- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.481
ross seni cok merak ediyorum yokmu bi foton ya :))İnce dusuncelim benmmm :)
Uyandm balım ama hala uyuyor gbiyim
:)ross seni cok merak ediyorum yokmu bi foton ya :))
Kiz deliiii... ben gizli kalmak istedgmden resmimi kmsyle paylasmaya cesaretm yok dedm ozel msjlada olsa sitede admnlerde yedwkleniyor ola ki bi durumda sade iki kisi arsnda kalmiyor resim diye biriye gonderesm yok resmimi demek istedjmCici ve profil resmi
yaa çayım ne varmış halinde eminim çok güzelsindir
Sende neden kendini gösterme cesaretin yok
sen kendini gösterme bizden iste ama hıh
Ooo iyisin annen bakacak demek ... ne de olsa o cocgn annesi sen olacaksn ama elbet 7 24 bakmak kadsr yipranmayacaksin bakim acisindan ... ben kizim 3 yasinda dha yeni rahatca dus alabiliyorum diyeym sana destekcin biri olmasi cok rahatlatir .Valla ben zorluğundan ziyade tamamen istemiyorum yani
Zaten zorluğu bana değil anneme olacak2 ay doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra iznim var . 6 ay hakkı kullanmayacağım.. o 4 ay da annem ya da kayınvalidem zaten yanımda olucak; bebek 4 ay olduğunda ben işe başlayacağım annem göreve devam
canım rossummmİnce dusuncelim benmmm :)
kız allah seni ya bende diyorum niye cesaretim yok diyorrKiz deliiii... ben gizli kalmak istedgmden resmimi kmsyle paylasmaya cesaretm yok dedm ozel msjlada olsa sitede admnlerde yedwkleniyor ola ki bi durumda sade iki kisi arsnda kalmiyor resim diye biriye gonderesm yok resmimi demek istedjm
Cirkin degilim yane
Ahhaahhshsbahme ;
you ;
site yoneminde kalmiyor diue biliyorum kazen bı mesajında sadece erisime izin veren uyeleri görüyorum demisti bakmiyorlarmisKiz deliiii... ben gizli kalmak istedgmden resmimi kmsyle paylasmaya cesaretm yok dedm ozel msjlada olsa sitede admnlerde yedwkleniyor ola ki bi durumda sade iki kisi arsnda kalmiyor resim diye biriye gonderesm yok resmimi demek istedjm
Cirkin degilim yane
Yok bisey yaparlar diye degil ozel msjla da paylassam biriyle iki kiside kayitli kalmayacak o msj diye dedm ... yoksa 1000 de 1 ihtimal .canım rossummm
kız allah seni ya bende diyorum niye cesaretim yok diyorr
bak ben o kadar kişiyle tanıştım daha 1 tane mersinden çıkmadı hahahah tanıdık olma ihtimali çok az, bide adminler napsın bizim fotileri ya aman
Gülim şaka maka az kaldı heeAhhaahhshsbah
Kesnlikle modum o geceler smdiden haram oldu Yaaa
anladım kuzucummYok bisey yaparlar diye degil ozel msjla da paylassam biriyle iki kiside kayitli kalmayacak o msj diye dedm ... yoksa 1000 de 1 ihtimal .
sana kıyamam bennnAhhaahhshsbah
Kesnlikle modum o geceler smdiden haram oldu Yaaa
Geçen kazen bir mayematii hesabı çıkarmışcanım rossummm
kız allah seni ya bende diyorum niye cesaretim yok diyorr
bak ben o kadar kişiyle tanıştım daha 1 tane mersinden çıkmadı hahahah tanıdık olma ihtimali çok az, bide adminler napsın bizim fotileri ya aman
hahahahaha ayy Rossum görmedim o matematik hesabını neymişGeçen kazen bir mayematii hesabı çıkarmış
Boş boş işi yok da herkesin özelini okuyacak fotosuna bakacak vay anam vaaay
Konu başına bile matematiksel hesapları var
Özel okuma konusuna girerse yandik
Gittikçe agirlasiyirm zaten o yüzden patilim ne kaldı ki ocak ayını bitti sayGülim şaka maka az kaldı hee
3-4 ayın var
Bnde sana kıyamam :)sana kıyamam bennn
bizim 7. yıldönümümüzde doğacak minnoş kızın ya inşallahGittikçe agirlasiyirm zaten o yüzden patilim ne kaldı ki ocak ayını bitti say
Ay ayy geliyorlar bana
Bnde sana kıyamam :)
Bir üyenin profiline yazmış adaletsizlikten bandan falan şikayet etmiş sanirm o da patlamış haklı olarakhahahahaha ayy Rossum görmedim o matematik hesabını neymiş
Yaaaaaaabizim 7. yıldönümümüzde doğacak minnoş kızın ya inşallah
hahahaha ay ben kaçırmışım hemen bakıyım onaBir üyenin profiline yazmış adaletsizlikten bandan falan şikayet etmiş sanirm o da patlamış haklı olarak
Valla aklım şaştı o kdr matematiğim iyi diye gevinirm ama bnm o kdr kafam yokmuş hahahahahah
yaa siz evlilikte biz birliktelikte 7. yılYaaaaaaa
Senin 7. Yıl donumunj yesinler
Şaka Maka bizde 7. Yılı devirdik Yaaa busu çok enteresaning
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?