne olur blmiyorum ama şuan düşünmüyorum :)
Zaten düşünsem de.. çocuk 3-4 yasından önce düşünmem o zaman da 34 yaşına gelmiş oluyorum; o saatten sonra olur mu düşünür müyüm bilemedim
O idda parasını hiç sorma büşümm, millet neler dediher şeyin hayırlısı kuzum Allahım gönlünüze göre versin o kadar minnoş tatlısınız ki
o iddia parasını kendinize harcamak istememeniz bile beni duygulandırdı
böyle düşünceli insanlar çok yok artık genelde haram helal ayırt etmeden harcarlar
işte böyle olduğunuz için zaten Rabbim size her şeyin en güzelini verecektir kuzum benimm
Ya benim yaştan ziyade, ne bileyim tek istiyorum ya :)olur canım bende şuan 34 yaşındayım yaş olarak diyorsan oluyo şükür aratmadı rabbim ikisinide hatta kızımda yapamadıklarım vardı bunda yapmaya çalışıcam ama yaparkende kızımı asla es geçmicem şimdiden evde iki çocuk fikri çok güzel geliyo olunca nasıl olur bilmiyorum ama kızım benden hevesli nezaman gelicek diye soruyo onu heycanlı görünce ben daha çok seviniyorum. tek başına şuan çok canı sıkılıyo kardeş fikri kızıma çok iyi geldi doğduğunda eminim kıskanıcak ama oda zamanla alışır bu duruma
kuzum çok haklısın inan ki bizim bilyonerde hesaplarımız var eşimleO idda parasını hiç sorma büşümm, millet neler dedi
oynarken haram değilde, harcarken mi haram..
yok eşinize söyleyin hobi gibi kumar oynamasın
yok robin hood luk yapmanın anlamı yok
bla... bla ... blaa
İddanın haram olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi?
Eşim bunu oynarkende zaten biliyor, bu haram. Okey hemfikiriz. Eşim bunu zevkine oynuyor hatta atıyorum, aramızdaki muhabbet şu
'aşkmm fener mi beşiktaş mı'
ben; ' beşiktaş alır' gibi muhabbetler..
ama insanlara bunu anlatamıyorsun, ne kadar ifade etsende anlamıyor.
İddadan anlamıyorlar ama yorum yapıyorlar biri yazmış ki.. 100 tl ye 6bin kazandığına inanamadım; neden ?
Çünkü haberleri yok, 5 misli, 10 misli gibi katları bilmiyorlar sırf yorum için yorum yapıyorlar..
Gülimm çok güzel demiş kredi çekip ev alıyorlar araba alıyorlar faizin haram oldgunu biliyorlar ama bunu genede yapıyorlar. E haram işte ???
Üstelik bu idda zevk, öylesine.. Ben istesem o 6 bini çatır çatır yerdim. Yerim de 1 saatimi alır benim o parayı harcamak, çok güzel harcarımama yapmam, karnımda bebek varken hiç yapmam.
Keza benim zaten iddadan gelen paraya ihtiyacım yok çok şükür. 6 gelir 60 gider, gerek yok böyle aksiyonlara.
Ben eşime oynama zevkine dahi olsa diye karışmam, karışamam. İşime karışılmasını sevmediğim gibi eşim dahi olsa onu yönlendirmem, sevmem. Herkes bir birey. Kim ne yapıp, yapmayacağını bilecek yaşta.
Benim eşimin 1 tek iddası var.. Ayda yılda 1 oynadığı. Benim rızkımı çocuğumun evimin rızkını yemediği sürece benim için sorun yok, bana zararı da yok.
