Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cici ve profil resmi
yaa çayım ne varmış halinde eminim çok güzelsindir
Kiz deliiii... ben gizli kalmak istedgmden resmimi kmsyle paylasmaya cesaretm yok dedm ozel msjlada olsa sitede admnlerde yedwkleniyor ola ki bi durumda sade iki kisi arsnda kalmiyor resim diye biriye gonderesm yok resmimi demek istedjm

Cirkin degilim yane

Sende neden kendini gösterme cesaretin yok

sen kendini gösterme bizden iste ama hıh
Ooo iyisin annen bakacak demek ... ne de olsa o cocgn annesi sen olacaksn ama elbet 7 24 bakmak kadsr yipranmayacaksin bakim acisindan ... ben kizim 3 yasinda dha yeni rahatca dus alabiliyorum diyeym sana destekcin biri olmasi cok rahatlatir .

Bende maddi manevi tum imkanlarimizi buna verelim ki cok cokda iyi sartlarda degiliz bugunumuze sukurler olsun da ... layigiyla bakmak buyuymek zor isler gercekten her anlamda hic istegm yok suan 2.ye ama esim istiyor iste smdi degil ama 3 5 seneye istiyor

İnce dusuncelim benmmm :)
canım rossummm
kız allah seni ya bende diyorum niye cesaretim yok diyorr
bak ben o kadar kişiyle tanıştım daha 1 tane mersinden çıkmadı hahahah tanıdık olma ihtimali çok az, bide adminler napsın bizim fotileri ya aman

site yoneminde kalmiyor diue biliyorum kazen bı mesajında sadece erisime izin veren uyeleri görüyorum demisti bakmiyorlarmis

Yok bisey yaparlar diye degil ozel msjla da paylassam biriyle iki kiside kayitli kalmayacak o msj diye dedm ... yoksa 1000 de 1 ihtimal .

Yok bisey yaparlar diye degil ozel msjla da paylassam biriyle iki kiside kayitli kalmayacak o msj diye dedm ... yoksa 1000 de 1 ihtimal .
anladım kuzucumm
biz baya bi arkadaşımızla instagramdan falan takipleşiyoruz whatsapp gruplarımız var

Geçen kazen bir mayematii hesabı çıkarmış
Boş boş işi yok da herkesin özelini okuyacak fotosuna bakacak vay anam vaaay
Konu başına bile matematiksel hesapları var
Özel okuma konusuna girerse yandik

Geçen kazen bir mayematii hesabı çıkarmış
Boş boş işi yok da herkesin özelini okuyacak fotosuna bakacak vay anam vaaay
Konu başına bile matematiksel hesapları var
Özel okuma konusuna girerse yandik
hahahahaha ayy Rossum görmedim o matematik hesabını neymiş

Bir üyenin profiline yazmış adaletsizlikten bandan falan şikayet etmiş sanirm o da patlamış haklı olarak

Valla aklım şaştı o kdr matematiğim iyi diye gevinirm ama bnm o kdr kafam yokmuş hahahahahah
hahahaha ay ben kaçırmışım hemen bakıyım ona
Yaaaaaaa
Senin 7. Yıl donumunj yesinler
Şaka Maka bizde 7. Yılı devirdik Yaaa busu çok enteresaning
yaa siz evlilikte biz birliktelikte 7. yıl
biz tam yıldönümümzde nikahlandık o yüzden evlilikte 2. birliktelikte 7. yılımız olcak inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…