- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #64.641
vallahi bak bi el atayım bu konuya benbunlar hep tecrübe
Attım attım bennvallahi bak bi el atayım bu konuya ben
Kız minnak kertentele mi oldun çen hosgeldinHoşbuldumm♥ Kayseri'den geldim 1 ay oldu köye taşındımsevimli bir kar partisiyim ama artık kertenkelegillerdenim
Geldim ula geldim neler kaçırdım çabuk söyleHaniii haniii nerde nerdeeee
K Kendinisevenbirii nerde yaaa napioo gene hangi icatlar çıkardın da o tatlıyı yapionn gelseneeee aloooooo
10. Yıldönümüm de birdaha düşünüyorum poğaça yanakkkponcikvegece ulan patili sürprizin beni benden aldı iyi fikir hee evlilik yildönümünde ne güzel olur
Kız bende bu senekin de mi yapsam böyle bı sürpriz10. Yıldönümüm de birdaha düşünüyorum poğaça yanakkk
hahahahahahahahahahahahahahahaKız bende bu senekin de mi yapsam böyle bı sürprizsonra adam diycek fabrika ayarlarına dönmüşsün ajdvsbxjs
Hay senin terbiyeye terbiyesi boZulacakmiş blaaa blaaa blaaaKız minnak kertentele mi oldun çen hosgeldinbende Kayserili bı gacı olarak çok ısındım sana hangi köye yerleştin acep
Geldim ula geldim neler kaçırdım çabuk söylebide nasıl bı konuya etiket etmişsin beni kız terbiyem bozulacak ajdgaksb bakmaya gidiyom şimdi
Merhaba ben 20 yasindayim
Merhaba evetMerhaba ben 20 yasindayim
Evett minnak kertenkele oldummKız minnak kertentele mi oldun çen hosgeldinbende Kayserili bı gacı olarak çok ısındım sana hangi köye yerleştin acep
Vaay şehre pek uzak gülüm :) sık gidip gelir misiniz şehireEvett minnak kertenkele oldummSarız Yeşilkent abla ♥
Kız ben pek saff,ben hiç bişey bilmeyen,ben cahıl, ben Suriyeli gibi biseyim yavrımHay senin terbiyeye terbiyesi boZulacakmiş blaaa blaaa blaaa
Yok ablaVaay şehre pek uzak gülüm :) sık gidip gelir misiniz şehire
Anladım canım baya uzak yani çünkü,eşim sarizda görev yaptı bı ara anamız ağladı git gelYok ablatamamen köydeyim artık daha önce gidiş geliş yapardım olmuyordu
Aynen ablaAnladım canım baya uzak yani çünkü,eşim sarizda görev yaptı bı ara anamız ağladı git gelbirazcık ta soğuk oluyor ora :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?