tabiki senin ne istediğin sizin ne istediğiniz önemli ama ben ilk kızıma hamile kaldım dedimki bu hamilelik çok güzel bişey çünkü ben çok rahat geçirdim ne bulantı ne kusma ne başka bişi yamadım dedim kesin 2. bebek yaparım ki eşimde bende kardeşi olmasını en başından istiyorduk. benim eşim tek çocuk aslında 6 kardeşler ama benimkini evlatlık vermişler bebekken kayınvalidem almış bütün dünyası oğlu olmuş ama hep tek başınaymış çocukluk ergenlik o yüzden şimdiden 3. bile planını yapıyo kendisi gibi olmasın diye sonra ben geçen mayısta bi bebeğimi kaybettim çok üzüldük ve ondan sonra daha fazla istedim tekrar bebeğimin olmasını şükür şimdi geliyo inşallah hayırlısıyla kucağımıza alıcazYa benim yaştan ziyade, ne bileyim tek istiyorum ya :)
Yaaa yesen bile kime ne kuzummmkuzum çok haklısın inan ki bizim bilyonerde hesaplarımız var eşimle
üniversitede falan kazanırdık mesela 70-80 tl en ihtiyacımız olduğu zaman olmasına rağmen yiyemezdik yine iddia oynardık o parayla
3-5 atıyoruz arada oynuyoruz açıkçası ben tahminleri falan çok severim futbolu da takip ettiğim için eşini anlıyorum bu gerçekten çok zevkli bir şey, ve ayrıca kime ne ya, sen buraya yazınca girdim baktım yorumlara ayy birilerine küfür etmeden çıkayım en iyisi dedim
en güzelini yapmışsınız hayvanlara bağışlayarak kuzum zaten senden de bunu beklerdim pambık kalplim
aynen öyle canım benim yaa ayy ne güzel düşünmüşsünüz valla iyi ki size çıkmışYaaa yesen bile kime ne kuzummm
Üstelik ünv zamanındaymışsın bak, belki de paraya en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar özellikle aileden uzak dışarı da okuyan öğrenciler için..
Benim eşim 10 liralk oynar, 20 liralık oynar hafta da 2-3 kere.. ayda 1 kez de bi 100 ya da 150 lira basar. ve şuana kadar aldığı paralar ile hep geri idda oynadı.. Bu sefer ki yüklü para olduğu için gönlü el vermedi iddaya basmaya birine verelim ihtyacı olan birine dedi.
Bende bu paranın hayrı yok, bunun hayrından ne olur ki dedim..
Zaten x birine de kişiye de verecek olsaydık bu parayı nereden geldiğini söyleyip verecektik. alır ya da almaz kişinin kendi bileceği iş dedim.
Neymiş efendim benim kursağım temizmiş başkasının ki pis miymişya senin zihniyetin pis' diyesim geliyor ama diyemiyorum işte..
En güzeli 4 ayaklı dostlarımız.
Şimdi diyorum ki iyi ki eşim iddaa oynamış. Bu soğuk kış gününde karınları doyacak, nette battaniye falan da satılıyor barınaklar için onlarda da alacağız.
Brom dün demiş ne güzel demiş, Rabbim istemeseydi o para bize çıkmazdı. Demek ki çıkması gerekiyormuş benim 4 ayaklı dostlarımızı sevindirmem gerekiyormuş.
Benim yorumumu okudun muO idda parasını hiç sorma büşümm, millet neler dedi
oynarken haram değilde, harcarken mi haram..
yok eşinize söyleyin hobi gibi kumar oynamasın
yok robin hood luk yapmanın anlamı yok
bla... bla ... blaa
İddanın haram olduğunu hepimiz biliyoruz değil mi?
Eşim bunu oynarkende zaten biliyor, bu haram. Okey hemfikiriz. Eşim bunu zevkine oynuyor hatta atıyorum, aramızdaki muhabbet şu
'aşkmm fener mi beşiktaş mı'
ben; ' beşiktaş alır' gibi muhabbetler..
ama insanlara bunu anlatamıyorsun, ne kadar ifade etsende anlamıyor.
İddadan anlamıyorlar ama yorum yapıyorlar biri yazmış ki.. 100 tl ye 6bin kazandığına inanamadım; neden ?
Çünkü haberleri yok, 5 misli, 10 misli gibi katları bilmiyorlar sırf yorum için yorum yapıyorlar..
Gülimm çok güzel demiş kredi çekip ev alıyorlar araba alıyorlar faizin haram oldgunu biliyorlar ama bunu genede yapıyorlar. E haram işte ???
Üstelik bu idda zevk, öylesine.. Ben istesem o 6 bini çatır çatır yerdim. Yerim de 1 saatimi alır benim o parayı harcamak, çok güzel harcarımama yapmam, karnımda bebek varken hiç yapmam.
