- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.621
Aminnnallah mutluluğunzu arttırsın kuzucum❤❤
Onu ben bilmem eşim bilirYani bilemiyorum kisisel gorus sen o hissi vermissin esine sevnmis ama afedersin ilk evlenip hic kanamasi olmayan da var bakire oldgnu esi zaten anliyor . Mesela sennkide dha once evlendgni biliyor ama kan gormesi mi tek fark hani hosuna giden yahut ilk gbi hissetmesi mi kandan dolayi ...
kaç yaş var aranızda :)Aminnn ♥herkezin mutluluğunu artırsın rabbim inşallah ♥ biz bi de görücü usulü evlendik ilk iki ay arada abi diyordum yanlışlıkla
9kaç yaş var aranızda :)
Anaaaaa neymişsin laaaa neyi sordun neyiiiijjj
Bi tek hasta olunca çekilmiyoro kadarcıktan bir şey olmaz
Neden ban yiyeceksnAnaaaaa neymişsin laaaa neyi sordun neyiiiijjj
Kız dedim yaaaa +18 viblator konusu diyeeNeden ban yiyeceksnhangi konuyu esir aldın gene
Yeaaaa bende bir şey sandımKız dedim yaaaa +18 viblator konusu diyee
Ama kötü bişey yazmadım ki sadece minicik ufacık fındık kadar geyik yaptım yetmedi etiket ettim
TimamammmmmYeaaaa bende bir şey sandım
ondan bir şey çıkmaz korkma
Haniii haniii nerde nerdeeee+18 de çoğu kişinin banlanacağı bi konu gelecek hazır olun
kız bak foruma yeni üyen birisi vardı anasayfada geziyordum son üye olan diyeHaniii haniii nerde nerdeeee
K Kendinisevenbirii nerde yaaa napioo gene hangi icatlar çıkardın da o tatlıyı yapionn gelseneeee aloooooo
açmış bilekız bak foruma yeni üyen birisi vardı anasayfada geziyordum son üye olan diye
bi baktım +18 cinsellik bölümünde geziyor
kesin konu açacak tartışma çıkacak
kullanıcı adı symkl
Bi video vardi ya onu benlen gari bilir diyodu adam onun gbi olduOnu ben bilmem eşim bilirona sormak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?