- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.661
Sağol canım o senin harikalılığın
Kız iyi cesaret ha helal olsun yiğidimAynen ablaben de kv ile yaşıyorum haftada 3 gün Kayseri'de kendi evimde 3 gün köydeki evdeydik baktım olmuyor dedim zaten seviyorum köyü hadi taşınalım 3 5 te tavuk alıcaz hatta arada şalvar da giyiyorum burdakiler diyor Avşar oldun tam halbuki ben melez Çerkezim
Yok ablaKız iyi cesaret ha helal olsun yiğidimkayinvalideler sevilmeli zaten örnek gelin seni
Maşallah canim Allah bozmasın o zmnYok ablacidden kayınvalidem sessiz kendi halinde bana bi zararı yok Allah razı olsun♥
Aminn ablaMaşallah canim Allah bozmasın o zmn❤
Ulaaa Suriye'yi katmasaydin haaaa saf diyecektim deee diyemiyorumm balimmKız ben pek saff,ben hiç bişey bilmeyen,ben cahıl, ben Suriyeli gibi biseyim yavrımöğretsene dilossss
Yerim öyle kayınvalideyiiYok ablacidden kayınvalidem sessiz kendi halinde bana bi zararı yok Allah razı olsun♥
Burdayım kusumm da hastayım hepimiz hastayız bebeklere geçmemesi için yoğun mücadele veriyoruz
Geçmiş olsun balımmm cokkk❤❤❤Burdayım kusumm da hastayım hepimiz hastayız bebeklere geçmemesi için yoğun mücadele veriyoruz
Sen napiyorsun canimm❤❤
Canım korkulacak bir şey yok negatif yazıyor zaten . netten de bir araştır istersen biraz baktım ben, herhangi bir sorun görülmedi gibi şeyler çıkıyorI
SERVİKS ; SMEAR (SIVI BAZLI İNCE TABAKA TEKNOLOJİ):
İNTRAEPİTELYAL LEZYON VEYA MALİGNİTE AÇISINDAN NEGATİF
İNFLAMASYONA BAĞLI REAKTİF HÜCRESEL DEĞİŞİKLİKLER
Smear sonucunda bu yazıyor bilen var mı ne demek
Canım korkulacak bir şey yok negatif yazıyor zaten . netten de bir araştır istersen biraz baktım ben, herhangi bir sorun görülmedi gibi şeyler çıkıyor
İnşaallah canım çok teşekkür ederimBasit bir enfeksiyon olabilir sadece, ama ciddi bir şey yok..
Büyük ihtimal doktorun ilaç vs verir onun haricinde korkulacak bir şey değil :)
Jawlensky
Bekle canim bekleGeçmiş olsun balımmm cokkk❤❤❤
Havardan hep
İyim balım ben de evdeyim eşimi bekliyorum bakalım
Çok usluyum nihalimm cokkkBekle canim bekleuslu duruyor musin bakım bdv lerde falan
Daha azalmış halimiz buBi bakayım dedim çok kalabalık burası gözüm korktuhoçça ğalın gidiyom ben
Canım yaş çok tatlısınÇok usluyum nihalimm cokkkhiç sesim soluğum çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?