Keza benim zaten iddadan gelen paraya ihtiyacım yok çok şükür. 6 gelir 60 gider, gerek yok böyle aksiyonlara.
Ben eşime oynama zevkine dahi olsa diye karışmam, karışamam. İşime karışılmasını sevmediğim gibi eşim dahi olsa onu yönlendirmem, sevmem. Herkes bir birey. Kim ne yapıp, yapmayacağını bilecek yaşta.
Benim eşimin 1 tek iddası var.. Ayda yılda 1 oynadığı. Benim rızkımı çocuğumun evimin rızkını yemediği sürece benim için sorun yok, bana zararı da yok.
Ben ciciyi sari ve duz sacli zannediyordum o tipik profil resmndeki herif yuzunden herhallhahahahah
Cicimde sarı ve kıvırcık bitmojiden hatırlıyorum
ay hepimizin ergenliği benzer geçmiştir patilim neler düşünüyorduk tek derdimiz onlarmış baksana
Cici ve profil resmiBen ciciyi sari ve duz sacli zannediyordum o tipik profil resmndeki herif yuzunden herhall
Siz hep brbrnizi gormussunuz yaaa ben de kendmi gosterme cesareti yok bu halde de kmseden istemeye hakkm yok sade kendlgnden resm koyanlardan goreemedgm oldysa rica etmstm atmslardi busracim sende oyle ...
Sende neden kendini gösterme cesaretin yokBen ciciyi sari ve duz sacli zannediyordum o tipik profil resmndeki herif yuzunden herhall
Siz hep brbrnizi gormussunuz yaaa ben de kendmi gosterme cesareti yok bu halde de kmseden istemeye hakkm yok sade kendlgnden resm koyanlardan goreemedgm oldysa rica etmstm atmslardi busracim sende oyle ...
Hele bi dogur bunu da busracimmm sonra goruselimkuzumm neden 2. çocuk düşünmüyorsunn
ben eğer olursa 2. de 2 tane olsun çok istiyorum
kardeş çok güzel bişey çünküm
tabi orası öyledir kuzum hiç şüphem yok ama ben kardeşimle büyüdüğüm için en azından 2 tane olsunlar birbirlerine yoldaş olsunlar kafasındayım şimdilikHele bi dogur bunu da busracimmm sonra goruselim
Bende 2 cocktan yanaydim ve asiri cocuksever bi insan dim.... dim dememden ne demek istedgmi anlarsn kendi cocugn olmasi bambaska herseyiyle sormlulugun sende olmasi bambaska bisey bide zor bi bebekligi olursa ...
Valla ben zorluğundan ziyade tamamen istemiyorum yaniHele bi dogur bunu da busracimmm sonra goruselim
Bende 2 cocktan yanaydim ve asiri cocuksever bi insan dim.... dim dememden ne demek istedgmi anlarsn kendi cocugn olmasi bambaska herseyiyle sormlulugun sende olmasi bambaska bisey bide zor bi bebekligi olursa ...
İnce dusuncelim benmmm :)Canlarımm canım gebişlerim yoldaşlarım sevdiceklerim
Ben çok fazla kitap okuyan biriyim hatta çevremdekiler bazen dalga geçer yakında içinden kitap çıkacak diye, ama çok seviyorum çok büyük olmasa da bi kütüphanem var, gebe olduğumu öğrenir öğrenmez de araştırmalar yaptım. İnstagramda çok sevdiğim bir psikolog gebelik sürecinde okumuş olduğu kitapları paylaşmıştı, bende şimdi onlar sipariş ettim, eğer sizde okumak isterseniz almak isterseniz isimlerini buraya bırakıyorum
Dr. Gülnihal Bülbül-Doğal Doğum
Dr. Thomas Verny- Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı
Ina May Gaskin- Ina Mey'in Doğuma Hazırlık Rehberi
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
poncikvegece sen bunları çok seversin eminim kuzum
@bi prenses annesi
diloyloy1
@mehlika nur
Ahahhahaahevet gönlü zengin olcak çocumun fakirlik dinlemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?